Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Taboo (2017)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=83679
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 19:07
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Taboo (2017)
Objavio: cersei
Tema: Taboo (2017)
Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2016 u 23:11
  Taboo (2017)
izlazi: početak godine
Žanr:Drama

Smještena u 1814. godinu, serija prati lika pod imenom James Keziah Delaney (Hardy), avanturista koji se vraća u London iz Afrike, gdje su godinama bili uvjereni kako je mrtav. Želi naslijediti očevo poslovno carstvo i ponovno izgraditi svoj život kada počne otkrivati tajne koje stoje iza svega toga. Uskoro se Delaney nađe suprotstavljen sa moćnom East India tvrtkom, te između dvije zraćene zemlje, Britanije i SAD-a.

Hardy je zaslužan za radnju, koju je osmislio uz pomoć svog oca Chipsa i Stevena Knighta. U producentskoj će se ulozi uz Hardyja naći i Ridley Scott. Prve četiri epizode režirao je Kristoffer Nyholm, dok je za druge četiri zaslužan Anders Engström. U glumačkim će se ulogama naći Jonathan Pryce, Michael Kelly, Oona Chaplin i Leo Bill. Točan datum premijere još nije poznat, ali se serija očekuje početkom 2017. godine.

(izvor:mojtv)

Glume:
Tom Hardy, Leo Bill, Oona Chaplin, Richard Dixon, David Hayman, Michael Kelly, Danny Ligairi, Jonathan Pryce…

Seriju će nam prevodit, jedna jedina i jedinstvena: Mirha

http://www.imdb.com/title/tt3647998/" rel="nofollow">

Odgovori:
Objavio: direktnojug
Datum objave: 29.Prosinac/Dec.2016 u 15:56
Svaka cast, jedva cekam...

-------------
“Svi su rođeni slobodni a svugde su u lancima”

Objavio: aleksayu
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2017 u 17:03
   Titl ne kasni malo, nego 4,979 sekundi.
Za toliko u Subtitle Workshopu, treba  sa - pomeriti unapred.

Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2017 u 17:07
Ovo vazi Za Galetov prevod za verziju
 PROPER.720p.HDTV.x264-[state] (624.01 MBz

Mirhin, titl nisam proveravao. Svejedno, hvala oboma prevodiocima na  velikom trudu!

Objavio: cersei
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2017 u 17:14
ja neam tih problema, mene moja mirha prvo pita koju verziju mislim kupit i onda ide prevodit tekLOL

Objavio: robin12345
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2017 u 21:01
Odlična prva epizoda. Tom Hardy je vjerovatno najbolji lik danas u svijetu filma.

Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2017 u 00:36
  Znam da ce me razapeti na krst,
 Ali meni licno je prva epizoda u rangu proseka. Mogu i da gledam dalje a i ne moram...
 Ali da ne gresim dusu, pogledacu jos neku epizodu.
 Prevoj Galeta, je fenomenalan.

Objavio: titlovi.com
Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2017 u 00:06
TEST

Objavio: papiko
Datum objave: 01.Veljaca/Feb.2017 u 18:13
Odgleda cu je! :)

-------------
S'poljubcima do samara...

Objavio: rocknrollabgd
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2017 u 23:23
U top 5, odlicna radnja, scena, gluma...
Mracna engleska serija brrrr :)

Pogledajte jos i http://www.imdb.com/title/tt2980696/" rel="nofollow - Quarry , http://www.imdb.com/title/tt2401256/" rel="nofollow - The Night Of , http://www.imdb.com/title/tt4574334/" rel="nofollow - Stranger Things , www.imdb.com/title/tt2442560/" rel="nofollow - Peaky Blinders

Objavio: ALFA stalker
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2017 u 11:49
prva i nije neka za početak ..možda naredne budu bolje

Objavio: zoky.bob
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2017 u 19:59
nisam ljubitelj tom hardy-ja ali ovdje mi je skroz cool s onim sesirom... serija mi je "sjela" na prvu... realan prikaz surove engleske u to doba...

Objavio: titlovi.com
Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2017 u 20:32
Prva sezonba je prevedena 👏🏻 mirha hvala za prijevode 🌸

Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 02.Ožujak/Mar.2017 u 17:45
Obnovljeno za 2. sezonu Wink

-------------
Your soul could never grow old, it's evergreen

Objavio: kontranapad
Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2017 u 21:07
Evo ga i članak koga interesuje:

"Taboo" dobiva drugu sezonu

http://mojtv.hr/serije/42563/tabu.aspx" rel="nofollow - Taboo , dramska serija Toma Hardyja, Stevena Knighta i Hardyjevog oca Chipsa, dobila je službeno odobrenje za drugu sezonu.

Prva od osam epizoda prve sezone premijeru je imala sredinom siječnja, a uz Hardyja u glavnoj ulozi u seriji smo imali priliku vidjeti Oonu Chaplin, Jonathana Prycea i Marka Gatissa.

Smještena u 1814. godinu, dramska serija donosi priču o Jamesu Delyneyju (Hardy), avanturistu koji se nakon deset godina vraća iz Afrike u rodni London gdje otkriva mračnu obiteljsku zavjeru, te planira osvetu za smrt svog oca.

Knight je još prije jasno dao do znanja kako se nada novim sezonama: "Mislimo da možemo i drugu i treću, takav je plan. Nakon toga, tko zna? Serija je u osam dijelova - to je dosta vremena."

Komentirajući odobrenje nove sezone Hardy je rekao: "Zahvalni smo i uzbuđeni što ćemo nastaviti suradnju sa BBC-jem i FX-om u stvaranju britanske drame. Fantastične vijesti."

"Oduševljeni smo što ljudi žele znati što se događa dalje i da su BBC i FX spremni za još avantura sa vražjim Delaneyjem i ligom prokletnika.", dodao je izvršni producent Ridley Scott.

Datum premijere druge sezone još nije poznat, ali vjerojatno ju možemo očekivati početkom 2018. godine.

http://mojtv.hr/magazin/16164/taboo-dobiva-drugu-sezonu.aspx" rel="nofollow - http://mojtv.hr/magazin/16164/taboo-dobiva-drugu-sezonu.aspx

-------------
kontranapad

Objavio: Stressman
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 21:58
Odlična serija,mada sam očekivao i više(ne znam na osnovu čega),možda više akcije. Tom Hardy i dalje grunta i brunda kao i u većini uloga:''Mmmh,hmmrrg'' :-)

Objavio: bokidante
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2017 u 10:42
Serija je i više nego odlična, svih 8 epizoda sam pogledao u šutu, i mogu reći da jedva čekam drugu sezonu! Ovo mi je momentalno iza the walking dead-a, najbolja serija.

Objavio: Tatjanatanja
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2017 u 16:46
Vrlo čudna i specifična na svoj način ali je odlična serija. Jedva čekam drugu sezonu.

Objavio: Badem
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2017 u 00:14
da,da brundanje najvise....malo iritantno,ali nije dovoljno da vas otera od serije...prica toliko zarazna,da jedva cekate novu epizodu...radnja odlicna,svi likovi specificni na svoj nacin...

Objavio: kristijan-milisa
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2017 u 13:13
SUPER serija. Zarazna za popizdit!

Objavio: monsep1234
Datum objave: 12.Lipanj/Jun.2017 u 10:47
super serija jedva čekam nastavak

Objavio: sinna
Datum objave: 12.Lipanj/Jun.2017 u 11:25
Serija je vrh u top prime serijama.A u svezi glede navodnog "brundanja" kako ga neki članovi nazivaju,pa to je zaštitni znak jednog glumca.Svaki ozbiljniji glumac ima svoj zaštitni znak ili svoj prepoznatljivi tip.Veliki Buster Keaton nikada se nije nasmijao ni u jednom svom filmu,samo kameno lice i to je to,ne bih volio nabrajati sada razne glumačke veličine ali tko je filmski ljubitelj prepoznati će takve stvari kao nešto osobno za svakog glumca ponaosob.Ne uvažavati Tom Hardya kao današnju filmsku veličinu je blago rečeno neozbiljno.Čovjek je priznat i od profesije i od gledatelja pa i amatera i laika. Još jednom vrh serija i studio bi bio glup i neefikasan da nije odobrio i drugu sezonu.A sam žanr je drama s primjesama mistike,pa tko traži neku adrenalinsku akciju neka preskoči,biti će manje negativnih komentara o nečemu što ne vole gledati.Ima elemenata i povijesnih zbivanja,da ne zaboravim napisati.

-------------
Everything is a joke !

Objavio: idvi
Datum objave: 26.Lipanj/Jun.2017 u 19:36
Taboo je spora i mračna (vizualno i tonski) i bez imalo humora..duhovitosti. Da je bilo koja od tih triju stvari bolja serija bi bila daleko bolja, Jednostavno to je priča o osveti sa dugim radnjama koja prelazi u exploziju strasti bilo koje vrste. Visoku ocjenu svakako drži Tom Hary...današnji vrh svjetskog glumišta. A o njegovom brundanju ..kakav "ton" je imao Marlon Brando, Clint Eastwood...itd itd.! Zamislite si Kuma bez mumljanja Branda...nikako!

Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2017 u 22:35
Serija će imati 3 sezone. Wink

-------------
Your soul could never grow old, it's evergreen

Objavio: Simche
Datum objave: 09.Studeni/Nov.2017 u 18:25
Odlična serija.

Objavio: Vilin
Datum objave: 14.Prosinac/Dec.2017 u 09:00
Fantastično ostvarenje. Odlično doziran mistični element u zanimljivu i neobičnu priču, kombinovan sa istorijskom potkom. Sjajna gluma, kostimi, scenografija, muzika... Jednom rečju fenomenalno.

Objavio: mirko1973
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2018 u 13:20
serija exstra cekam drugi serijal pogledati obavezno

Objavio: Josme
Datum objave: 09.Listopad/Oct.2018 u 18:13
Gledam je i uživam, a moram koji put i pauzirati za pojesti nešto.

Objavio: bobicare
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2019 u 23:17
izuzetno dobra serija...svaka cast...ocena 11 od 10...jedva cekam da se uradi nova sezona....SVAKA CAST...sa zeljama za uspeh cele ekipe...

Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2023 u 13:04
Podseti me  https://titlovi.com/serije/frontier-2938354/" rel="nofollow - Frontier (2016) , dva meseca kasnije pocela je sa emitovanjem data serija, u mom okruzenju se pricalo o njoj i Tom Hardy-u kao najboljem glumcu, meni je on ok, i serija mi je dobra, ali bas je neka euforija bila,  kao i dve godine kasnije oko  serije Chernobyl,  i eto posle 6 godina nista od nastavka. 

Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2023 u 13:13
Originalno postovano od strane kontranapad kontranapad piše:

"Oduševljeni smo što ljudi žele znati što se događa dalje i da su BBC i FX spremni za još avantura sa vražjim Delaneyjem i ligom prokletnika.", dodao je izvršni producent Ridley Scott.

Da tačno sećam se ove izjave, i da je napisan valjda scenario za drugu sezonu, pa da se ceka raspored Hardy-a, pa da ce poceti snimanje krajem 2023, itd. Smile

Objavio: Mizi
Datum objave: 17.Sijecanj/Jan.2023 u 00:24
Bio sam u euforiji, i odgledao sam je te godine kada je izašla.
Ne sećam se o čemu se radi, i ne bih je gledao opet, bez obzira što gotovim Hardija.

Objavio: puppet_master
Datum objave: 17.Sijecanj/Jan.2023 u 00:39
Meni bome to nije išlo ikako, prekinuo sam je tada već na drugoj epizodi, uprkos tome što volim Toma Hardija, nisam mogao prići tom svetu (on meni, svejedno), te sam odustao. Možda se vratim seriji u nekom periodu, otkud znam, nisu mi legli npr ni Peaky Blinders, to sam probao dva puta, pa bože moj, ima dana, treća sreća, tako i sa Taboo uostalom. Nisam ih otpisao jer sam im tobože našao silne pa mane, tek moram biti u stanju doživeti svet koji mi se servira a to, eto, ponekada ne bude lako. 

Objavio: beogradski
Datum objave: 22.Prosinac/Dec.2024 u 22:05
Ovu seriju nisam gledao, niti cu ) Ali iako je nisam gledao moram nesto prokomentarisati. Ja se uvek ogradim da su misljenja razlicita a isto tako i ukusi. Neko bi odmah pohrlio da gleda cim bi video Tom Hardy i da Ridley Scott ima veze sa ovim ali... Neko je dole u komentarima spomenuo seriju Frontier gde igra Jason Momoa. Pre bih vam preporucio tu seriju. A recimo, serija Peaky Blinders je toliko hvaljena ali kao [to sam ve'i nap[isao da su ukusi rayli;iti, ja sam tu seriju prekinuo a da nisam ni prvu epiyodu yavr[io. A isto tako, ponekad dam nekoj seriji i drugu [ansu ali da ne ide pa ne ide. Isto tako je bilo i sa tako]e dve vrlo popularne serije a to su Boardwalk Empire i Goliath. Ali naravno, ako se meni to ne svi]a ne mogu da napi[em da je to lo[e jer nekome se to mo\da svi]a. Ovu seriju naravno necu oceniti jer je nisam gledao ali na zalost, cini mi se da nakon sto je film upao u krizu, da su nam i serije i mini serije takodje upale u krizu. Ok, mozda je poslednja odstupnica Britanci i BBC ili neka druga kuca sa njihovim mini serijama koje su pure drama ( cista drama ), ali na zalost, moram konstatovati, da su prosla vremena gde su neke serije i dobijale kultni status poput Sons of Anarchy, Dexter, Breaking Bad, Ray Donovan, The Shield...Recimo imam na svom kompu seriju Ozark, koja ko zna mozda takodje ima taj statuss, mada ne znam je je jos uvek nisam odledao ali eto nje sam se setio.

Objavio: kjovo
Datum objave: 23.Prosinac/Dec.2024 u 08:26
Beogradski
Moram da te pitam kako bih ti pre preporucio Frontier pre nego ako ovu nisi odgledao. Kao prvo ne mogu da se porede po kvalitetu ,za 3 klase je bolja Taboo ,Tom Hardija porediti sa Jason Momoa je besmisleno. Ali opet sve to na stranu ,pogledaj prvo seriju pa kazi svoje misljenje o njoj a ne bez gledanja da dajes nekakve ocene. Sve najbolje nista lose nisam mislio samo mislim da jednostavno ne moze to tako.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk