| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Deception (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Deception (2008)Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2021 u 10:51 |
|
Za: probrana glumačka ekipa, interesatna ideja.
![]() Protiv: katastrofalan scenario tj. priča, loša realizacija. Lična ocena: 4,9 ![]() Preporuka: ne. IMDb: trenutno 6,1 od 39K. Ps. daleko slabiji film od Derailed (2005). IMDb: 6,6.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2021 u 11:48 |
|
Derailed je film o nevjeri i prevari. Nekakve ljubavne gluposti. Po
istoj knjizi su snimljeni tamilski The Train: Some Lines Should Never
be Crosed i hindi Pachaikili Muthucharam, je li, indijci obožavaju ta
ljubavna sr... Naravno, sva tri sam u širokom luku zaobišao. Priznajem bezobrazluk jer da ne pogledam film sa Vincentom Casselom mi se i samom čini kao svetogrđe. Šta je tu je, ne podnosim takve filmove. Za Deception prvi put čujem, pa hvala što si ga bumpao jer skupljam trilere ko paninijeve sličice. Ne znam kakve veze ovaj filom ima s gornja tri, morat ću provjeriti korisničke recenzije na imdb. Ali ako je opet nekakav ljubavni nonsens, ide to u zaborav.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |