Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sheytan vojud nadarad AKA There Is No Evil (2020)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sheytan vojud nadarad AKA There Is No Evil (2020)

Sheytan vojood nadarad

Sheytan vojood nadarad (2020)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Zlo ne postoji

Godina:

2020

Žanr:

drama, akcija

Trajanje:

151 min

Režija:

Mohammad Rasoulof

Scenarij:

Mohammad Rasoulof

Glavne uloge:

Salar Khamseh
  >  Salar
Darya Moghbeli
  >  Tahmineh
Reza Bahrami
  >  Ali
Pejvak Imani
  >  Nima
Pejvak Imani
  >  Nima
Kaveh Ahangar
  >  Pouya
Bardia Yadegari
  >  Prisoner
Zhila Shahi
  >  Zaman (as Shahi Jila)
Shahi Jila
  >  Zaman
Anahita Eghbalnejad
  >  Nana's mother
Shaghayegh Shourian
  >  Razieh
Alireza Zareparast
  >  Hasan
Mahtab Servati
  >  Nana

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sheytan vojud nadarad AKA There Is No Evil (2020)
    Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2020 u 00:04
Prijevod je najavio Bambula ⚡
Na vrh
Peki&Maki.Co View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Peki&Maki.Co Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2020 u 19:55
Hvala majstoreeeee
Na vrh
aleksandar arsic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksandar arsic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2020 u 22:58
Bambula Legenda
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2020 u 03:19
Nikakav poseban utisak ovo nije ostavilo na mene, osim sto obradjuje vrlo delikatnu temu.Hvala na prevodu.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2021 u 14:43
Odlican film
Na vrh
mendo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mendo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2021 u 15:11
Odlican film! Nisam prije puno znao o iranskoj kinematografiji, ali poslije ovoga filma jako sam se zainteresirao i pronasao pregrst odlicnih filmova. Ovaj preporucujem svakako pogledati. Vidi se da on ne pretendira da bude neki veliki umjetnicki film, vec da ukaze na pojedine aspekte zivota u Iranu, no reziran je i odigran na visokom nivou. Sve cetiri price su zanimljive (meni najzanimljivija treca) i sokantne za nas koji zivimo u drugacijoj kulturi. Ovaj film nam otvara jedan sasvim novi pogled na Iran i iransko drustvo.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2021 u 22:20
Originalno postovano od strane dzindzin16 dzindzin16 piše:

Nikakav poseban utisak ovo nije ostavilo na mene, osim sto obradjuje vrlo delikatnu temu.Hvala na prevodu.

Da temu, koja je i danas aktuelna, bilo je par dobrih dokumentaraca na ovu temu proteklih godina.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2021 u 22:31
Originalno postovano od strane mendo mendo piše:

Odlican film! Nisam prije puno znao o iranskoj kinematografiji, ali poslije ovoga filma jako sam se zainteresirao i pronasao pregrst odlicnih filmova. Ovaj preporucujem svakako pogledati. Vidi se da on ne pretendira da bude neki veliki umjetnicki film, vec da ukaze na pojedine aspekte zivota u Iranu, no reziran je i odigran na visokom nivou. Sve cetiri price su zanimljive (meni najzanimljivija treca) i sokantne za nas koji zivimo u drugacijoj kulturi. Ovaj film nam otvara jedan sasvim novi pogled na Iran i iransko drustvo.

I ja licno nisam znao o njihovoj kinematografiji,bio sam u Iranu pre 9 godina, specificno drustvo (kao npr, i Saudijska Arabija) koliko sam uspeo da dozivim za neke dve nedelje, ali i od mene preporuka za film, da ne ulazim u kratku analizu.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2022 u 23:24
Kaže imdb:
Citiraj The film was secretly made, then banned in Iran.

To te ja pitam.
Uzimam. Kad ću gledati ne znam.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2025 u 16:08
Alex, ti si meni sumnjiv, nema udaljenih destinacija gde nisi bio, mora da radis usput za DB...
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2025 u 17:51
Što je DB?
Ima udaljenih destinacija koje još nije posjetio, kako nema. Nije, na primjer, još bio na Marsu. Evil Smile
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2025 u 20:57
Nisam sumnjiv, imao sam prilike da proputujem zbog posla, RDB-a više nema kako beše rasformiran je jula 2002, ako me pamćenje služi. 
Ali ima destinacija koje bih voleo da posetim, a nisam. Zanimljivo Aleksa nisam posetio Talin, mislim da si ti bio,  a kažu mi da je jedan od najlepših gradova Evrope.
Dabome na Marsu nisam bio, sad je to aktuelno Smile, ne Mesec je aktuelan zbog Kjubrika.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2025 u 07:12
To ti je, Jox, Državna Bezbednos' 😂 ne znam kako beše to zlo nazivaju u tvom kutku sveta sada.

Jbg, ja do sada bio samo u Grčkoj nekoliko puta, hajde ne računam sada države moje Juge, presmešno mi je folirati da su kao nešto tuđe sada (a ovo ovde šatro moje 🤣, koje li ironije). No dobro, mlad sam svakako, ima dana za obilaske sveta, nisam radio takav tip poslova, ne volim otići negde na svega sedmicu/10 dana, malo mi je, alavom, ko zna gde će me sve život odvesti 🙂🤗 polako, jedno po jedno.

Gledao online ulice Irana noću, drugačije ga zamišljao, nije sve onako sivo kao u mom umu ili po mnogim filmovima, mada bih ga teško odabrao kao prioritetnu destinaciju za obilazak, makar ne na početku mojih putešstvenija. Kuhinju bih im, though, o kako samo slatko isprobao 😂
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2025 u 09:03
SOA

Dabome puppet biće vremena.

Ali da nigde nisam bio duže od tipa 3 nedelje , nisam preko nigde živeo, tako da šta uspeš da vidiš i doživiš za taj period, neko iskustvo koje može da se podeli a i ne mora.

O iranskoj kinematografija tada nisam puno znao, sad znam više, do tada sam gledao  filmove poznatijih režisera uglavnom Kiarostamia ,Makhmalbafa, Majidi-a (meni su oni baš prijali, manje ili više pa svaki, ne ulazim u neko osporavanje i politiku,  dopuštenje, zabranu, ), Panahia, mislim da su prvi filmovi koje sam pogledao  `The Cow ` ,  `Still Life` , i da  kratki ` The House is Black`,  i tako da sam za ovih 13 godina pogledao solidan broj ostvarenja, ono što sam propustio, što je izlazilo,  čitah pomalo i o istoriji i kinematografiji ( znam da si otvorio temu i pisao), i počeo da pratim redom koji se pojavljuju po festivalima.   

Samo sam o jednom filmu promenio mišljenje Farhadi-evom  `About Elly` .

Ažurirao AlexDeLarge - 10.Prosinac/Dec.2025 u 09:11
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2025 u 09:15
To je već smislenije, od makar 14-20 dana, pa naviše, iz mog ugla/moje potrebe makar. ☺️
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,621 sekundi.