Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - JEL ZNA NEKO KAKO DA VHS PREBACIM U DIVX
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

JEL ZNA NEKO KAKO DA VHS PREBACIM U DIVX

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
boba_86 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj boba_86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: JEL ZNA NEKO KAKO DA VHS PREBACIM U DIVX
    Objavljeno: 01.Svibanj/May.2006 u 21:21
Jel zna neko kako da VHS prebacim u divx ili dvd,a da slika bude dobra i sta mi treba od tehnike?Hvala
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2006 u 21:56
nema šanse da slika bude dobra 
treba ti tv kartica, program virtual dub i dosta mesta na hardu. prelistaj stare postove, mislim da je neko objasnio kako radi virtual dub.
Na vrh
boba_86 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj boba_86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2006 u 22:37
Ok,hvala ti,vidim da se dosta razumes oko software-a,hteo bih da te pitam koju bi mi preporucio TV karticu a da nije nesto skupa ono oko 50 Eura. P.S.Izvini sto smaram sa Enom Begovic,ali voleo bih pogledati njene filmove
Na vrh
nikica008 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikica008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2006 u 22:50
oprosti klokane ali meni slika ispada identicna kao ona na vhsu kad prebacujem dvd rekorderom na dvd

ako mislis da nema sanse da slika bude dobra ali zbog  vhsa slazem se s tobom jer to unisti sliku za najmanje 20 posto

rekorder je bolji od kartice ali puno skuplji zato ako bolje nabavi prvo karticu

Ažurirao nikica008
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2006 u 23:28
Originalno postovano od strane nikica008 nikica008 piše:

ako mislis da nema sanse da slika bude dobra ali zbog  vhsa slazem se s tobom jer to unisti sliku za najmanje 20 posto

baš na to mislim... recorder je najbolje rešenje, ali je skup
boba, neka ti nikica ili netko preporuči karticu, ja imam laptop, on koristi sasvim specifičnu (i skupu) karticu.
samo nemoj postavljat isto pitanje na sve strane, ceo dan brišem tvoje dileme/trileme

Ažurirao kl0kan
Na vrh
nikica008 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikica008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2006 u 23:39
pa ja se uvjek ponudim da prebacujem ali niko nece
Na vrh
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2006 u 10:44
I mene bi to zanimalo, no kako se spoji kompjuter sa videom? Ja imam TV karticu i spajao sam kompjuter sa televizorom ali kako se spaja kompjuter sa video rekorderom?

Ažurirao Sineast
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2006 u 11:08
Ne spajas video rekorder sa kompjuterom.
Ako je video rekorder povezan sa TV (na nacin da mozes snimati),
a TV sa kompjuterom, onda je to to, kaseta ( program) koju gledas na tv
preko videorekordera ce se ponasati kao i svaki drugi program koji bi htio
snimati sa TV na kompjuter.
Znaci, startujes kasetu s filmom, na kompu u programu koji koristis
za snimanje sa tv izaberes video kanal umjesto recimo HTV2.
Huh ovo kad procitam i meni djeluje komplikovano
Ali radi 100%
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2006 u 13:56
OK

Ažurirao Sineast
Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2006 u 20:53
mozes spojiti i videorekorder direktno na komp...iza na vid.rek imas scart,to ti treba za sliku,i imas dva cinca,crveni i bijeli koji ti sluzi za stereo zvuk.ili imas tri cinca,zuti za sliku i ova dva za zvuk.kupis kabel koji sluzi za to.ima vise kombinacija,pa odaberes koja ti je bolja za spajanje,ovisno o tv kartici i videorekorderu.treba ti i program pomocu kojeg ces to skidat.recimo flyds ili nesto takvo,i neki codeci,jer bez codeca ti nece biti dosta hard od 80gb kad pocnes prebacivat...onda to na kraju iskompresiras s virtual dub modom,moras imat i divx codece jer preko njih kodiras.nije komplicirano,samo se treba malo igrat.ako nekome nije jasno,neka mi se javi na pm,pa cu mu detaljnije to opisat u mail-u.

ciao
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2006 u 10:06
Hvala, ovo me podsjetilo da imam još od prije kabl sa AV i onim crveno-crnim izlazima.
Što se tiće programa mislim da bi Nero mogao poslužiti.
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2006 u 19:17
zajebi virtual dub...

skini si intervideo WINDVR 3... dobar program, pronađe svaku karticu, nema problema...

Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2006 u 19:34
fora je u tome da nije tako komplicirano kako izgleda,samo trebas paziti kod nekih programa da ne stavis kvacicu pokraj necega gdje nebi trebalo...onda slika ispadne uzasna,hard je premali da bi to sto se prebacuje uopce stalo gore,itd.a i codeci su bitni,ja koristim divx ver. 5.2.1.,ali tamo se isto treba obratit paznju na to koliko ce film dok se iskompresira imat mb....a tome sluzi bitrate calculator.ili uzmes olovku i papir pa racunas,ovo drugo je jos bolje jer bar vjezbas mozak
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.