Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Suspiria (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Suspiria (2018)

Suspiria

Suspiria (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Suspiria

Godina:

2018

Žanr:

drama, misterij, fantazija, triler, horor

Trajanje:

152 min

Režija:

Luca Guadagnino

Scenarij:

David Kajganich
, Dario Argento
, Daria Nicolodi

Glavne uloge:

Tilda Swinton
  >  Madame Blanc
Sylvie Testud
  >  Miss Griffith
Angela Winkler
  >  Miss Tanner
Alek Wek
  >  Miss Millius
Chloë Grace Moretz
  >  Patricia Hingle
Malgorzata Bela
  >  Death
Malgorzata Bela
  >  Mother
Elena Fokina
  >  Olga
Brigitte Cuvelier
  >  Miss Kaplitt
Mia Goth
  >  Sara
Clémentine Houdart
  >  Miss Boutaher
Jessica Batut
  >  Miss Mandel
Lutz Ebersdorf
  >  Dr. Jozef Klemperer
Ingrid Caven
  >  Miss Vendegast
Jessica Harper
  >  Anke
Doris Hick
  >  Frau Sesame
Dakota Johnson
  >  Susie Bannion
Renée Soutendijk
  >  Miss Huller
Tilda Swinton
  >  Helena Markos

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Suspiria (2018)
    Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2019 u 16:37
Prijevod je uradio Nera76 👍
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2019 u 23:51
Meni je ovaj film super !
Na vrh
Loki1973 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Loki1973 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2019 u 09:41
Ovaj film ce ljudi ili voljeti ili mrziti. Nema izmedu.

Meni osobno je fantastican. 9/10
Na vrh
Wida View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Wida Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2019 u 10:22
Meni osobno malo prerazvučen,pomalo dosadan na nekim dijelovima.
Valjda su očekivanja bila prevelika.Od mene 7/10.
Hvala Nera 76 na odličnom prijevodu.
Na vrh
win32 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj win32 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2019 u 19:44
Posto vjerojatno mnogi, kao i ja vole ovaj fim i vjerujem da bi ga rado pogledali bez hardcoded engleskog prijevoda, evo releasova koji nemaju navedeni hardcoded prijevod (sve navedene releasove sam skinuo i provjerio): Suspiria.2018.2160p.UHD.BluRay.X265-IAMABLE Suspiria.2018.Repack.1080p.BluRay.DD5.1.x264.-SbR Suspiria.2018.1080p.BluRay.Atmos.TrueHD.7.1.x264-HDH Suspiria.2018.1080p.WEBRip.x264-[YTS.AM] (necu ulaziti posebno u neke rasprave o "kvaliteti" ove verzije, ali sve ovisi kako vama odgovara i na kraju svega kakav TV imate) Ostali releasovi kao npr. ovi imaju hardcoded prijevode dijelova koji nisu na engleskom jeziku: Suspiria 2018 1080p BluRay DD-EX x264-MiBR Suspiria.2018.1080p.BluRay.X264-AMIABLE Nazalost, prijevodi na "nasem" jeziku su prilagodeni za ova zadnja dva releasea kao i za YTS. Osobno sam prilagodio prijevod od clana JOKER (hvala jos jednom za navedeni prijevod) tako da odgovara za Suspiria.2018.2160p.UHD.BluRay.X265-IAMABLE pa ako nekome treba lako ga uploadam. Meni osobno je film odlican, kao i onaj iz 1977., no mogu razumjeti da nije za svu publiku.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2021 u 00:46
Dobar film, ali ne toliko dobar kao original iz 1977.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2023 u 22:57
Ćudumrem koliko je meni ovaj film lep. Heart

Jedan od retkih friškijih koji uspeva da me baca u ono stanje da sam sav rasut kada se završi, odjavna špica odlazi svojim putem, dok ja ne mogu ustati iz kreveta do poslednje sekunde, ako i tada, uz jaku želju da čim se saberem pustim film nanovo. Meni prelepo iskustvo, lično, intenzivno, goni me na razna mesta, kroz vreme, od moje zaljubljenosti u rane radove Arđenta, upravo onoga što sam osećao dok sam gledao sve te filmove kao mali Puppet, do zamaranja sa današnjim kreativno impotentim autorima, rimejcima, nastavcima, njihovog brljanja u žanru, ma, nemam ja sada reči da uopšte pokušam da preslikam sve ono što mislim i osećam, nekada se prosto kockice poslažu i kako bi trebalo, iz razloga njima znanim.  Kako bilo, moj naklon, gosn Luca Guadagnino.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,926 sekundi.