| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Nova sezona The Walking Dead, ali kraj za Legion (05.02.2019.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Nova sezona The Walking Dead, ali kraj za Legion (05.02.2019.)Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2019 u 15:25 |
|
Gledao sam TWD, gledam i gledacu, a sto se tice serije Legion, nisam gledao a niti imam u planu.
|
|
![]() |
|
alex dilach
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2019 u 21:16 |
|
Veliki sam fan TWD,ali moram da priznam da su do 9te sezone upali u duuboku kolotechinu i ponavljanje, ali sa 9tom su koliko toliko uspeli da skinu razne balaste prethodnih sezona. Legion je odlichna serija,sa fantastichnim scenariom i veeeoma mi zao shto chujem da je otkazuju.
|
|
![]() |
|
LUCIFER.MORNINGSTAR
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2019 u 23:34 |
|
Prve 4 sezone sam odgledao već 3 puta,ali od 5.sezone nadalje samo sam gledao jednom i nema šanse da ih više repriziram.A sad ova 9. sezona je vrhunac gluposti,klinka od 6 godina je glavni lik koja vedri i oblaci ubijajući sve redom...ako je i od amera previše je...proći će kao dosjei x kad je Duhovni napustio seriju...jutros baš skinuo 9.epizodu pa kad sam ju pogledao sere mi se da oprostite...pogledajte novu seriju Kingdom i nećete požaliti verujte mi...pozdrav
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2019 u 18:35 |
|
Ja planiram da skinem Kingdom ali ne tu seriju nego gde igra Frenk Grilo. A TWD sam odgledao sve /mislim na svih 8 sezona/ i cinilo se da je to to. Trenutno gledam Dosije X /11 sezona/, moze da se gleda, ali... A sto se tice TWD, sad kad procitah da je glavni lik devojcica od 6 god., bas mi se nije to dopalo. Jer ja sacekam sve, pa spakujem, zato nisam ni poceo s09. Isto sam nedavno odgledao Fear the Walking Dead, s04 i delovlo je kao kraj serije, ali sam citao da ce biti i s05. Ali TWD, ta devojcica od 6 god.....Svasta, bac cu da vidim. Ali s08 je delovalo bas za kraj serije.
|
|
![]() |
|
IvanBM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 17.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Points: 286 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2019 u 13:13 |
|
Legion je tolko dosadan i bezvezan da je ne glednjiv. Drugu sezonu sam jedva pogledao i to jer sam se nadao da će bit bolje... Zasluženo otkazivanje...
|
|
![]() |
|
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19. Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2013 Status: Offline Points: 2623 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2019 u 01:01 |
|
Ja sam pogledao 5 sezona i otada mi se izgubio svaki trag za koji se nadam da necu nikad naci.
|
|
![]()
|
|
![]() |
|
Majolinica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 11.Sijecanj/Jan.2016 Lokacija: negdje Status: Offline Points: 35 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2019 u 12:33 |
|
Prve tri, cetiri sezone su bile odlicne, ali sve ostale su kopija tih istih sezona, kao da se vrte u krug jer imaju gledanost!
Mene je odavno smorila i jedva cekam da se zavrsi... samo da ne bude sa krajem kao u seriji izgubljeni :) |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |