Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - I Think We're Alone Now (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

I Think We're Alone Now (2018)

I Think We're Alone Now

I Think We're Alone Now (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2018

Žanr:

drama, misterij, znanstvena fantastika

Trajanje:

93 min

Režija:

Reed Morano

Scenarij:

Mike Makowsky

Glavne uloge:

Charlotte Gainsbourg
  >  Violet
Peter Dinklage
  >  Del
Paul Giamatti
  >  Patrick
Elle Fanning
  >  Grace

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: I Think We're Alone Now (2018)
    Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2018 u 01:36
Prijevod je uradio rozanik 👍
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2018 u 21:43
Interesantan niskobudžetni indie filmčić, karakterističan za ostvarenja koja se pojavljuju na Sundance festivalu. Ljubitelji malih, nezavisnih produkcija će uživati, posebno zbog glume Pitera Dinklidža i El Faning. Jedino imam određene zamerke na kraj filma, koji je pomalo zbrzan i nedovoljno dobro objašnjen.
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2018 u 09:47
Moglo je to i bolje, od mene 6/10.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2018 u 16:32
Pa nekako mi se cini da film koji je bio ono kao ''ok'', da se pred kraj filma to ''ok'' i pogubilo, kao sto je i napisao bgvracar. Nekako malo nakon pojave roditelja od Grace /otac- Giamatti, koji mi je nekako antipatican, ali je dao dobru malu rolu ,majka-Charlotte Gainsbourg/, film pocinje da bude izgubljen. Nekako je to bolje funcionisalo samo dok su bili Elle Fanning i zaista odlicni Peter Dinklage. Ovaj film me podsetio na Hereditary, gde film prvom polovinom bas obecavao i bio dobar ali kasnije katastrofa, ali ovo nije slucaj sa ovim filmom, ali da je ''malkice'' skrenuo, jeste, ali pre toga je ok. Tako-tako )
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2019 u 18:13
Ufff... prvo, očigledno da je ocena sa 8,3 pala na realnih 5,7 na IMDB-u (5.544 korisnika).   

Za pohvalu: scena, gluma, muzika, režija.   

Za kritiku: scenario tj. priča.    

Pored vrlo površnog i laičkog nagađanja oko uzroka apokalipse... sama priča sa odličnim potencijalom ali se to ubrzano troši do kraja kada shvatite da ste protraćili vreme od 1,5h na sasvim prosečan film.

Mali spojler:          pretpostavljam da cura ima neki GPRS lokator čim su mogli da je pronađu. Amerika, zemlja velika, ali metar moga sela,... Da li ima ili nema neke simbolike što je Del preživeo ne znam, ali ako je ok muškarac očekivao sam da će stvari sa Grejs voditi iz jedne stvari ka drugoj. Film u kome se ne ispolji nijedna (0) emocija (npr.Del prema roditelju) se završava aparatom koji "briše" emocije i sećanja. Apsolutno besmisleno. Ujedno i ne vidim razlog zašto brisati bilo šta. Istorija je učiteljica života i iz grešaka/iskustva čovečanstvo treba gradi bolju budućnost. Ili bi bar to tako trebalo da bude. Čak ni perfektni glumac poput Peter Dinklage-a nije mogao da spasi ili poboljša ovaj film.      

Lična ocena: 5,5         

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,205 sekundi.