Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Maze Runner: The Death Cure (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Maze Runner: The Death Cure (2018)

Maze Runner: The Death Cure

Maze Runner: The Death Cure (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Labirint: Lijek smrti

Godina:

2018

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, triler

Režija:

Wes Ball

Scenarij:

T.S. Nowlin
, James Dashner

Glavne uloge:

Barry Pepper
  >  Vince
Giancarlo Esposito
  >  Jorge
Patricia Clarkson
  >  Ava Paige
Jake Curran
  >  WCKD Lieutenant
Walton Goggins
  >  Lawrence
Dylan Smith
  >  Jasper
Thomas Brodie-Sangster
  >  Newt
Paul Lazenby
  >  Guard
Kaya Scodelario
  >  Teresa
Nathalie Emmanuel
  >  Harriet
Katherine McNamara
  >  Sonya
Dylan O'Brien
  >  Thomas
Ki Hong Lee
  >  Minho
Rosa Salazar
  >  Brenda
Jacob Lofland
  >  Aris

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
banisa2006 View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj banisa2006 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Maze Runner: The Death Cure (2018)
    Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2018 u 21:46
prvi deo je bio odlican dok drugi deo tesko sranje...treci cu mozda pogledati....
Na vrh
milebrasa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj milebrasa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2018 u 08:27
prvi ok, drugi odradjen, dal' gledati ovaj, pa nece skoditi
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2018 u 13:58
Prvi prosek, drugi malo bolji, treći ?        Za teens uzrast sasvim ok.

* može ovo ići na 7-8 nastavaka.     
Na vrh
gacci View Drop Down
Translator
Translator
Hanna Marin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj gacci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2018 u 14:26
Originalno postovano od strane Danilo-Naissus Danilo-Naissus piše:

Prvi prosek, drugi malo bolji, treći ?        Za teens uzrast sasvim ok.

* može ovo ići na 7-8 nastavaka.     

Ovo je poslednji deo. Smile Nisam ga još pogledala, čekam pauzu između ispita... LOL
Carpe diem :)
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2018 u 17:50
Kraj je otvoren. Ne mora da znači da im neće pasti na pamet da snime još koji nastavak...
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2018 u 18:42
Tačno draga Gacci, najavljen je kao "trilogija" i nadam se da će stati na broju 3.    
Na vrh
2x bam View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj 2x bam Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 18:29
na 2om su vec sisli sa teme "lavirinta" i bacili se na temu "igre gladi" tako da po meni 1vi deo potpuno ok vec 2gi ,kao sto rekoh skrenuli, a 3ci po trajleru sto sam gledao prati drugi sa dodacima 1vog tj. onih monstruma ... nznam nisam nesto uzbudjen da ga pogledam ali cu ispostovati ... :)
Na vrh
papiko View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj papiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 20:52
Sta da kazem sem, kad sam odgledao prvi i drugi onda mogu i treci. ;)respekt
Na vrh
ninadenis View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ninadenis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2018 u 08:58
Gledao film, nisam nesto odusevljen nikad niko ne stigne na vreme uobicajeno, i uvek su tu neka nepotrebna razaranja. Nisam citao knjige ne verujem da cu imati vremana. Pogledajte film, ali u bioskopu, treba se trud isplatiti..   
Sve Vas Voli pedja

Na vrh
stipica-kljuce View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stipica-kljuce Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2018 u 00:04
gledao sam drugi dio i osim želje protafonista da prežive, apsolutno ništa nisam zapamtio. Imao sam dojam da nisam pogledao nikakav film. Nikakva vezanost za protagoniste. Počekat - sredina - kraj i void.Da oprostite na cinizmu, raduje me što u nastavku serijala producenti ne daju nikakav "hint" na prethodna dva filma jer po mom mišljenju nema se gledatelje na što podsjetiti. No nije za podcjeniti sat ipo gledanja, pa makar filma koji je dio franšize gdje, već vidim gledatelje čeka odgovor na veliko pitanje: why?
Na vrh
nikola-ikanovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikola-ikanovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2018 u 02:00
U zivotu svom nisam pogledao vecu glupost, toliko sam se razocarao da sam morao da podelim svoja osecanja sa celim bioskopom, uzviknuvsi "KOJE SRANJE OD FILMA" Vecina se slozila. Sve u svemu uzas...
Na vrh
alen-pendic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alen-pendic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2018 u 18:23
Prvi dio je Maze, drugi dio već nije Maze, kao što neko već reče. Treći ćemo vidjeti.
Što se tiče velikog razmaka između drugog i trećeg dijela, negdje sam čitao da je ovaj lik što glumi glavnu ulogu umalo poginuo na snimanju. Zato je fim kasnio, a trebao je izaći u 2017. godini.
Na vrh
mrele View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mrele Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2018 u 00:01
Prvi deo ove triologije mi je bio zanimljiv-gledao sam ga kući,drugi sam isto gledao kod kuće i nije mi se uopšte dopao,a ovaj treći smo neki dan gledali 3D u areni NS i oduševljen sam.Svi su ćutali tokom čitavog filma i nije ni jedan dušebrižnik viknu "sranje je film" .
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2018 u 15:56
Prijevod je najavio Soldinjo ⚡
Na vrh
marko-jokic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko-jokic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2018 u 22:34
a kad ce biti taj najavljeni prevod ?
Na vrh
vagar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vagar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2018 u 11:05
Dosadni dječji filmić (tinejdžerski)
Na vrh
sanja-bosnjak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sanja-bosnjak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2018 u 19:52
Prvi dio trilogije solidan. Zatim katastrofalno razočaranje. Nikako se ne slažem s recenzijom. The Hunger Games je vrh. Serijal Divergent zanimljiv i drži pažnju do kraja. Ovaj serijal nije mu ni do nožnog palca. Gledala sam sva tri filma u jednom danu, čisto da upotpunim dojmove. Sorry ali loše
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2018 u 17:34
Očekivano veliko finale. Teen movie. For Funs only.    

* Bez lične ocene. Prvi deo najbolji, drugi prosek, treći najslabiji.
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2018 u 17:55
Ne volim s uvredljivim komentarima dizat tlak simpatizerima no ovaj nastavak je stvarno... Nakon prvoga dijela sve je besmislenije. Gotovo je kao npr. Walking DeadLOLMrtvoLOL
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2018 u 15:12
Mislim da su se već u drugom delu filma već pogubili, a u trećem još više.
Ali za prosečnog tinejdžera sa teen zahtevima i kraćim filmofilmskim iskustvom - ovo je odlična stvar.    

Nekada se klinci obožavali Supermena, 007, Indijanu Džons,... Danas, kao mladima ili odraslima su im prohtevi veći i složeniji.   

Ono jeste da je serijal rađen po istoimenom romanu, ali vidi se da su se i glumci žešće smorili i rutinski odradili ovaj deo.   

* post apokaliptika, dobri vs. loši momci, kolateralne epizodne žrtve, loši momci neprecizni,... ništa novo.    

Ažurirao Danilo-Naissus - 02.Travanj/Apr.2018 u 15:18
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.