Maze Runner: The Death Cure (2018)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=88245
Datum ispisa: 18.Lipanj/Jun.2026 u 12:24 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Maze Runner: The Death Cure (2018)
Objavio: banisa2006
Tema: Maze Runner: The Death Cure (2018)
Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2018 u 21:46
|
prvi deo je bio odlican dok drugi deo tesko sranje...treci cu mozda pogledati....
|
Odgovori:
Objavio: milebrasa
Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2018 u 08:27
|
prvi ok, drugi odradjen, dal' gledati ovaj, pa nece skoditi
|
Objavio: Danilo-Naissus
Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2018 u 13:58
Prvi prosek, drugi malo bolji, treći ? Za teens uzrast sasvim ok.
* može ovo ići na 7-8 nastavaka.
|
Objavio: gacci
Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2018 u 14:26
Objavio: IgaBiva
Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2018 u 17:50
|
Kraj je otvoren. Ne mora da znači da im neće pasti na pamet da snime još koji nastavak...
|
Datum objave: 26.Sijecanj/Jan.2018 u 18:42
Tačno draga Gacci, najavljen je kao "trilogija" i nadam se da će stati na broju 3.
|
Objavio: 2x bam
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 18:29
|
na 2om su vec sisli sa teme "lavirinta" i bacili se na temu "igre gladi" tako da po meni 1vi deo potpuno ok vec 2gi ,kao sto rekoh skrenuli, a 3ci po trajleru sto sam gledao prati drugi sa dodacima 1vog tj. onih monstruma ... nznam nisam nesto uzbudjen da ga pogledam ali cu ispostovati ... :)
|
Objavio: papiko
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 20:52
Sta da kazem sem, kad sam odgledao prvi i drugi onda mogu i treci. ;)
------------- S'poljubcima do samara...
|
Objavio: ninadenis
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2018 u 08:58
Gledao film, nisam nesto odusevljen nikad niko ne stigne na vreme uobicajeno, i uvek su tu neka nepotrebna razaranja. Nisam citao knjige ne verujem da cu imati vremana. Pogledajte film, ali u bioskopu, treba se trud isplatiti..
------------- Sve Vas Voli pedja
|
Objavio: stipica-kljuce
Datum objave: 31.Sijecanj/Jan.2018 u 00:04
|
gledao sam drugi dio i osim želje protafonista da prežive, apsolutno ništa nisam zapamtio. Imao sam dojam da nisam pogledao nikakav film. Nikakva vezanost za protagoniste. Počekat - sredina - kraj i void.Da oprostite na cinizmu, raduje me što u nastavku serijala producenti ne daju nikakav "hint" na prethodna dva filma jer po mom mišljenju nema se gledatelje na što podsjetiti. No nije za podcjeniti sat ipo gledanja, pa makar filma koji je dio franšize gdje, već vidim gledatelje čeka odgovor na veliko pitanje: why?
|
Objavio: nikola-ikanovic
Datum objave: 31.Sijecanj/Jan.2018 u 02:00
|
U zivotu svom nisam pogledao vecu glupost, toliko sam se razocarao da sam morao da podelim svoja osecanja sa celim bioskopom, uzviknuvsi "KOJE SRANJE OD FILMA" Vecina se slozila. Sve u svemu uzas...
|
Objavio: alen-pendic
Datum objave: 01.Veljaca/Feb.2018 u 18:23
|
Prvi dio je Maze, drugi dio već nije Maze, kao što neko već reče. Treći ćemo vidjeti. Što se tiče velikog razmaka između drugog i trećeg dijela, negdje sam čitao da je ovaj lik što glumi glavnu ulogu umalo poginuo na snimanju. Zato je fim kasnio, a trebao je izaći u 2017. godini.
|
Objavio: mrele
Datum objave: 04.Veljaca/Feb.2018 u 00:01
|
Prvi deo ove triologije mi je bio zanimljiv-gledao sam ga kući,drugi sam isto gledao kod kuće i nije mi se uopšte dopao,a ovaj treći smo neki dan gledali 3D u areni NS i oduševljen sam.Svi su ćutali tokom čitavog filma i nije ni jedan dušebrižnik viknu "sranje je film" .
|
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2018 u 15:56
|
Prijevod je najavio Soldinjo ⚡
|
Objavio: marko-jokic
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2018 u 22:34
|
a kad ce biti taj najavljeni prevod ?
|
Objavio: vagar
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2018 u 11:05
|
Dosadni dječji filmić (tinejdžerski)
|
Objavio: sanja-bosnjak
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2018 u 19:52
|
Prvi dio trilogije solidan. Zatim katastrofalno razočaranje. Nikako se ne slažem s recenzijom. The Hunger Games je vrh. Serijal Divergent zanimljiv i drži pažnju do kraja. Ovaj serijal nije mu ni do nožnog palca. Gledala sam sva tri filma u jednom danu, čisto da upotpunim dojmove. Sorry ali loše
|
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2018 u 17:34
Očekivano veliko finale. Teen movie. For Funs only.
* Bez lične ocene. Prvi deo najbolji, drugi prosek, treći najslabiji.
|
Objavio: robin12345
Datum objave: 01.Travanj/Apr.2018 u 17:55
Ne volim s uvredljivim komentarima dizat tlak simpatizerima no ovaj nastavak je stvarno... Nakon prvoga dijela sve je besmislenije. Gotovo je kao npr. Walking Dead Mrtvo
|
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2018 u 15:12
Mislim da su se već u drugom delu filma već pogubili, a u trećem još više. Ali za prosečnog tinejdžera sa teen zahtevima i kraćim filmofilmskim iskustvom - ovo je odlična stvar.
Nekada se klinci obožavali Supermena, 007, Indijanu Džons,... Danas, kao mladima ili odraslima su im prohtevi veći i složeniji.
Ono jeste da je serijal rađen po istoimenom romanu, ali vidi se da su se i glumci žešće smorili i rutinski odradili ovaj deo.
* post apokaliptika, dobri vs. loši momci, kolateralne epizodne žrtve, loši momci neprecizni,... ništa novo.
|
Objavio: stipica-kljuce
Datum objave: 14.Travanj/Apr.2018 u 00:37
Kompilacija već viđenog. To sam shvatio nakon prvih 5 minuta čiste akcije kojom počinje film. Fast forwardirao sam dalje film jer me čak ni za liikove nije bilo briga iako sam gledao prva dva filma i pozaboravljao sam ih sve. Kad se pojavio Thomas, sjetio sam se njegovog bezizražajnog lica i činjeniice da je on glavni protagonist. Ah bar nešto. I tako zahvaljujući preskakanju već viđenog i, što nerado govorim zaista zamoro dosadnih scena uspio sam shvatiti poantu filma s kojom se uopće ne slažem jer je pretenciozna moralno-etička bezvezarija za dječji uzrast. Time je Maze trilogija odrađena. Nisam očekivao od filma puno, ali dobio sam manje od toga.
|
Objavio: Black Raven
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2018 u 14:49
|
NIsam ni očekivao dobar film, ove nastavke prave samo da bi uzeli još malo para i to je to. Prvi deo ove Maze Runner triologije je bio odličan film, drugi deo vrlo dobar a ovaj treći deo serijala je jedva dobar film. Ako još uvek niste pogledali ni jedan deo ovog serijala onda pogledajte samo prvi deo i tu stanite, ne gubite vreme na ostala dva nastavka.
|
Objavio: bokidante
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2018 u 22:51
|
Prvi dio trilogije dobar, drugi lošiji, a treći za zaborav!
|
Objavio: osman2510
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2018 u 10:04
hm, čini se gore od "Igara gladi".
------------- لا إله إلا الله محمد رسول ا
|
Objavio: Boozywoozy
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2018 u 12:21
Dosadan,dosadniji od adm1ra.
------------- Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!
|
Objavio: adm1r
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2018 u 18:17
Boozywoozy piše:
Dosadan,dosadniji od adm1ra. |
Pročitaj mi misli. E, pa to.
-------------

|
Objavio: Freak37
Datum objave: 23.Travanj/Apr.2018 u 23:54
Objavio: banisa2006
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2018 u 01:59
Film je teska glupost...i molim VAS KO BOGA da se ZABRANI vise postavljanje titlova za ovaj film...ima ih milijardu...
|
Objavio: Vladika
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2018 u 03:09
Odaaaavno nisam gledao film sa vise rupa. Toliko nelogicnosti, toliko patetike... dosta mi je ovih serijala po idiotskim knjigama i jos idiotskijim filmovima.
------------- Vladika
|
|