Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Objavljene nominacije za Oskara! (23.01.2018.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Objavljene nominacije za Oskara! (23.01.2018.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
mile-milic View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mile-milic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Objavljene nominacije za Oskara! (23.01.2018.)
    Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2018 u 19:46
izoistavili ste Call Me by Your Name za najbolji film
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2018 u 21:42
Od ovih filmova najbolji mi je Get Out. Ostali smor i drame vecinom, nisu moj tip a nisam ni gledao :D
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2018 u 22:01
“The Shape of Water” vodi sa 13 nominacija.

Nisam uopšte iznenađen.

Od filmova koje sam gledao i koje smatram dobrim navijam za Three Billboards Outside Ebbing, Missouri i na neviđeno za Phantom Thread.

Sramota me je što nisam odgledao nijedan film iz grupe najbolji strani film. Ispraviću to.

Na vrh
isa-belic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj isa-belic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2018 u 23:04
kakve filmove dodeljuju za oskara neke melodramicne ovo je smesno jedino blade runner i wonder mozda kolko toko mogu izdici sve ostale jednom recju smesno
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2018 u 23:07
Ova lista je smeće do smeća, skoro ništa otog me ne zanima.

Edit:
Da, jedino Tri bilboarda.
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2018 u 23:37
  Tri bilborda za sada vode. Videću šta su uradili Andersin i D.D.Luis.

Isto važi za filmove van engleskog govornog područja.

Oskar je za mene odavno prestao da bude merilo kvaliteta.

Da ne gnjavim, vreme je da nađem neki film sa liste.
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2018 u 23:43
Nisu nikad ni bili mjerilo kvalitete nego tračeraj, što je tko obuko i što je tko reko, gle, viri joj guzica i sl.
No prošlih godina bilo je boljih, ozbiljnijih filmova. Nisu često pobirali Oscare ali su bili prisutni, ovo sad je pustinja...
Na vrh
vladimir-jeger View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vladimir-jeger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2018 u 15:34
@subrianca Ako se tebi ne svidja ne mora odmah da znaci da je smece. Pozdrav
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2018 u 15:38
Originalno postovano od strane vladimir-jeger vladimir-jeger piše:

@subrianca Ako se tebi ne svidja ne mora odmah da znaci da je smece. Pozdrav
Tako je na forumima - meni je smeće i to napišem, ti možeš napisati remek-djelo, moje mišljenje te ne obavezuje.
Moj najdraži film Golub sjedi na grani...je na raznim forumima skoro jednoglasno proglašen govnom i što?
Ne volim ga manje radi toga LOL
Na vrh
vladimir-jeger View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vladimir-jeger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2018 u 15:53
Originalno postovano od strane ernad-fakic ernad-fakic piše:

Dosadni su vise sa ovim bolesnim (pederskim) filmovima... Sramota je da nema Jennifer Lowrence (Mother!) cak ni u nominaciji???! Demonstrirala je glumu u toj ulozi, ko je gledao film, zna o cemu pricam...

Nominovana je za zlatnu malinu za taj film. Kao i Johnny Depp i Javier Bardem za Pirate. I Anthony Hopkins u Transformersima. Ako je film los ne mora da znaci da su i glumci losi. Kako Hopkinsa i Bardema staviti u isti dzak sa Zack-om Efronom-om? UnhappyShocked
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2018 u 15:58
Originalno postovano od strane ernad-fakic ernad-fakic piše:

Dosadni su vise sa ovim bolesnim (pederskim) filmovima... 
Nije film ni dosadan ni bolestan zato što je "pederski". 
Nebitno je dal se radi o paru pedera ili čistačici i monstrumu iz vode ili o Adamu i Evi čije mladunče ispeče i pojede hrpa ljudožderski orijentiranih gostiju (stvarno više nema normalnih tema LOL )...
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2018 u 18:47
Moj favorit je Get Out!
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2018 u 18:50
I moj, uz Tri bilboarda.
Lako se opredjelit kad nemamo nekakav širi izbor.
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2018 u 10:04
Nisam gledao Phantom Thread, Darkest Hour i Call me... Od ostalih najbolji Three Billboards, i Get Out je ok, mada nije za Oskara. Lady Bird izvikan, kao i Florida Project. The Post ok, mada daleko od Oskara. O Shape-u i Dunkirku sam pisao u recenzijama - ne vrede mnogo. S tim da je Dunkirk bar ozbiljniji film od onoga što je ponudio del Toro...
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2018 u 10:13
Florida Project zagnjavio, Phantom Thread nisam gledala. 
The Post ništ posebno, no takvi filmovi znaju pobrati Oscare...
Na vrh
mixy2mixy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mixy2mixy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2018 u 22:10
Dunkirk je moj favorit, ne bi mi smetalo ni Darkest Hour da dobije ali nazalost mislim da ove godine gej lobi pobedjujeLOL
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2018 u 22:15
Dunkirk je loš i naporan kao i onaj gay fim DeadOuch

Darkest Hour bi prije par godina bio jedva malo iznad dna, no u ovoj konstelaciji gdje je del Torov monstrum na vrhu, i ja glasujem za Darkest Hour (ako to išta znači).

Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2018 u 22:28
Realno, da su Nacisti završili posao u Dunkirku to bio Darkest Hour za UK.     

Loše nominacije kao i uvek, mada i nije bio neki izbor filmova u 2017-oj.
2-3 oskara za Del Tora, 2-3 za peškire, par komada za UK tematiku i par komada za afroameričku produkciju.     

* prošle godine od svih nominacija Oskara su samo Zootopia i Moana ispunili moja očekivanja.    

The Boss Baby (2017) je vrlo, vrlo slab film. A Ferdinand ima staru pitku priču u novom ruhu. Prednost u startu.    

Ažurirao Danilo-Naissus - 26.Sijecanj/Jan.2018 u 22:34
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2018 u 22:37
Oscare gledam kao spektakl, nema tu kvalitete, nekad se nađe međ crtićima i stranim filmovima...
Peškiri i afro, Isuse...OuchDead

Boss Baby je meni simpa, no zapravo slab.

Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2018 u 22:43
Dok narod ne nominuje filmove za Oskar - ovo je samo u fazonu "koliko para toliko Oskara".

A zna se na šta sve može da računa dobitnik Oskara u bilo kojoj kategoriji u narednih par godina. Sve objasnili u "Kumu".   
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.