Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Killing of a Sacred Deer (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Killing of a Sacred Deer (2017)

The Killing of a Sacred Deer

The Killing of a Sacred Deer (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Ubojstvo svetog jelena

Godina:

2017

Žanr:

drama, misterij, triler, horor

Trajanje:

121 min

Režija:

Yorgos Lanthimos

Scenarij:

Yorgos Lanthimos
, Efthimis Filippou

Glavne uloge:

Nicole Kidman
  >  Surgeon's Wife
Bill Camp
  >  Matthew
Denise Dal Vera
  >  Mary Williams
Colin Farrell
  >  Surgeon
Megan Chelf Fisher
  >  Diner Patron
Raffey Cassidy
  >  Kim Murphy
Barry Keoghan
  >  Martin
Sunny Suljic
  >  Bob Murphy
Lea Hutton Beasmore
  >  Conference Guest
Anita Farmer Bergman
  >  Nurse
Charles Poole
  >  Fisherman
Charles Poole
  >  Patient
Michelle Poole
  >  Conference Guest
Drew Logan
  >  Principal
Barry G. Bernson
  >  Dr. Larry Banks
Jerry Pope
  >  Medical Conference Attendee
Nathaniel Sizemore
  >  Hospital Orderly
Rachael Mcadams
  >  Conference Attendance
Rachael Mcadams
  >  Nurse
Ming Wang
  >  Doctor (Abdominal)
Herb Caillouet
  >  Ed Thompson (Hospital Director)
Michael Trester
  >  Elderly Man

Odgovori Odgovori Stranica  123 12>
Korisnik
Poruka
malamaca5 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj malamaca5 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Killing of a Sacred Deer (2017)
    Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2017 u 20:47
Kapiram poentu ovog filma ali malo mi je bzv
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2017 u 21:10

Ovo je najbolji film, koji sam gledao u celoj 2017.

U rangu psiho, mystery , thrilera. O razresenju filma, bi i moglo da se polemise i diskutuje, ali je sjajna atmosfera u filmu, kadriranje, fotografija.

Nesumnjivo, je reziser, trenutno jedan od najoriginalnijih u svetu po svome filmskom izrazu i veoma neobicnim i raznovrsnim temama, setomo se Alpa, Jastoga....

Ocena 8/10
Na vrh
dzenana-bihorac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzenana-bihorac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2017 u 23:22
Kada ce biti prevod za ovaj film ? :)
Na vrh
Ana & Dragan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ana & Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2017 u 23:42
Jel neko vec prevodi, ako ne, ja mogu?
Na vrh
ameo02 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ameo02 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2017 u 09:41
Prevodim ja. Oh Deer GOD.

Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2017 u 10:38
Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Hvala, čekao sam ga već neko vreme, taman mi je drago da su utisci pozitivni, gledaće se, prvom prilikom Smile
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2017 u 20:22

Hvala prevodiocu,

na ovako brzom prevodu!
Na vrh
dzenana-bihorac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzenana-bihorac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2017 u 21:51
Hvala vam. SmileHug
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2017 u 22:31
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Hvala, čekao sam ga već neko vreme, taman mi je drago da su utisci pozitivni, gledaće se, prvom prilikom Smile

+1

I ja sam jedva čekao. Nisam znao da je već dostupan za kupovinu. Big smile
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2017 u 14:40
Razumeo sam da je film metafora zasnovana na Euripidovoj drami "Ifigenija u Aulidi" ali svejedno, isti mi je bio naporan za gledanje. Priča me je ostavila potpuno ravnodušnim a likovi u filmu su žešče odbojni, dehumanizovani, maltene prikazani kao roboti a ne kao ljudska bića. Posebno negativan utisak mi je ostavila retko gadna njuška onog klinca što je bio faktor koji je dodatno doprineo da jedva odgledam ionako mučan film.

Ažurirao bgvracar - 17.Prosinac/Dec.2017 u 16:40
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2017 u 15:01
Ajme, Ifigenija u Aulidi je dosadna drametina koju će malo koji teatar postavit na repertoar (i kad se to dogodi biram mjesto blizu izlaza). 

Idem gledati Jelena bez velikih očekivanja, ni Lobster mi nije sjeo, Kynodontas njegov debi mi je, uvjetno rečeno, najbolji.
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2017 u 15:41
Bedno, tupo, iritantno, bolesno, i jedino je mazohistički uravnoteženo.
Ne znam šta je autora inspirisalo da napravi ovu sramotu od filma, ali ako je to Ifigenija, e onda neka mu je Bog u pomoći.
Preporučujem film mazohistima, i siguran sam da će imati lep provod.
Od srca ocena -10/10, fuj.
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2017 u 15:49
I da ga nisam posudila i planirala gledanje, nakon Platanovog upisa jednostavno moram...LOL
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2017 u 16:31
Znao sam da ćeš tako reagovati, i ja isto, i uvek se zahebem.
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2017 u 16:54
Evo objašnjenja radnje filma pa pročitajte ako vas ne mrzi (ne može da bude gore od samog filma). Smile

http://www.vulture.com/2017/10/the-killing-of-a-sacred-deer-and-greek-myths.html

Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2017 u 17:06
Pročitao sam i nije mi ni malo lakše.
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2017 u 17:32
Originalno postovano od strane bgvracar bgvracar piše:

Evo objašnjenja radnje filma pa pročitajte ako vas ne mrzi (ne može da bude gore od samog filma). Smile

http://www.vulture.com/2017/10/the-killing-of-a-sacred-deer-and-greek-myths.html

Meni se taj link ne otvara  Confused
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2017 u 17:39
Ni meni ali sam otišao na ovu stranicu www.vulture.com, ubacio u pretragu film i ima nekoliko tekstova.
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2017 u 17:54
Da, sad i ja vidim da link ne funkcioniše. Confused Baš čudno. Probajte da uđete ovde pa onda kliknite na prvi link po redu (odozgo na dole). Valjda će ga izbaciti:

https://www.google.rs/search?source=hp&ei=6qA2WvuxJYb4wAKC9ZvIDQ&q=the+killing+of+a+sacred+deer+iphigenia&oq=the+killing+of+a+sacred+deer%2C+iph&gs_l=psy-ab.1.0.0i19k1.861.10305.0.12104.36.16.1.18.19.0.124.1638.6j10.16.0....0...1c.1.64.psy-ab..1.35.1813.0..0j0i131k1j0i13k1j0i3k1.0.PPkql9NrTgw

Ažurirao bgvracar - 17.Prosinac/Dec.2017 u 17:56
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2017 u 18:05
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,305 sekundi.