Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - War for the Planet of the Apes (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

War for the Planet of the Apes (2017)

War for the Planet of the Apes

War for the Planet of the Apes (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Planeta majmuna: Rat

Godina:

2017

Žanr:

drama, akcija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

140 min

Režija:

Matt Reeves

Scenarij:

Mark Bomback
, Pierre Boulle
, Rick Jaffa
, Matt Reeves
, Amanda Silver

Glavne uloge:

Woody Harrelson
  >  Colonel
Aleks Paunovic
  >  Winter
Lauro David Chartrand-Del Valle
  >  Look Out Ape
Judy Greer
  >  Cornelia
Alessandro Juliani
  >  Spear
Karin Konoval
  >  Maurice
Ty Olsson
  >  Rex
Andy Serkis
  >  Caesar
Timothy Webber
  >  Elder
Terry Notary
  >  Rocket
Michael Adamthwaite
  >  Luca
Mercedes de la Zerda
  >  Lang
Toby Kebbell
  >  Koba
Max Lloyd-Jones
  >  Blue Eyes
Devyn Dalton
  >  Cornelius
Gabriel Chavarria
  >  Preacher

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: War for the Planet of the Apes (2017)
    Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2017 u 00:22
Prijevod je najavio Bambula ⚡️
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2017 u 15:19
Tek cu ga gledati ali u bioskopu.
Na vrh
marko-ivezic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko-ivezic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2017 u 15:43
film je za 3d ekrane ..
Na vrh
djcvrle View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djcvrle Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2017 u 22:29
Odličan 3. dio serijala,pomalo drugačiji od prethodna dva
Na vrh
VladBetMi71 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VladBetMi71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2017 u 01:01
Mnogo Majmuna u filmu.Samo se pitam kako su preveli film kad majmuni ne govore.
Na vrh
milan-metelko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milan-metelko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2017 u 17:38
izplati se pogledat
Na vrh
josip-gluscic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj josip-gluscic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2017 u 19:41
gledao sam sve do sada i nemam zamjerke. jedino mi je žao Cezara :-( nadam se da će bit još nastavaka..
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2017 u 20:08
Daleko je to najslabiji nastavak, odrađivanje posla i to dosta nezanimljivo. Flop sezone, bar u TOP5 za sada.
Na vrh
monsep1234 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monsep1234 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2017 u 10:02
tehnički super odrađeno,ali mislim da je tema iscrpljena,ipak vredi ga pogledati
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2017 u 00:28
Vudi Harelson odlican kao i obicno film odlican 5 od deset.
Na vrh
ivan1962 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivan1962 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2017 u 08:06
Pristojan završetak jednog serijala, valjda... Mislim da još neki nastavak ne bi bio poželjan.
Na vrh
Alexd40 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexd40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2017 u 22:53
Evo opet mene starog ! Neko se ovde pitao a gde su tu nasi majmuni. nasih nema ni medju majmunima i medju ljudima. jaka je ovo prica treba se dobro razmisliti i koncentrisati. Gluma sjajana a o masci da i ne govorim. Vredi ovo pogledati i izvuci neke zakljucke. Da ne duzim svaka cast za prevod i sinhronizaciju a film se mora pogledati. Pozdrav svima a ponajvise Titlovi.com.
Na vrh
josip-gluscic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj josip-gluscic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2017 u 19:07
meni odličan film za tužnim završetkom..šmrc Cezar :-(
ipak smo MI ljudi veći majmuni od samih majmuna :-)
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2017 u 18:01
Jako dobar film, odlična trilogija! Moja ocjena je 7,5/10
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2017 u 20:42
Originalno postovano od strane josip-gluscic josip-gluscic piše:

meni odličan film za tužnim završetkom..šmrc Cezar :-(
ipak smo MI ljudi veći majmuni od samih majmuna :-)

Mislim da bi bio red da se napise da komentar ima spojler, jer ubiste mi volju za filmom.... Ne verujem da ljudi mogu tako neke komentare napisate.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
ivan-macanga View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivan-macanga Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2017 u 20:33
ja sa ga uspio odgledati iako sam očekivao nešto na tragu prva dva dijela.....ocjena 6/10
Na vrh
besker-melinda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj besker-melinda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2017 u 15:25
Usprkos pobuni mojih ukućana (šta ćemo to gledat, neke majmune) i tome što ih nisam uspjela nagovoriti da ga gledaju sa mnom, meni nije žao ni jeden minutu koju sam potrošila na ovaj film. Likovi imaju osobnost, priča je jedinstvena. Iako je prvi dio daleko najbolji i ovaj je jaako dobar. Definitivno preporučam.
Na vrh
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2017 u 00:38
Vrlo dobar film, malčice razvučen. Svakako ga treba pogledati, tu nema dileme.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2017 u 13:48
Odličan je ovaj film kao i ceo serijal o Planeti majmuna.
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2017 u 15:28
Koja razlika izmedju predhodnog sa Mark Volbergom.Veliki napredak.Ovaj  film mi se za razliku od onoga od pre par godina,dopada.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.