Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - War Machine (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

War Machine (2017)

War Machine

War Machine (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

drama, komedija, ratni

Trajanje:

122 min

Režija:

David Michôd

Scenarij:

Michael Hastings
, David Michôd

Glavne uloge:

Brad Pitt
  >  Gen. Glen McMahon
Meg Tilly
  >  Jeannie McMahon
Griffin Dunne
  >  Ray Canucci
Anthony Michael Hall
  >  Greg Pulver
Ben Kingsley
  >  President Karzai
Alan Ruck
  >  Pat McKinnon
Daniel Betts
  >  Simon Ball
Paolo Gasparini
  >  Plotti Balotti
Topher Grace
  >  Matt Little
Anthony Hayes
  >  Pete Duckman
Nicholas Jones
  >  Dick Waddle
Rufus Wright
  >  Frank Groom
Emory Cohen
  >  Willy Dunne
Andrew Byron
  >  Vladislav Melnik
John Magaro
  >  Cory Staggart
Will Poulter
  >  Ricky Ortega
Nicholas Maude
  >  British Officer
Aykut Hilmi
  >  Afghan Bureaucrat
Aymen Hamdouchi
  >  Badi Basim
LaKeith Stanfield
  >  Cpl. Billy Cole
RJ Cyler
  >  Andy Moon
Nasser Rostai
  >  Presidential Aide

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
new1 View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj new1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: War Machine (2017)
    Objavljeno: 28.Svibanj/May.2017 u 18:07
Brad je legenda. Preporuka za film s moje strane. Ozbiljnijem gledatelju će proći u "dahu", no ostavlja trag, bolje rečeno ožiljak na svu sumanutost pokušaja "križarenja" i prosvjećivanja, posebice ako se radi o lažnim izgovorima za savim niske pobude, zapravo, ja ne znam koje su to niske pobude, ne razmišljam na taj način pa i ne shvaćam kome treba s oružjem otići nekamo i "promicati im slobode i prosperitet", al' to sam ja i moj bad. Kraj je poznat, on da ostavku, to ste mogli pročitati u sažetku, no ima puno toga što svatko u filmu može pronaći i vidjeti, pa i zaprimiti na sebi svojstven, osobni način. Neću vas pilati, pogledajte film, nećete se kajati, ne radi se o bljutavoj američkoj propagandi već kritici i društava i politike ali ponajviše kritici čovjeka, onoga što jeste i u što se vremenom pretvara.
Na vrh
zaboravko2 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zaboravko2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2017 u 20:13
Počeo sam prevoditi ovaj film. Meni se također čini odličan. Pozz.
Pametni uče i od budala, budale ni od pametnih.
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2017 u 23:07
Prijevod je najavio zaboravko2 ⚡️
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zaboravko2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2017 u 23:43
Prijevod će biti sutra. Film je preveden, moram ga još pregledati.
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zaboravko2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2017 u 20:23
Postavljen prijevod.
Na vrh
marko-ivezic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko-ivezic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2017 u 21:06
meni je film loš a prijevod ok..
Na vrh
zoranco-ristov View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoranco-ristov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2017 u 14:42
Prevod OK, ali ako su im generali takvi...kakvi su im tek vojnici... loša gluma Bred Pita...užasna...ili je taj lik stvarno bio idiot :-)
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2017 u 20:09
Iskren da budem, prekinuo sam film ali ono sto sam odgledao a jos i trejler, ono je katastrofalna gluma Brad Pitta. I da je lik koga on igra bio takav, vidi se ipak neka ''napregnuta'' tj. vestacka gluma. I Brad Pitt je potvrda da svet voli da nametne nekog da je kao ''poznat'' u ovom slucaju Hollywood a da doticni nema pojma sa glumom. On se pojavio u nekom trenutku i zenski deo publike je kao odlepio na njega a to sto ne zna svoj posao to kao nikom nista. Mnogi ti ''poznati'' iz Hollywooda zapravo ne znaju da glume ali su se brendirali. I jos jednom u vezi filma da je B.P. tako los sa glumom da pravog filmofila zaboli. Takodje i bivsa supruga doticnog, Angelina Jolie ne zna da glumi. Pokusava sa rezijom alii tamo je imala fijasko ali za kasnije neke projekte je imala pomoc poznatih ali dobrih scenarista. Vidim i kroz ostale komentare da nisam nista propustio sto se filma tice a i procitao sam i da jos poneki misle isto sto se Gospodina Smith tj Pitt tice)
Na vrh
Isolation View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Isolation Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2017 u 20:23
Mislim da je ovo hrabar film!On pokazuje svoim sarkazmom,ciniznom,metaforama koliko S.A.D nema pojma sta radi u zemljama Bliskom Istoka,to jest,njegovi vojnici.Brad Pit nije nasumicno izabran,on je i izjavio u jednom filmu :Amerika nije zemlja,nego biznis:To je bilo u filmu" Killing Them Softly" Lik vojnika koji tumaci Bred Pit je namerno takav,o glumi Breda Pita stvarno nema mesta raspravi!!!Dobar glumac,pogledajte par njegovih filmova kao sto su:Fury,Troy,Killing Them Softly....itd Ko je shvatio sustinu i hrabrost na kojoj je napravljen ovaj film,shvatice ga,ko nije,nece.Ocena 8.
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2017 u 13:08
Film me se nije dojmio, dosadnjikav je od početka do kraja, očekivao sam puno više! Ocjena 6/10
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2017 u 13:33
već duže se nećkam da li da pogledam ovaj film ili ne.
i onda se odlučim za nešto drugo.
nakon ovih komentara, nećkam se još više.
zanimljivo mi je da se nekima film naročito sviđa,
a nekima nikako.

hm, gledati ili ne gledati, pitanje je
لا إله إلا الله محمد رسول ا
Na vrh
dzemil-merdzanic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzemil-merdzanic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2017 u 16:05
Samo Bred Pitova gluma je dobra.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.