Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

War Machine (2017)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=85492
Datum ispisa: 25.Lipanj/Jun.2026 u 13:10
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: War Machine (2017)
Objavio: new1
Tema: War Machine (2017)
Datum objave: 28.Svibanj/May.2017 u 18:07
Brad je legenda. Preporuka za film s moje strane. Ozbiljnijem gledatelju će proći u "dahu", no ostavlja trag, bolje rečeno ožiljak na svu sumanutost pokušaja "križarenja" i prosvjećivanja, posebice ako se radi o lažnim izgovorima za savim niske pobude, zapravo, ja ne znam koje su to niske pobude, ne razmišljam na taj način pa i ne shvaćam kome treba s oružjem otići nekamo i "promicati im slobode i prosperitet", al' to sam ja i moj bad. Kraj je poznat, on da ostavku, to ste mogli pročitati u sažetku, no ima puno toga što svatko u filmu može pronaći i vidjeti, pa i zaprimiti na sebi svojstven, osobni način. Neću vas pilati, pogledajte film, nećete se kajati, ne radi se o bljutavoj američkoj propagandi već kritici i društava i politike ali ponajviše kritici čovjeka, onoga što jeste i u što se vremenom pretvara.

Odgovori:
Objavio: zaboravko2
Datum objave: 28.Svibanj/May.2017 u 20:13
Počeo sam prevoditi ovaj film. Meni se također čini odličan. Pozz.

-------------
Pametni uče i od budala, budale ni od pametnih.

Objavio: titlovi.com
Datum objave: 29.Svibanj/May.2017 u 23:07
Prijevod je najavio zaboravko2 ⚡️

Datum objave: 01.Lipanj/Jun.2017 u 23:43
Prijevod će biti sutra. Film je preveden, moram ga još pregledati.

Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2017 u 20:23
Postavljen prijevod.

Objavio: marko-ivezic
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2017 u 21:06
meni je film loš a prijevod ok..

Objavio: zoranco-ristov
Datum objave: 07.Lipanj/Jun.2017 u 14:42
Prevod OK, ali ako su im generali takvi...kakvi su im tek vojnici... loša gluma Bred Pita...užasna...ili je taj lik stvarno bio idiot :-)

Objavio: beogradski
Datum objave: 07.Lipanj/Jun.2017 u 20:09
Iskren da budem, prekinuo sam film ali ono sto sam odgledao a jos i trejler, ono je katastrofalna gluma Brad Pitta. I da je lik koga on igra bio takav, vidi se ipak neka ''napregnuta'' tj. vestacka gluma. I Brad Pitt je potvrda da svet voli da nametne nekog da je kao ''poznat'' u ovom slucaju Hollywood a da doticni nema pojma sa glumom. On se pojavio u nekom trenutku i zenski deo publike je kao odlepio na njega a to sto ne zna svoj posao to kao nikom nista. Mnogi ti ''poznati'' iz Hollywooda zapravo ne znaju da glume ali su se brendirali. I jos jednom u vezi filma da je B.P. tako los sa glumom da pravog filmofila zaboli. Takodje i bivsa supruga doticnog, Angelina Jolie ne zna da glumi. Pokusava sa rezijom alii tamo je imala fijasko ali za kasnije neke projekte je imala pomoc poznatih ali dobrih scenarista. Vidim i kroz ostale komentare da nisam nista propustio sto se filma tice a i procitao sam i da jos poneki misle isto sto se Gospodina Smith tj Pitt tice)

Objavio: Isolation
Datum objave: 07.Lipanj/Jun.2017 u 20:23
Mislim da je ovo hrabar film!On pokazuje svoim sarkazmom,ciniznom,metaforama koliko S.A.D nema pojma sta radi u zemljama Bliskom Istoka,to jest,njegovi vojnici.Brad Pit nije nasumicno izabran,on je i izjavio u jednom filmu :Amerika nije zemlja,nego biznis:To je bilo u filmu" Killing Them Softly" Lik vojnika koji tumaci Bred Pit je namerno takav,o glumi Breda Pita stvarno nema mesta raspravi!!!Dobar glumac,pogledajte par njegovih filmova kao sto su:Fury,Troy,Killing Them Softly....itd Ko je shvatio sustinu i hrabrost na kojoj je napravljen ovaj film,shvatice ga,ko nije,nece.Ocena 8.

Objavio: bokidante
Datum objave: 21.Lipanj/Jun.2017 u 13:08
Film me se nije dojmio, dosadnjikav je od početka do kraja, očekivao sam puno više! Ocjena 6/10

Objavio: osman2510
Datum objave: 21.Lipanj/Jun.2017 u 13:33
već duže se nećkam da li da pogledam ovaj film ili ne.
i onda se odlučim za nešto drugo.
nakon ovih komentara, nećkam se još više.
zanimljivo mi je da se nekima film naročito sviđa,
a nekima nikako.

hm, gledati ili ne gledati, pitanje je

-------------
لا إله إلا الله محمد رسول ا

Objavio: dzemil-merdzanic
Datum objave: 13.Kolovoz/Aug.2017 u 16:05
Samo Bred Pitova gluma je dobra.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk