| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Chuzhie dushi (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Chuzhie dushi (2009)Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2016 u 14:15 |
|
- Чужие души - ![]() Žanr: Drama, Krimi Trajanje: 90 min Država: Rusija Jezik: Ruski Režija: Aleksey Lisovets, Evgeniy Lungin Scenario: Valeriya Ilyushchenko Alina Semeryakova Uloge: Andrey Ilin ... Slava Andrey Kuzichyov ... Pavel Viktor Saraykin Elena Shevchenko ... Olga Glafira Tarkhanova ... Zhanna Slava, uspešni biznismen, otkriva da ga voljena žena Olga vara sa siromašnim mladim piscem Pavelom. Ljubomoran i ogorčen, ali i spreman da spasi brak, nudi Pavelu 300.000$ da ubije Olgu. Sve vreme snima razgovor, verujući da će Olga prekinutu sa Pavelom kad čuje da je ovaj spreman da je ubije za novac. Uoči "ubistva", Slava joj pušta snimak razgovora, ali umesto šoka, ona pokazuje odlučnost da iskoristi taj snimak za svoje potrebe, jer celo vreme je znala za Slavin plan. Međutim, Olga nije jedina na čiji život će uticati okrivljujući snimak... Prevod uradio preda10 |
|
![]() |
|
kumek
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2016 u 16:35 |
|
Žalosno je što je gospodin preda preveo nešto što sam pravovremeno najavio. Bar da mi je poslao poruku da ne prevodim, sve bi bilo ok. Ali tek kad sam danas postavljao titl video sam da ga je on postavio pre četiri dana. Stvarno jadno i žalosno. I totalno nepoštovanje tuđeg truda i vremena.
Prevod: kumek Ažurirao kumek - 15.Studeni/Nov.2016 u 10:30 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |