Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sviđa li vam se crna lista
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sviđa li vam se crna lista

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Anketno pitanje: Sviđa li vam se moja ideja za provedbu crne list?
Izbor Glasova Statistika ankete
56 [87,50%]
8 [12,50%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sviđa li vam se crna lista
    Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 11:24
Molim izjasnite se.

Ažurirao žile
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 12:13
ne sviđa mi je jer se ne zna ko pije a ko plaća
Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 12:57

Dodaj mali counter ispod svakog imena da se vidi ko je koliko puta nekog sjebo.To uvedi zbog Boze

Nije lose ali svako moze da upise svacije ime iako ga recimo neko nije prevario.

Na vrh
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 13:23
Ma daj Zile , neradi se to tako , ja sam za malo vise detalja , recimo da svako ima svoj odgovor u topicu gde ce listati imena ljudi sa kojima se tradeao , i kako je taj trade prosao , recimo sjebo me nije nista poslao vec 6 meseci , ili nesto slicno , i kad ima neko los trade da se stavi ime prezime , mail bas kako si ti to uradio ...

evo recimo primer kako sam ja to mislio ....

Good refs: Komunjara 3x,kvalitet diskova,sve radi
,Zile 2x,sve kako smo se dogovorili
, DNGY 1x,sve ispalo kako smo se dogovorili...

Bad refs: Bozo - nije poslo filmove ,mesecima me zavlaci , poslo sam ih njemu 20.8.2005 a on me ignorise i nejavlja se na mail ...

božo

Božidar Anić
Marina Držića 15
31431 Čepin

..........................

eto tako recimo , ako niste skapirali mogu ja i malo bolje da objasnim to , u sustini bitno je da ostavis da se poruka moze editovati pa da svaki puta kad izvrsis trade stavis u bad ili good refs ..
crna lista bez bele nista neznaci ...evo sad svi pljuju po bozi od kad je neko pokrenuo to pitanje,pa meni je prosto neverovatno da je covek sjebo tolko ljudi , vrlo je moguce da se tu javljaju neki ljudi koji i nisu bili u dilu sa njim ,vec cisto da bi se sprdali ...kapiram da ovde ima vise prevaranata koji ordiniraju po forumu dok je cela krivica svaljena na boza ,koji je , u neku ruku i sam kriv sto se sve ovako odvija , svojim glupim pristupom i arogantnim stavom ....
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 13:29

Suviše je to veliko i komplikovano, kravice. Crna lista, bela lista...

Mnogo hrupa za nič...

Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 13:39
Par koji su se sprdali prozvo sam odmah i dok nisam bio moderator.Imate onaj topic crna lista gdje komentirate to,i odande izvlačim adrese koje ću uvest tamo,a tamo moraju biti samo adrese bez vaših komentara zbog preglednosti...Zato je tema zaključana i samo ja unosim nova imena.
Glede više detalja,to možemo riješit u vidu countera kojim ćemo vidjet koliko je puta netko napravio cirkus,kako je i dzigi predložio...Ali i to kakav je bio opći dojam razmjene puno je posla da se to sve upisuje.
Mislim da je poante samo da se označi da ljudi znaju s kim trebaju malo oprezniji bit,a dali je sjebo jednom isto ko i sto puta(ako shvaćaš štra mislim).
Postoji i riješenje da im iznad avatara prikeljim neki znak,tako je i najjednostavnije,ali mislim da to neću uradit...

Originalno postovano od strane komunjara komunjara piše:

ne sviđa mi je jer se ne zna ko pije a ko plaća

pobogu trubo,pa crna je lista.Tu znaš ko je već svoje popio bez puno filozofije

Ažurirao žile
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 15:02
Ma ne ,imas ovih novih paranoicnih clanova , kojima ce se digne qrac ako posiljka zakasni par dana ,pa odma bez razmisljanja dodju na forum pa pljus po counteru 10x i sa tim covekom nema saje da se neko opet trade-a ...

Mislim da na taj nacin moze da se ugrozi reputacija starih i postenih clanova ...

Evo sad se bozo ili neko njemu slican uloguje pod drugim nickom i pocne da pljuje po komunjari , kako ga je sjebo vise puta ,tralala ...

BTW, mora se staviti i mail , ili vise mailova , jer moze neko ispaliti pa postati adresu svog frenda ,pa nekog drugo frenda i tako u krug ...i sta onda imas, jednog prevaranta sa x razlicitih adresa ....kapiram da se i to desavalo ...
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 15:21
Ne vjerujem da će neki član doć i pljuvat po drugom koji svaki čas može doć na forum.U svakom slučaju ono što sam uveo je provjereno,pa čak i onaj tip što je božu sjebo,ulogiro se par puta,sjebo dotičnog i nesto u vidu magle i pretpostavljam da ga više nećemo vidjet...
Ali pripazit ću da imam neki dokaz da je taj i taj napravio cirkus prije no što postam tamo...
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 17:51

hm...ako budemo cjepidlačili da 1 CD ne radi... ili nije poslan  ili je poslan a vidno star požutio

onda iskreno imam barem 5 osoba za crne liste a vjerujem da će i mene ubaciti na listu

Na vrh
pinkojunior View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 18:13
a zašto se na listu nitko ne može postat
Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 18:22
Originalno postovano od strane pinkojunior pinkojunior piše:

a zašto se na listu nitko ne može postat

Zato što bi pisali svašta pa bi bio nered.Vi pišete tamo gdje ste i dosad pisali dosad,to ja redovito čitam i lopuže idu na listu...

Ažurirao žile
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 19:25
 Lenja_Kravitza šta seres za mene sjebo sam 4 osobe i jednoj sam poslo nazad cdove tj nick mu je MALE je mislim
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 19:34
Originalno postovano od strane božo božo piše:

Lenja_Kravitza šta seres za mene sjebo sam 4 osobe i jednoj sam poslo nazad cdove tj nick mu je MALE je mislim

Eto vidis zasto si na listama , zbog glupog stava i jos pliceg ponasanja .... ja sam tebe naveo za primer , posto te je u isto vreme pljuvalo jedno 10ak ljudi , sa tobom nikad nisam imao posla , i kao sto se ispostavilo,prilicno sam imao srece

To si klasican primer kako neki ljudi vole drkati i zloupotrebljavati crnu listu , zato je dobro sto je zile to zadrzao za sebe mogucnost uredjivanja ... Inace kako su krenuli ,ispalo je da si podjebavao pola foruma , ali vidis da ipak znas tacan broj ljudi koje si preveslo ,znaci 4 komada ....pa ok , nije mnogo ,ali je za sada rekordno ...a ima i onaj majmun sto se sam ispucavao ,kako se bese zove , commando ili nesto slicno , pa je sam rekao kako mu je drago jer je sjebao neznam koliko ljudi, a zajednicko vam je da ste iz istog sela ...
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 19:37
4 osobe sad su tri jel sam jednoj osobi poslo. Je da nije fer od mene sto sam duzio čovjeku 9 mjesec.
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 19:38
Originalno postovano od strane komunjara komunjara piše:

hm...ako budemo cjepidlačili da 1 CD ne radi... ili nije poslan  ili je poslan a vidno star požutio

onda iskreno imam barem 5 osoba za crne liste a vjerujem da će i mene ubaciti na listu

OK legendo ,mislim da si upravu ...sustina je da se izbegne onaj najljigaviji sloj koji se natalozio na forumu , a to je ova ekipa koja je potpuno sjebala ostale clanove ...   
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 22:13
Ne znam zašto se mi pošteni, a hvala bogu ima nas, pribojavamo te crne liste a oni lopuže šute i to ih ni malo ne dira....U životu nisam nikoga sje.. na ovom forumu i to doslovno nikoga, a desilo se i nečitkih cd/dvd-a i s moje strane i mislim da je logično da tako nešto pošaljem ponovo, a u ove 2 godina koliko sam na forumu skoro cijelu svoju kolekciju sam skupio pomoću svih vas na forumu i pomoću foruma.
Ja imam svoju bijelu listu tj sve one s kojima sam da sada mjenjao i ravnam se po njoj, a ne po nikakvoj crnoj listi ovog foruma, ali uvelike podržavam njen razvoj jer mislim/nadam se da bi mogla biti od koristi velikom broju članova, pa možda i meni.
U ovih par godina razmjena, desilo mi se jednom da sam ostao izigran i to prije otprilike godinu dana, za kojih 20-30 cd-a, i nisam to prijavio na forumu nego samo odmahnuo rukom i nastavio dalje, makar sam možda i pogriješio jer takvi gadovi i te novonastale pošasti na ovom forumu zaslužuju pokudu..
Nadam se da će na ovom forumu uvijek biti ljudi koji će ostati pošteni i neiskvareni i koji će htjeti uživati u svom hobiju i pogodnostima koje nudi ovaj forum...
Moja podrška opstanku ovog foruma je bezuvjetna..
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 22:49
@božo - jel taj lik commando?

Tomisalv Čenan
kralja zvonimira 53
31431 čepin

Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2006 u 01:21
Originalno postovano od strane žile žile piše:

<span style="color: rgb(0, 255, 255);">@božo - jel taj lik commando?</span><br style="color: rgb(0, 255, 255);">
<br style="color: rgb(0, 255, 255);">
<br style="color: rgb(0, 255, 255);">
<span style="color: rgb(0, 255, 255);">Tomisalv Čenan </span><br style="color: rgb(0, 255, 255);">
<span style="color: rgb(0, 255, 255);">
kralja zvonimira 53</span><br style="color: rgb(0, 255, 255);">
<span style="color: rgb(0, 255, 255);">
31431 čepin </span><br style="color: rgb(0, 255, 255);">

Jeste to je commando ,ali mislim da je tog lika admin vec bann-ovao ...
Na vrh
Dogy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dogy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2006 u 12:50
Originalno postovano od strane žile žile piše:

Ne vjerujem da će neki član doć i pljuvat po drugom koji svaki čas može doć na forum.U svakom slučaju ono što sam uveo je provjereno,pa čak i onaj tip što je božu sjebo,ulogiro se par puta,sjebo dotičnog i nesto u vidu magle i pretpostavljam da ga više nećemo vidjet...
Ali pripazit ću da imam neki dokaz da je taj i taj napravio cirkus prije no što postam tamo...

Pa, prijatelju, krivo pretpostavljaš, logiram se svako malo, tj. automatski mi se logira, možda ne vidiš to.. Osim razmjene s božom, koju je on inicirao, i za koju je sam kriv što nije prošla dobro, postao sam razne topice vezane za prodaju i razmjenu. Danas se idem mijenjati s čovjekom isto s ovog foruma "Darko Toth", ne znam koji mu je nick ovdje, isto tako, moram jednoj curi dati neki dvd-e, isto s ovog foruma kontakt, pa neka oni potvrde kasnije je li bilo sve u redu..
A ovo što si napisao da ćeš vidit za dokaz, baš i dokaz nisi našao, a ipak si me stavio na crnu listu.
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2006 u 12:52
Jebiga lega ja nisam dobio ni jedan dvd od tebe znači da si sjebo i crn si
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,273 sekundi.