Sviđa li vam se crna lista
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=7706
Datum ispisa: 12.Lipanj/Jun.2026 u 16:35 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Sviđa li vam se crna lista
Objavio: žile
Tema: Sviđa li vam se crna lista
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 11:24
Odgovori:
Objavio: komunjara
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 12:13
|
ne sviđa mi je jer se ne zna ko pije a ko plaća
|
Objavio: Dzigi
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 12:57
|
Dodaj mali counter ispod svakog imena da se vidi ko je koliko puta nekog sjebo.To uvedi zbog Boze
Nije lose ali svako moze da upise svacije ime iako ga recimo neko nije prevario.
|
Objavio: Lenja_Kravitza
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 13:23
Ma daj Zile , neradi se to tako , ja sam za malo vise detalja , recimo da svako ima svoj odgovor u topicu gde ce listati imena ljudi sa kojima se tradeao , i kako je taj trade prosao , recimo sjebo me nije nista poslao vec 6 meseci , ili nesto slicno , i kad ima neko los trade da se stavi ime prezime , mail bas kako si ti to uradio ...
evo recimo primer kako sam ja to mislio ....
Good refs: Komunjara 3x,kvalitet diskova,sve radi
,Zile 2x,sve kako smo se dogovorili
, DNGY 1x,sve ispalo kako smo se dogovorili...
Bad refs: Bozo - nije poslo filmove ,mesecima me zavlaci , poslo sam ih njemu 20.8.2005 a on me ignorise i nejavlja se na mail ...
božo
Božidar Anić
Marina Držića 15
31431 Čepin
..........................
eto tako recimo , ako niste skapirali mogu ja i malo bolje da objasnim to , u sustini bitno je da ostavis da se poruka moze editovati pa da svaki puta kad izvrsis trade stavis u bad ili good refs ..
crna lista bez bele nista neznaci ...evo sad svi pljuju po bozi od kad je neko pokrenuo to pitanje,pa meni je prosto neverovatno da je covek sjebo tolko ljudi , vrlo je moguce da se tu javljaju neki ljudi koji i nisu bili u dilu sa njim ,vec cisto da bi se sprdali ...kapiram da ovde ima vise prevaranata koji ordiniraju po forumu dok je cela krivica svaljena na boza ,koji je , u neku ruku i sam kriv sto se sve ovako odvija , svojim glupim pristupom i arogantnim stavom ....
|
Objavio: kl0kan
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 13:29
|
Suviše je to veliko i komplikovano, kravice. Crna lista, bela lista...
Mnogo hrupa za nič...
|
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 13:39
Par koji su se sprdali prozvo
sam odmah i dok nisam bio moderator.Imate onaj topic crna lista gdje
komentirate to,i odande izvlačim adrese koje ću uvest tamo,a tamo
moraju biti samo adrese bez vaših komentara zbog preglednosti...Zato je
tema zaključana i samo ja unosim nova imena.
Glede više detalja,to možemo
riješit u vidu countera kojim ćemo vidjet koliko je puta netko napravio
cirkus,kako je i dzigi predložio...Ali i to kakav je bio opći dojam
razmjene puno je posla da se to sve upisuje.
Mislim da je poante samo da se
označi da ljudi znaju s kim trebaju malo oprezniji bit,a dali je sjebo
jednom isto ko i sto puta(ako shvaćaš štra mislim).
Postoji i riješenje da im iznad avatara prikeljim neki znak,tako je i najjednostavnije,ali mislim da to neću uradit...
komunjara piše:
ne sviđa mi je jer se ne zna ko pije a ko plaća |
pobogu trubo,pa crna je lista.Tu znaš ko je već svoje popio bez puno filozofije
|
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 15:02
Ma ne ,imas ovih novih paranoicnih clanova , kojima ce se digne qrac ako posiljka zakasni par dana ,pa odma bez razmisljanja dodju na forum pa pljus po counteru 10x i sa tim covekom nema saje da se neko opet trade-a ...
Mislim da na taj nacin moze da se ugrozi reputacija starih i postenih clanova ...
Evo sad se bozo ili neko njemu slican uloguje pod drugim nickom i pocne da pljuje po komunjari , kako ga je sjebo vise puta ,tralala ...
BTW, mora se staviti i mail , ili vise mailova , jer moze neko ispaliti pa postati adresu svog frenda ,pa nekog drugo frenda i tako u krug ...i sta onda imas, jednog prevaranta sa x razlicitih adresa ....kapiram da se i to desavalo ...
|
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 15:21
Ne vjerujem da će neki član doć
i pljuvat po drugom koji svaki čas može doć na forum.U svakom slučaju
ono što sam uveo je provjereno,pa čak i onaj tip što je božu
sjebo,ulogiro se par puta,sjebo dotičnog i nesto u vidu magle i
pretpostavljam da ga više nećemo vidjet...
Ali pripazit ću da imam neki dokaz da je taj i taj napravio cirkus prije no što postam tamo...
|
Objavio: komunjara
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 17:51
|
hm...ako budemo cjepidlačili da 1 CD ne radi... ili nije poslan ili je poslan a vidno star požutio
onda iskreno imam barem 5 osoba za crne liste a vjerujem da će i mene ubaciti na listu 
|
Objavio: pinkojunior
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 18:13
a zašto se na listu nitko ne može postat
------------- Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
|
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 18:22
pinkojunior piše:
a zašto se na listu nitko ne može postat
|
Zato što bi pisali svašta pa bi
bio nered.Vi pišete tamo gdje ste i dosad pisali dosad,to ja redovito
čitam i lopuže idu na listu...
|
Objavio: božo
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 19:25
|
Lenja_Kravitza šta seres za mene sjebo sam 4 osobe i jednoj sam poslo nazad cdove tj nick mu je MALE je mislim
|
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 19:34
božo piše:
Lenja_Kravitza šta seres za mene sjebo sam 4 osobe i jednoj sam poslo nazad cdove tj nick mu je MALE je mislim |
Eto vidis zasto si na listama , zbog glupog stava i jos pliceg ponasanja .... ja sam tebe naveo za primer , posto te je u isto vreme pljuvalo jedno 10ak ljudi , sa tobom nikad nisam imao posla , i kao sto se ispostavilo,prilicno sam imao srece
To si klasican primer kako neki ljudi vole drkati i zloupotrebljavati crnu listu , zato je dobro sto je zile to zadrzao za sebe mogucnost uredjivanja ... Inace kako su krenuli ,ispalo je da si podjebavao pola foruma , ali vidis da ipak znas tacan broj ljudi koje si preveslo ,znaci 4 komada ....pa ok , nije mnogo ,ali je za sada rekordno ...a ima i onaj majmun sto se sam ispucavao ,kako se bese zove , commando ili nesto slicno , pa je sam rekao kako mu je drago jer je sjebao neznam koliko ljudi, a zajednicko vam je da ste iz istog sela ...
|
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 19:37
|
4 osobe sad su tri jel sam jednoj osobi poslo. Je da nije fer od mene sto sam duzio čovjeku 9 mjesec.
|
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 19:38
Objavio: Dngy
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 22:13
|
Ne znam zašto se mi pošteni, a hvala bogu ima nas, pribojavamo te crne liste a oni lopuže šute i to ih ni malo ne dira....U životu nisam nikoga sje.. na ovom forumu i to doslovno nikoga, a desilo se i nečitkih cd/dvd-a i s moje strane i mislim da je logično da tako nešto pošaljem ponovo, a u ove 2 godina koliko sam na forumu skoro cijelu svoju kolekciju sam skupio pomoću svih vas na forumu i pomoću foruma.
Ja imam svoju bijelu listu tj sve one s kojima sam da sada mjenjao i ravnam se po njoj, a ne po nikakvoj crnoj listi ovog foruma, ali uvelike podržavam njen razvoj jer mislim/nadam se da bi mogla biti od koristi velikom broju članova, pa možda i meni.
U ovih par godina razmjena, desilo mi se jednom da sam ostao izigran i to prije otprilike godinu dana, za kojih 20-30 cd-a, i nisam to prijavio na forumu nego samo odmahnuo rukom i nastavio dalje, makar sam možda i pogriješio jer takvi gadovi i te novonastale pošasti na ovom forumu zaslužuju pokudu..
Nadam se da će na ovom forumu uvijek biti ljudi koji će ostati pošteni i neiskvareni i koji će htjeti uživati u svom hobiju i pogodnostima koje nudi ovaj forum...
Moja podrška opstanku ovog foruma je bezuvjetna..
|
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 22:49
@božo - jel taj lik commando?
Tomisalv Čenan
kralja zvonimira 53
31431 čepin
|
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2006 u 01:21
žile piše:
<span style="color: rgb(0, 255, 255);">@božo - jel taj lik commando?</span><br style="color: rgb(0, 255, 255);">
<br style="color: rgb(0, 255, 255);">
<br style="color: rgb(0, 255, 255);">
<span style="color: rgb(0, 255, 255);">Tomisalv Čenan </span><br style="color: rgb(0, 255, 255);">
<span style="color: rgb(0, 255, 255);">
kralja zvonimira 53</span><br style="color: rgb(0, 255, 255);">
<span style="color: rgb(0, 255, 255);">
31431 čepin </span><br style="color: rgb(0, 255, 255);">
|
Jeste to je commando ,ali mislim da je tog lika admin vec bann-ovao ...
|
Objavio: Dogy
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2006 u 12:50
žile piše:
Ne vjerujem da će neki član doć
pretpostavljam da ga više nećemo vidjet...
Ali pripazit ću da imam neki dokaz da je taj i taj napravio cirkus prije no što postam tamo...
|
Pa, prijatelju, krivo pretpostavljaš, logiram se svako malo, tj. automatski mi se logira, možda ne vidiš to.. Osim razmjene s božom, koju je on inicirao, i za koju je sam kriv što nije prošla dobro, postao sam razne topice vezane za prodaju i razmjenu. Danas se idem mijenjati s čovjekom isto s ovog foruma "Darko Toth", ne znam koji mu je nick ovdje, isto tako, moram jednoj curi dati neki dvd-e, isto s ovog foruma kontakt, pa neka oni potvrde kasnije je li bilo sve u redu.. A ovo što si napisao da ćeš vidit za dokaz, baš i dokaz nisi našao, a ipak si me stavio na crnu listu.
|
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2006 u 12:52
Jebiga lega ja nisam dobio ni jedan dvd od tebe znači da si sjebo i crn si
|
Objavio: CMIBOR
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2006 u 16:15
|
upravo je jedan od vas izjavio da nije nikog do sad sjebo, i to već nije istina...
Nemožemo samo tako stavljati ljude na listu , pa to su gluposti...
Ocjena (iako sama po sebi subjektivna) najbolje može pokazati koliko je ko pouzdan i da li ima smisla s tom osobom mjenjati...
Trebalo bi izmisliti listu , crnu i bijelu u kompletu ,s ocjenama od jedan do 10...
najbolje bi bilo napraviti tablicu svih članova , koji mjenjaju i ne mjenjaju(jer ima ljudi koji 3 puta godišnje obave razmjenu a ipak su pedantniji od onih što imaju redovite razmjene)...u svaku kućicu se upiše datum razmjene , količina ,ispravnost i ocjena...ko u školi , kao za debile...
Imamo svi svoje boljke tipa ,reko je da ima titlove a nema , reko je dvd rip a ono kino rip....ne stavlja filmove svaki u svoj folder nego onako razbaca besmisleno po disku , kaže film na 3 cda a ono 1...najbitnije činjenice bi trebale biti o dolasku pošiljke i o egzaktnoj količini koja je dogovorena...sitnice poput gore navedenih trebale bi se odnositi na ocjenu , tu tek nastupa ocjena , da li osoba koja je dobila pošiljku zadovoljna njome , da li je istovjetna sa dogovorom ili ne...
Osoba koja ima najbolju ocjenu naravno je na prvom mjestu...
To bi bila odlična stvar jer bi se tu ljudi počeli natjecati ko će kome poslati kakvu pošiljko ko će kako biti zadovoljan i naravno da bi se tu povećao postotak pouzdanih osoba ...
Pa pogledajte samo upload titlova...pa to je živo natjecanje hoće li kapetan kuka ili možda neznam , braća karamazovi, biti na prvome mjestu...
E naravno titlovi su neispravni, jedan čovijek radi prijevod i hrvatskih i srpskih i uzbekistanskih titlova ..
Dobro, titlovi su primjer koliko bi ocjene poboljšale stanje na forumu...
Primjer:Mirko Fodor - pošiljka ok , na vrijeme , točan broj cd-a , sve super , no ocjena 2...
Ovdje se možemo zapitati dali je osoba koja daje ocjenu iskrena - ili je stvarno kvaliteta loša (gore navedene boljke) ili se namjerio na osobu s kojom se mjenjao iz razloga čisto zato što nemože a da nekog ne sjebe...
Dosta filozofiranja , pozdrav!
------------- Jedino što je ovdje jasno jest da ništa nije jasno....
|
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2006 u 16:21
Dogy piše:
žile piše:
<span style="color: rgb(0, 255, 255);">Ne vjerujem da će neki član doć
pretpostavljam da ga više nećemo vidjet...</span><br style="color: rgb(0, 255, 255);">
<span style="color: rgb(0, 255, 255);">Ali pripazit ću da imam neki dokaz da je taj i taj napravio cirkus prije no što postam tamo...</span>
| Pa, prijatelju, krivo pretpostavljaš, logiram se svako malo, tj. automatski mi se logira, možda ne vidiš to.. Osim razmjene s božom, koju je on inicirao, i za koju je sam kriv što nije prošla dobro, postao sam razne topice vezane za prodaju i razmjenu. Danas se idem mijenjati s ?ovjekom isto s ovog foruma "Darko Toth", ne znam koji mu je nick ovdje, isto tako, moram jednoj curi dati neki dvd-e, isto s ovog foruma kontakt, pa neka oni potvrde kasnije je li bilo sve u redu..A ovo što si napisao da ?eš vidit za dokaz, baš i dokaz nisi našao, a ipak si me stavio na crnu listu. |
Ma daj , sta da svedoce ljudi sa kojima si se nalazio da si im dao dvd-e???
To se i ne racuna u razmene , jer ovde ljudi vrse razmene 90% preko poste ....
Normalno je da neces nekoga sjebat kad ides da se vidis sa njim i na taj nacin izvrsis razmenu ...
|
Objavio: euforia
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2006 u 16:24
božo piše:
Jebiga lega ja nisam dobio ni jedan dvd od tebe znači da si sjebo i crn si  |
Kako je božo sretan jer nije jedini
|
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2006 u 16:25
A ne cvjetam
|
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2006 u 16:39
|
Ne obazirući se na ovo iznad ,zaboravio sam još nešto...
Ocjene bi trebalo stupnjevati:
prvi i najgori stupanj je prvi(ocjene 1 i 2) , znači najgore razmjene(i u takvima nemaš što previše objašnjavati)
Drugi je prolazan (ocjene 3 i 4)gdje se već može izjasniti o razmjeni...)
treći je prosječan ili dobar(5 i 6) tu se već može diskutirati
E četvrti je naravno pogađate koji
i naravno peti stupanj o kojem nema previše rasprave sama ocjena sve govori ali daje se 9 ili 10 zbog sitnih i zanemarivih zamjerki...
|
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2006 u 17:51
Teoretski bi se i to dalo
izvest,međutim kako god nastojim nekako izbjeć puno teksta i smajlića
jer to izaziva nepreglednost.Ovako je sve uredno,pedantno,svi moji
postovi ,sve u istoj boji.Sve jasno iz svemira se vidi kog se trebaš klonit...
|
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2006 u 17:54
|
Evo ekipo moj završni i konačni potpuni prijedlog... Znači predlažem da se uvede sistem ocjenjivanja... Ja bi ju nazvao siva lista jer spaja crnu i bjelu , no naziv nije bitan... Ocjenjivanje bi trebalo stupnjevati i odvojeno upisivati u posebne kućice...
Svi članovi foruma su u igri , mjenjali stalno ili rijetko...
Prvi stupanj - dolazak pošiljke: - stigla na vrijeme(ocjena 3) - zakasnila ili ste se sa zakašnjenjem našli s osobom (2) (naravno ne za 1 dan kašnjenja upisivati ocjenu, već za tjedan dva kašnjenja) - nije došla odnosno niste se uopće našli(1)
Za zadnju ocjenu ,logično, ne vrijede ostali stupnjevi jer do razmjene naravno nije ni došlo...(heee) Drugi stupanj - Ispravnost pošiljke (dvd , cd) ,da li je slomljeno , izgrebano, čitljivost , kopiranje... Naime nije važno da li je poslano u kuverti s balončićima ili ne , već da li je svaki medij posebno upakiran za sebe , bez da se grebe o drugi itd...Jer ako pošta dođe strgana , to je 150% kriv transport...(rijetko se događa)
-3 - odlično -2 - dobro -1 - užas
Treći stupanj - istinitost s popisa traženih naslova (ripovi , broj cd-a , titlovi) , kvaliteta slike , način na koji su pobacani filmovi (po folderima ili onako ko iz lopate za snijeg)
- tu bih stavio 10 ocjena jer ima puno različitih stvari koje utječu na kvalitetu razmjene...
Stupnjevi se nebi zbrajali jer bi došlo do ovoga:
Mirko - I stupanj - 2 - II stupanj - 1 - III stupanj - 9 = 12 (i ovakve stvari se znaju dogoditi)
Prema tome sljedeći , odnosno recimo , Slavko imaO bi ovakvu ocjenu koja bi ga izravnala s Mirkom:
Slavko - I stupanj - 3 - II stupanj - 3 - III stupanj - 6 = 12
Niti je jedan bolji od drugog no znalo bi se ko je kakav u kojim aspektima razmjene...
Ako smatrate da ovo štima dodajte još nešto na ovo , a ako ne , jebiga...
|
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2006 u 18:20
@CMIBOR
Ok,shvatamo svi sta si ti time hteo postici , ali ja licno mislim da je sve to previse komplikovano , kao i da je sve pitanje karaktera licnosti , tacnije suvise je subjektivno ocenjivati , jer mozda ja i ti za isti post ne bi da li potpuno istu ocenu , bolje je onda samo navesti zbog cega trade nije ispostovan do kraja ...
U sustini tvoje je da prijavis ako te je neko ispalio i nije ti poslao diskove ,tacnije da sacekas da prodje par nedelja od dogovara , da ga konstantno pritiskas da ispuni dogovoreno ,pa tek onda da ga stavis na crnu listu ...
A to da li je neko poslao sve kao sto je reko ,da li je sve dvd rip,kino tralala, da li je medij kako valja, da li je sve to zapakovao kako ti mislis da je trebao i stavio ti rozu masnicu gore ,to je potpuno nebitno , na kraju krajeva ,zadrzi to za sebe pa ako mislis da te je necim uvredio ili nije ispostovao deo dogovora , onda ti lepo nemoj da se trade-as vise sa njim i gotovo ...
|
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2006 u 20:08
|
E brate baš si me posro ,al ono , pod pritiskom od 500 bara...
Baš ti priliči nadimak; len da nakon razmjene klikneš mišem na crnu listu i upišeš 3 broja pod nečije ime...
Ako bi me neko trebao posrati , to je onda definitivno administrator, koji (ako prihvati )mora urediti tu stranicu i napraviti ju funkcionalnom i razumljivom , što sam ja u tančine objasnio dok ti nisi pokazao interes za ništa...postavim gotovo riješenje i onda dobijem grudu govana u facu...
Admine , povlačim svoj prijedlog i molim da me ispričate za ovu gestu...
Pozdrav!
|
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2006 u 20:32
CMIBOR piše:
E brate baš si me posro ,al ono , pod pritiskom od 500 bara...
Baš ti priliči nadimak; len da nakon razmjene klikneš mišem na crnu listu i upišeš 3 broja pod nečije ime...
Ako bi me neko trebao posrati , to je onda definitivno administrator, koji (ako prihvati )mora urediti tu stranicu i napraviti ju funkcionalnom i razumljivom , što sam ja u tančine objasnio dok ti nisi pokazao interes za ništa...postavim gotovo riješenje i onda dobijem grudu govana u facu...
Admine , povlačim svoj prijedlog i molim da me ispričate za ovu gestu...
Pozdrav! |
Neprimaj to k'srcu ,nije ovo bilo nista licno , ja sam imao isti predlog ranije ,ali su svi skocili ,kao nije funkcionalno ,mnogo smaranja itd ...
U sustini , ljudi su srecni kad paket stigne ,pa bio on full kako ste se dogovorili ili ne , u sustini poslo je to sto si trazio i to je to ... naravno , ako ti neposalje 10 dvd od dogovorenih 20 , ti bez razmisljanja na crnu listu ga turi ,ali kako je komunjara reko gde ce nam lista sa onim detaljima poslo mi pozuteo disk i slicno ...to zadrzi za sebe , pa nemoj se vise trade-ati sa tim likom ako ti smeta ....
Za pocetak je svaka crna lista napredak u odnosu na ono sto smo imali do sada , a za kasnije je mozemo preurediti kako nam odgovara, tacnije u detalje doterati , a za pocetak je bitno da obelezimo ove ljigavce sto se taloze po forumu ....
|
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2006 u 23:15
ma nema problema, nego ima ljudi koji su stvarno pizde i ne zaslužuju biti na forumu , no opet bi neki ljudi koji su ok mogli najebat bez razloga , zato sam toliko ciljao na te detalje...
|
Objavio: dejan-sl
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 00:41
|
zašto ne, neka se stavi ta tema što je CMIBOR predložio sasvim ok u jednu ruku,glupo je reći da pitaš modeatore stavi je pa ćeš vidjeti i sam kako će ljudi reagirati ako bude nekih sranja sklonit će se.Opet u jednu ruku nevalja ta tema,jer što je lega napisao kino rip,ogreban dvd,kasni jedan dan itd to se prije treba dogovorit sa ljudima s kojima kontaš mijenjati(stvar dogovora).ja sam sa puno ljudi mijenjao i bilo je da nema 2-3 filma što sam naručio(ne pošalje),kino rip,malo ogreban i šta sad pa nemogu se ljutiti,za idući put ću mu reći "nemoj" i sve ok,kao što sam i ja možda nekom tako poslao i ljudi shvaćaju.al ne treba se zato ocrniti čovijek.
zato i ja predlažem neka se stavi ta anketa,ko je sa kim mijenjao,kako je bilo,kako je prošlo itd.normalni ljudi to neće pogrešno shvatiti.
|
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 02:12
dejan-sl piše:
zato i ja predlažem neka se stavi ta anketa,ko je sa kim mijenjao,kako je bilo,kako je prošlo itd.normalni ljudi to neće pogrešno shvatiti.
|
Normalni ljudi nikad nisu bili problem , kuzis li ???
Ja se uvek plasim ovih drugih ...
|
Objavio: mad_smile
Datum objave: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 10:24
Objavio: vlado
Datum objave: 13.Sijecanj/Jan.2006 u 10:29
da se i ja malo ubacim ovi prijedlozi o silnim ocijenama 1-10 mi se
cini apsurdnim i previse ovisno o trenutnom raspolozenju kad dobijem
filmove ta ocijena moze biti 2 a za tri dana to bi mogao biti i 6 tako
da sam vise za npr. + ili - a podijela bi bila
uspjela razmjena(stiglo) +
stiglo sve +
moje zadovoljstvo(poslije 1-2 dana) +
Sto bi otprilike zanciolo sve je stiglo a i kvalitetom sam zadovoljan
(iako sam umjesto zadnjeg DVD dobio filmove na CD) uz ispriku da nije
stigao sve sprziti
i to bi bilo sve eventualo bi se moglo zbrajati te plusiće i minuse za neku opću ocijenu
|
Objavio: male
Datum objave: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 22:55
Evo samo da bacim jednu obavjest doticni gosp Bozo i ja vise nemamo
nerazjasnjenih stvari t.j. poslao mi je sve dvd-e nakon skoro godinu
dana ali ipak poslao i to tocno sta sam trazio pa se nadam da ce i sa
drugima biti isto.Inace slazem se da mora postojati crna lista pa kako
god da izgledala.
|
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2006 u 11:22
Tomislav Ivančić Matije Gupca 4 10340 Vrbovec
grenca@hotmail.com - mail je nevažan ali eto.. Dotični me zajebao za 10 dvd-a.
|
Datum objave: 20.Veljaca/Feb.2006 u 11:26
Tomislav Ivančić
Matije Gupca 4
10340 Vrbovec
grenca@hotmail.com - mail je nevažan ali eto..
Dotični me zajebao za 10 dvd-a, pa bi molio da se stavi na crnu listu.
|
Objavio: Zlatkohead
Datum objave: 03.Ožujak/Mar.2006 u 22:34
biće glupo to sa ocjenjivanjem (ak se ostvari), jer onda će se budale tući ko će biti bolji... sve dok to ne postane šit...
------------- http://imageshack.us -
|
Datum objave: 04.Ožujak/Mar.2006 u 16:32
Pa meni se isto to dogodilo, ali onaj koji je odbio paket ne mora ništa plaćati, ti snosiš troškove kad ti se paket vrati nazad. Barem me je tako meni bilo, trebao sam još 10kn platiti kad mi se vratio. Zašto admin ne stavlja ta imena na crnu listu?
|
Objavio: Sineast
Datum objave: 04.Ožujak/Mar.2006 u 18:35
Datum objave: 04.Ožujak/Mar.2006 u 19:08
evo i moje zvjezdice
*
|
Datum objave: 04.Ožujak/Mar.2006 u 19:11
Datum objave: 04.Ožujak/Mar.2006 u 19:13
evo čak dvije
**
|
Datum objave: 04.Ožujak/Mar.2006 u 19:17
prvo sam ti rekao preko maila što se dogodilo (opet ponavljam, u njemu te nisam vrijeđao), onda si ti meni odgovorio (te ubacio uvrijedu: nešto o tome da ne znam slat pakete ili nešt slično)...
ovdje sam te spomenuo (ne optužio) samo zbog tvoje uvrijede...
sorry čovječe!
ne znam stvarno što se dogodilo, tko je primio paket, al netko je... jer na paketu pište: OBAVIJEŠTENI JE ODBIO PRIMITI POŠILJKU... ne znam...
sorry (ak sam te ikada uvrijedio, al nisam!)... zaboravimo nesuglasice (ak ih je bilo)... jebiga, glupa pošta!
|
Datum objave: 04.Ožujak/Mar.2006 u 19:25
Datum objave: 04.Ožujak/Mar.2006 u 20:16
maknuo sam... ajd ti makni post na vrhu ove stranice... u kojem navodiš laži
pozdrav
|
Datum objave: 04.Ožujak/Mar.2006 u 20:17
zapravo, ne moraš... vidi se moj ispravak na netočni navod
|
Objavio: Beni
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2006 u 13:36
cemu svada neka se prica sto zele neki moj moto je skidajmo sa neta ima
nas 10 i skidamo sve sto stignemo i kada ja pocnem skidati film koji
ima jako dobru sliku saljem mail ostalima da oni neskidaju u kada skine
javim svima da je kod mene skinuto i tako ide kod mene nabava
filmica i ostalima bi predlozio isto.
kod paketa je problem sto vecina gleda da prode sto jeftinije a nitko
nebi uzeo i platio DHL i sjeo kuci i uzivao mirno a ako i predlozi
drugoj strani je to skupo.
Zbog tih zarloga sam se maknuo sa paketa i na net bacio
------------- ...opet nazad nakon dugo vramena ...
|
Objavio: raso
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2006 u 22:54
BENI slazem se sa tobom aliima dosta filmova koji s ene mogu naci trenutno na netu a pojedinci ih imaju iz drugih izvora i vecina je voljna da ih podeli sa drugima a i so da ne ja licno nemam nekih losih iskustava niti ih zelim drugim priredjivat ali ima nas svakojaki jebi ga!!
|
Datum objave: 20.Svibanj/May.2006 u 00:13
jedno mi se nesvida ljudi zavrsavaju na crnu listu jer netko je rekao da nije dobio paket a poslao je.
nitko nemoze doci na crnu listu a da nije prilozena potvrda da je paket
poslan i stembilj od poste. jer rijeci su nevazne trebaju dokazi da
netko dode na crnu listu inace svi mozemo doci na nju jer je netko
nesto rekao
a to nije cilj foruma nadam se!
|
Datum objave: 20.Svibanj/May.2006 u 00:25
|
Cilj foruma opšte nije crna lista. Dobili ste je jer ste je tražili.
|
Datum objave: 20.Svibanj/May.2006 u 00:28
sto se mene tice neka stoji ali nesmije netko doci na nju a da nema dokaza da je kriv
|
Datum objave: 20.Svibanj/May.2006 u 00:47
može se i maknut lista, ako većina to želi. ništa ne znači tvoj glas, beni. većina mora odlučit kad je netko kriv i koji su validni dokazi za to. izvolite.
|
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 20.Svibanj/May.2006 u 12:37
|
Treba da bude Crna lista da se vidi sa kim da se ljudi ne menjaju.
|
Datum objave: 12.Lipanj/Jun.2006 u 11:37
evo i četiri zvjezdice
koji moron...
|
Objavio: zvono27
Datum objave: 26.Lipanj/Jun.2006 u 17:48
|
pa cilj je da bude ovo sve sigurnije..
koji je smisao dat nekom prevarantu CD i dobit nazad figu frišku?
|
Datum objave: 26.Lipanj/Jun.2006 u 18:03
i da još ispravim poneki netočan navod:
... nije uopće bilo svađe, barem s moje strane...
p.s. crna lista je okej
|
Objavio: zvono27
Datum objave: 26.Lipanj/Jun.2006 u 22:52
|
5 zvjezdica 
|
Objavio: Mad Mike
Datum objave: 09.Kolovoz/Aug.2006 u 22:06
|
Sviđa mi se. Odlična stvar kako bi se znalo sa kim ne treba imati posla.
|
Objavio: Guests
Datum objave: 09.Kolovoz/Aug.2006 u 22:12
Datum objave: 09.Kolovoz/Aug.2006 u 23:11
no, naravno, ne možeš ne imat posla s nekime tko greškom dođe na listu...
|
Objavio: Guests
Datum objave: 09.Kolovoz/Aug.2006 u 23:12
Zlatkohead piše:
no, naravno, ne možeš ne imat posla s nekime tko greškom dođe na listu...
|
nisi li valjda i ti tamo? 
|
Datum objave: 10.Kolovoz/Aug.2006 u 10:17
nisam... a koja slika, jebote...

|
Objavio: skoda_emil
Datum objave: 10.Kolovoz/Aug.2006 u 11:00
Nisam znao da to rade u čarapama  
|