| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Deconstructing Harry (1997) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Deconstructing Harry (1997)Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2016 u 15:58 |
![]() Scenario: Woody Allen Žanr: Komedija Jezik: Engleski. Država: S.A.D. Trajanje: 96 minuta Kirstie Alley ... Joan Elisabeth Shue ... Fay Demi Moore ... Helen Billy Crystal ... Larry / The Devil Judy Davis ... Lucy Julia Louis-Dreyfus ... Leslie Tobey Maguire ... Harvey Stern Robin Williams ... Mel Mariel Hemingway ... Beth Kramer Stanley Tucci ... Paul Epstein Bob Balaban ... Richard Hazelle Goodman ... Cookie Jennifer Garner ... Woman in Elevator Mozen ![]() Ažurirao Danilo-Naissus - 26.Sijecanj/Jan.2016 u 16:05 |
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2016 u 19:43 |
|
Izuzetan film. Kao režiser, scenarista i glavni glumac Vudi Alen je odradio jedan od najboljih ako ne i najbolji film u svojoj dosadašnjoj karijeri. Film koji je pomalo i zaboravljen i potcenjen.
Na mnogim "Top 10 Woody Allen Movies" ovaj više nego odličan film je iz nekog razloga zaboravljen i nepomenut. Inače u Top 3 filmova W.A. pored ovog ubrajam još 2 filma: Sleeper (1973) i Love and Death (1975). Pomalo trapav i amaterski prevod Hari van sebe (1997) tj. Deconstructing Harry ili bukvalno Raspadanje Harija ili Harijev nervni slom (1997) je film sa prepoznatljivim Vudi Alenom, sa tečnim dijalozima, stendap forama i prepoznatljivim fazonima ovog velikog glumca ("Hari: Da li znaš da se Crna rupa širi? Prostitutka Kolačić: Da, naravno, ja živim od toga."). Znači - lična ocena: 10,00 (IMDB: 7,4). Prevod: Mozen. Naravno - PREPORUKA FILMA i obavezna lektira. Odgledana verzija filma: DvDRip[Eng]AC3-SpearSparrow (1,34 GB) Sve najbolje. Danilo Naissus Ažurirao Danilo-Naissus - 16.Veljaca/Feb.2020 u 22:44 |
|
![]() |
|
VladBetMi71
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2008 Lokacija: Macedonia Status: Offline Points: 23 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2017 u 23:36 |
|
Stvarno site Alenovi filmovi se dobri za onoj sto saka da gleda takov zarn na filmovi.Prevodot odlicen.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2020 u 22:44 |
|
Moja omiljena scena i najjača scena i gluma ikada odigrana:
Citat filma: "Ne krivi mene! -O čemu pričaš? -I ja sam žrtva kao i ti! Misliš da mi je ugodno kad mi 26-godišnjakinja puši *****?" "Je Ii ona bila jedina ili ih je bilo još? -Bila je jedina. Neka me Bog ubije ako lažem. -Ti si ateista, Harry! -Mi smo jedina inteIigentna bića u svemiru. Ja sam kriv za to?" |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |