| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Brooklyn (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
angels
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Brooklyn (2015)Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2015 u 21:39 |
|
Brooklyn (2015)
![]() Režija: John Crowley Scenarij: Nick Hornby (screenplay), Nick Hornby, 1 more credit » Žanr: Drama, Romansa Jezik: Engleski Država: Ireland, Velika Britanija, Kanada Trajanje: 111 min Uloge: Saoirse Ronan ... Eilis Matt Glynn ... Priest Brid Brennan ... Miss Kelly Maeve McGrath ... Mary Emma Lowe ... Mrs. Brady Irska imigrantkinja dolazi 1950-ih u Brooklyn, gdje brzo ulazi u novu romansu. Ali kada je prošlost sustigne, mora birati između dvije zemlje i života koje ima u njima. ![]() Ažurirao angels - 06.Veljaca/Feb.2016 u 13:36 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2015 u 22:27 |
|
Prevod je najavila VBojana ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2016 u 00:50 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2016 u 21:06 |
|
Čudi me da nema komentara za ovaj film.
Meni je baš super. Opuštajući je, ali nekako ima dušu. Glavna glumica je jako simpatična u svojoj ulozi, a ostali glumci baš lepo dopunjavaju tu njenu auru. Sama tematika nije običan, kliše ljubavni film/drama. U pitanju je rastrzanost ljubavi jedne devojke između domovine, rodbine i mladića. Koliko vrede koreni, koliko ljubav prema najbližima, a koliko ljubav prema mladiću u tuđoj zemlji? S jedne strane, film je dubok, emotivan, dok je s druge strane jako zabavan i simpatičan. Meni je baš prijao. P.S. Hvala VBojani na odličnom titlu! |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1083 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2018 u 14:43 |
|
Divan, topao, ljudski film. Intersantna priča o hermetičnoj sredini u Irskoj, odnosno maloj, dragoj lokalnoj zajednici sa svojim tračevima, očekivanjima i nadama i novim širokim vidicima u SAD. Treba odlučiti gde više pripadaš. Odlična gluma, fantastični ambijenti i kostimi. Dominiraju jarke, upečatljive boje koje imaju svoju priču u mnogim scenama.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2018 u 20:49 |
|
Simpatičan ženski film. Dobar start, solidna sredina, slabiji i predvidljiv kraj. Lična ocena 6,6
Vrlina: rađeno po romanu Colm Tóibín, scenarista Nick Hornby. Prednost u startu. Mana: Emory Cohen u ulozi Tonija Fjorela? Pa moglu su nekog autentičnog Italoamerikanca da angažuju za tu ulogu. I da naglase još više kroskulturne razlike između Italijana i Iraca. Saoirse Ronan - odlična gluma, antipatičan lik. Ali ipak Irkinja. Malo jača crvena farba fali. Ps.odličan prevod, VBojana.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |