| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
007: Dr. No (1962) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: 007: Dr. No (1962)Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2015 u 05:18 |
![]() 007: Dr. No (1962) ![]() Žanr: Akcija, Avantura, Triler Režija: Terence Young Scenario: Richard Maibaum, Johanna Harwood, Berkely Mather, Ian Fleming, Wolf Mankowitz, Terence Young Trajanje: 110 min Jezik: Engleski, Francuski Sean Connery ... James Bond Ursula Andress ... Honey Ryder Joseph Wiseman ... Dr. No Jack Lord ... Felix Leiter Bernard Lee ... M. Prvi film o Džejmsu Bondu. U ovom filmu Bonda, koga glumi Šon Koneri, šalju na Jamajku da ispita smrt drugog tajnog agenta. Tamo upoznaje agenta CIA Feliksa Lajtera koji će ga pratiti i u sledećim filmovima. Takođe otkriva da naučnik zvan Doktor No namerava da svojom mašinom ometa rakete i tako dovede do svetskog rata. Džejms odlazi na njegovo ostrvo, iako je Doktor No zabranio prilaz svima. On tamo biva uhvaćen, ali na kraju uspeva da uništi mašinu i ubije doktora. Izvor: wikipedia ![]() |
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2018 u 00:16 |
|
Nekada veliki bioskopski megahit, početak serijala o tajnom agentu 007, tajnom agentu koji javno deli svoje vizit karte, kreše sve što nosi suknju u prečniku od 100 kilometara, liku sa milion života koji uvek na kraju pobedi loše momke iz Spektre koji su sve moj do mojega.
...danas, iz ovog ugla, limunadica sa prosto proširenim zapletom i ekspresnim raspletom. Za uzrast do 12 godina. * kratak priručnik kako pobeći iz špajeza sa ventilacijom i sj#bati jedno tajno nuklearno postrojenje goloruk bez izgovorene reči. Lična ocena: 1,0 * (samo zbog Ursule Anders, ondašnjeg seks simbola i čuvene scene na plaži sa školjkama). |
|
![]() |
|
brgljez
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2025 u 09:34 |
|
potpis na danilovo mišljenje.
sad malo o kompletnom serijalu od 25 (eon produkcija). tajna uspješnosti i relativne slijedivosti u kvaliteti je u samoj dobro osmišljenoj produkciji. praćenje trendova vremena, mode, tehnologije, odabir glumca s karizmom, dobar komad itd. ukratko, prilagođavanje vremenu i gledatelju. i ko što to obično biva ako se produkcija previše uplete u svoje računice o prihodima i rashodima, a zaboravi stvari koje gledatelja drže uz ekran, tako je i u jednom od odabir dobrog karizmatičnog glumca postao nebitan (glumio maneken),,, taj film je meni i najlošiji od svih. nemam najdraži film iz serijala. ali su mi nekako najbliže tome 2 sa mooreom i kielom. moore mi je nekako najbolje lego ko bond, možda djeluje najmanje sposobno, ali nekako mi je imo najviše šarma. u svakom slučaju, bez obzira na to što idemo dalje u prošlost filmovi djeluju smiješno, pogledat. Ažurirao brgljez - 18.Prosinac/Dec.2025 u 09:46 |
|
|
Aaa?
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |