| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
X+Y AKA A Brilliant Young Mind (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NEX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Teniser Pridružen: 12.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Čačak Status: Offline Points: 1525 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: X+Y AKA A Brilliant Young Mind (2014)Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2015 u 17:12 |
|
X+Y / A Brilliant Young Mind / X+Y (2014) Žanr: Komedija, Drama Reditelj: Morgan Matthews Glavne uloge: Asa Butterfield, Rafe Spall, Sally Hawkins Trajanje: 111 minuta Zemlja: SAD Radnja filma: Društveno nespretan tinejdžer, matematički genije, pronalazi prijateljstvo i poverenje u devojci koju upoznaje u Britanskom timu na međunarodnoj matematičkoj olimpijadi. |
|
![]() |
|
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2015 u 20:50 |
![]() ![]() ljudi pa pronalazi utjehu u brojkama. Ali kada Nathana pod svoje okrilje uzima nekonvencionalni učitelj, gospodin Humphreys, Nathan bude izabran da predstavlja Veliku Britaniju na Međunarodnoj matematičkoj olimpijadi. U nepoznatom okruženju Nathan je suočen sa nizom neočekivanih izazova od kojih je najveći kako razumijeti prirodu ljubavi i riješiti njenu jednačinu. ![]() TITL Ažurirao Gajtana - 25.Kolovoz/Aug.2015 u 20:52 |
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
suadnovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 29.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Niš Status: Offline Points: 837 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2015 u 06:53 |
|
Kolega se dobro snašao kod prevoda. Korektno je preveo nekorektno postavljene zadatke. Jedan od njih je upravo na trejleru (imate moj komentar uz titlove za film). Radio sam i sam na tom titlu.
Mogli su scenarista i reditelj konsultovati nekog matematičara, ovako su ispali smešni. |
|
![]() |
|
padova
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2015 u 05:20 |
|
Primetio sam kasnije par (dve) grešaka u prevodu, izvinjavam se zbog te nepažljivosti zaista.
Ali ne utiče bitno na prevod, mislim. Zadatak sa kartama je pravilno postavljen na tabli, broj se smanjuje,kako sam shvatio.Pogrešno je prevedeno da se povećava. Previdi se dešavaju ponekada :-) Titl odgovara i za verziju .~1080p.BluRay.x264.YIFY Hvala na komentarima. Ažurirao padova - 03.Rujan/Sep.2015 u 05:59 |
|
![]() |
|
ameo02
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2013 Lokacija: HR Status: Offline Points: 658 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2015 u 09:45 |
Šališ se? To i je tvoj prijevod!, samo preuređen na hrvatski i prepravljen da odgovara zahtjevima sajta. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Reign95
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2015 u 13:36 |
|
Zanimljiv film, dobra gluma...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |