| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kad ti tata kupi slona aka When Dad buys you an Elephant (2013) |
Odgovori
|
Stranica 123> |
| Korisnik | ||
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Tema: Kad ti tata kupi slona aka When Dad buys you an Elephant (2013)Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2014 u 23:01 |
|
|
Kad ti tata kupi slona (2013) * When Dad buys you an Elephant * ![]() Režija: Marija Žižović Scenarij: Marija Žižović Žanr: Kratki, Dokumentarni Jezik: Srpski Država: Srbija Trajanje: 60 min Marijana Sremčević Valerija Sliva Milan Sliva Lora Sliva Miško Sliva Ovaj dokumentarac govori o životu u jedinom cirkusu u Srbiji (Corona). Priča o sedmogodišnjoj djevojčici čiji roditelji su vlasnici jedinog srpskog cirkusa Corona. Ona pohađa školu i nastupa u cirkusu zarađujući tako novac za sebe i svoje roditelje. Njezin otac je sedma generacija koja vodi cirkus, te kroz život ove obitelji možemo vidjeti kako žive srpski cirkuski umjetnici. Ažurirao bojanadj - 18.Travanj/Apr.2014 u 08:33 |
||
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
||
![]() |
||
Filmska prica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2014 u 20:46 |
|
|
Kao prvo, zelela bih da se od srca zahvalim ljudima sa titlovi.com na ogromnoj podrsci i pomoci. Divni ste zaista, nisam ocekivala da cete glasanje za moj film postaviti na naslovnu stranicu! Jako ste me obradovali i to sto ste uradili za mene mi stvarno mnogo, mnogo znaci. Takodje, hvala puno i Kneginji na postavljenoj temi, bas me je prijatno iznenadila.
Sve je jako lepo napisala. Jedino bih zelela da dodam da je montazer i autor muzike Zivko Gavrilovic, odnosno njegov Bootleg blues. Marija Zizovic
|
||
![]() |
||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2014 u 20:50 |
|
|
Ja sam valjda taj 1100-ti glas.
![]() Želim ti da doguraš i na prvo mesto. ![]() Srećno! Držim palčeve.
![]() |
||
![]() |
||
Filmska prica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2014 u 23:38 |
|
|
Hvala puno! Iskreno se nadam da cu na kraju imati najvise glasova, jer samo tako film ulazi direktno u takmicarski program. Pozdrav!
|
||
![]() |
||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2014 u 12:03 |
|
U bre Marija, pa šta ti je, nemoj da zahvaljuješ. Bilo bi nam drago da uspeš u celoj ovoj priči predstavljanja filma na Festivalu. Srećno, a mi ćemo pomoći koliko možemo. Ispraviću to na blog postu. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Filmska prica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2014 u 16:26 |
|
|
Juce je proglasen pobednicki trailer na filmskom festivalu u Krakovu. Moj trailer je bio drugi sa 18 924 glasa. Imala sam vise od 25 000 pregleda na YouTubu, oko 300 like-ova i mnogo lepih komentara. Prvoplasirani trailer je imao 33 334 glasa i samo 600 YouTube pregleda, sto jasno govori o regularnosti glasanja za njega. Ali, administracija sajta ili nije obratila paznju na nesto tako ocigledno, ili im nije bilo vazno na koji je nacin neko dosao do glasova.
Osim toga, pred objavljivanje rezultata mi je iz nepoznatih razloga i bez bilo kakvog objasnjenja skinut trailer sa YouTuba, a samim tim i sa sajta festivala. Napisala sam danas mail administraciji YouTuba, nadam se da cu dobiti neki odgovor. U svakom slucaju, iako sam druga, smatram da sam zahvaljujuci ovom glasanju dobila jako puno i neuporedivo vise od onih koji su na neposten nacin pobedili. Divni ljudi sa ovog sajta su mesec dana na svojoj naslovnoj stranici ostavili poziv za glasanje za moj trailer i zahvaljujuci tome su ljubitelji filmova iz cele bivse SFRJ saznali za moj film i glasali, dobila sam mnogo pohvala i pozive za 2 festivala. Zato bih htela jos jednom (iako mi je Darije zabranio:)) da vam se od srca zahvalim na ogromnoj podrsci, pomoci i reklami. Stvarno nisam ocekivala tako nesto i mnogo mi to znaci. Iako to nije nista u poredjenju sa onim sto ste vi za mene uradili, potrudicu se da vam u narednom periodu prevedem neke filmove, na plakatu za film sam vas napisala kao internet podrsku, pomenucu u svakoj prilici koju budem imala koliko ste mi pomogli. A nadam se da cu jednog dana biti u prilici da i ja uradim nesto lepo za vas. Naravno, hvala od srca svim divnim posetiocima ovog sajta koji su u tako velikom broju glasali za moj trailer. Marija |
||
![]() |
||
MrDaky78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024. Pridružen: 16.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 2272 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2014 u 16:45 |
|
|
Mogu li da postavim tvoj dokumentarac na svoj yt kanal? Moram da pitam zbog autorskih prava.
|
||
![]() |
||
Filmska prica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2014 u 17:33 |
|
|
Trailer naravno mozes. A ceo film ne sme da bude na netu jos neko vreme, jer je po pravilima vecine festivala to strogo zabranjeno. Ne uzimaju u program filmove koji su vec na internetu ili su bili prikazani na nekoj TV. Cim mi prodju festivali, naravno da nece biti nikakav problem da ga postavis.Pozdrav!
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2014 u 18:30 |
|
|
Marija, častitam na osvojenom drugom mestu.
S obzirom da su u današnje vreme na svim mogućim takmičenjima prva mesta rezervisana za "politički korektne kandidate", drugo mesto je zapravo ono pravo, zasluženo i realno. Zato budi ponosna na sebe, na priznanja i podršku koje si dobila, a koje su pravi pokazatelj kvaliteta.Želim ti puno uspeha i na ostalim festivalima na koje si pozvana, a ako zatreba, javi da opet učestvujemo Ažurirao bojanadj - 17.Travanj/Apr.2014 u 18:31 |
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
MrDaky78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024. Pridružen: 16.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 2272 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2014 u 19:20 |
|
Odlično, samo mi pošalji poruku kada ga mogu postaviti. Čestitam ti na velikom uspjehu! |
||
![]() |
||
Filmska prica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2014 u 22:12 |
|
|
Draga Bojana, hvala ti puno na pohvalama i divnim recima. Ti si neka bas fina i dobrocudna vestica.:)Posto onaj gore link za trailer nije u funkciji i ko zna da li ce biti, a ja nisam vesta da ga zamenim novim http://www.youtube.com/watch?v=rWcKHHRdt1c zamolila bih da to uradi neko od tvojih kolega.
Veliki pozdrav i hvala ti mnogo jos jednom!
|
||
![]() |
||
Filmska prica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2014 u 22:14 |
|
|
Odlično, samo mi pošalji poruku kada ga mogu postaviti. Čestitam ti na velikom uspjehu! [/QUOTE] Hvala puno!:) Postavi ga slobodno kada god zelis.
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2014 u 08:34 |
|
Zamenila sam link , a što se dobrote tiče- ne dozvoli da ti slatke reči pomute vid ![]() |
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2014 u 10:35 |
|
Šta bre drugo!? Ili prvo ili ništa! ![]() ![]() Šalu na stranu, iskreno mi je žao što nismo uspeli da budemo prvi, ali ovo nam je tek prvi pokušaj , tako da se spremi da prihvatiš čestitke sledeći put. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
MrDaky78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2014 u 11:31 |
|
|
|
||
![]() |
||
Filmska prica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2014 u 18:34 |
|
Lako je tebi da zamenis link, ne padas na slatke reci i da ti je nemoguce pomutiti vid, kada vi vestice imate carobne moci. A mi obicna zenska bica smo, na zalost jako slabe ne komplimente, pohvale i slatkorecivost... ![]() |
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2014 u 20:19 |
|
|
Sve su vece žene, a i sve su žene pomalo vece
|
||
|
|
||
![]() |
||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2014 u 20:36 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
||
![]() |
||
Filmska prica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2014 u 21:10 |
|
To je zato sto mi nismo shvatili da je to takmicenje za najboljeg hakera,a ne za najbolji trailer. Ali, ne zalim se uopste. Naprotiv, ovako sam dobila toliko toga sto nisam mogla ni da pretpostavim... Mnogo, mnogo vise od njih koji su sedeli u kuci, menjali IP adrese i glasali. A za cestitke cu uvek biti apsolutno spremna, zar sumnjas u mene? |
||
![]() |
||
skajler
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 03.Kolovoz/Aug.2012 Lokacija: >>>>>>>>>>>>>> Status: Offline Points: 5303 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2014 u 01:15 |
|
|
Draga Marija, sve čestitke na uloženom trudu za relaizaciju ovog ostvarenja. Bez obzira što tvoj film neće putovati u Poljsku, verujem da će pronaći svoj put do publike (treba posetiti da i u ovm našem "regionalnom prostoru" postoje dobri festivali, baš kao oni u drugim delovma Evrope). Želim ti od sveg srca da istraješ u svojoj nameri da ovo ostvarenje dosegne one domete koje ti želiš!
![]()
Ažurirao skajler - 19.Travanj/Apr.2014 u 01:15 |
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica 123> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |