Kad ti tata kupi slona aka When Dad buys you an Elephant (2013)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam predstavljaju - Ex-Yu filmove i serije
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima i serijama s Ex-Yu prostora
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=58299 Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 06:20 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Kad ti tata kupi slona aka When Dad buys you an Elephant (2013)Objavio: Kneginja
Tema: Kad ti tata kupi slona aka When Dad buys you an Elephant (2013)
Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2014 u 23:01
Kad ti tata kupi slona (2013)
* When Dad buys you an Elephant *
Režija: Marija Žižović Scenarij: Marija Žižović Žanr: Kratki, Dokumentarni Jezik: Srpski Država: Srbija Trajanje: 60 min
Marijana Sremčević Valerija Sliva Milan Sliva Lora Sliva Miško Sliva
Ovaj dokumentarac govori o životu u jedinom cirkusu u Srbiji (Corona).
Priča o sedmogodišnjoj djevojčici čiji roditelji su vlasnici jedinog srpskog cirkusa Corona. Ona pohađa školu i nastupa u cirkusu zarađujući tako novac za sebe i svoje roditelje. Njezin otac je sedma generacija koja vodi cirkus, te kroz život ove obitelji možemo vidjeti kako žive srpski cirkuski umjetnici.
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Odgovori: Objavio: Filmska prica
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2014 u 20:46
Kao prvo, zelela bih da se od srca zahvalim ljudima sa titlovi.com na ogromnoj podrsci i pomoci. Divni ste zaista, nisam ocekivala da cete glasanje za moj film postaviti na naslovnu stranicu! Jako ste me obradovali i to sto ste uradili za mene mi stvarno mnogo, mnogo znaci. Takodje, hvala puno i Kneginji na postavljenoj temi, bas me je prijatno iznenadila. Sve je jako lepo napisala. Jedino bih zelela da dodam da je montazer i autor muzike Zivko Gavrilovic, odnosno njegov Bootleg blues.
I puno, puno hvala svim divnim posetiocima ovog sajta koji su glasali za trailer mog filma ili ce to tek uraditi. Zahvaljujuci vama, trenutno sam na drugom mestu po glasovima i imam ih vise od 1100. Najlepse hvala jos jednom na ogromnoj i nesebicnoj podrsci i pomoci!
Marija Zizovic
Objavio: NaEdenCovekBratMu
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2014 u 20:50
Objavio: Filmska prica
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2014 u 23:38
Hvala puno! Iskreno se nadam da cu na kraju imati najvise glasova, jer samo tako film ulazi direktno u takmicarski program. Pozdrav!
Objavio: darije
Datum objave: 20.Ožujak/Mar.2014 u 12:03
Filmska prica piše:
Kao prvo, zelela bih da se od srca zahvalim ljudima sa titlovi.com na ogromnoj podrsci i pomoci. Divni ste zaista, nisam ocekivala da cete glasanje za moj film postaviti na naslovnu stranicu! Jako ste me obradovali i to sto ste uradili za mene mi stvarno mnogo, mnogo znaci. Takodje, hvala puno i Kneginji na postavljenoj temi, bas me je prijatno iznenadila. Sve je jako lepo napisala. Jedino bih zelela da dodam da je montazer i autor muzike Zivko Gavrilovic, odnosno njegov Bootleg blues.
I puno, puno hvala svim divnim posetiocima ovog sajta koji su glasali za trailer mog filma ili ce to tek uraditi. Zahvaljujuci vama, trenutno sam na drugom mestu po glasovima i imam ih vise od 1100. Najlepse hvala jos jednom na ogromnoj i nesebicnoj podrsci i pomoci!
Marija Zizovic
U bre Marija, pa šta ti je, nemoj da zahvaljuješ. Bilo bi nam drago da uspeš u celoj ovoj priči predstavljanja filma na Festivalu. Srećno, a mi ćemo pomoći koliko možemo. Ispraviću to na blog postu.
-------------
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2014 u 16:26
Juce je proglasen pobednicki trailer na filmskom festivalu u Krakovu. Moj trailer je bio drugi sa 18 924 glasa. Imala sam vise od 25 000 pregleda na YouTubu, oko 300 like-ova i mnogo lepih komentara. Prvoplasirani trailer je imao 33 334 glasa i samo 600 YouTube pregleda, sto jasno govori o regularnosti glasanja za njega. Ali, administracija sajta ili nije obratila paznju na nesto tako ocigledno, ili im nije bilo vazno na koji je nacin neko dosao do glasova.
Osim toga, pred objavljivanje rezultata mi je iz nepoznatih razloga i bez bilo kakvog objasnjenja skinut trailer sa YouTuba, a samim tim i sa sajta festivala. Napisala sam danas mail administraciji YouTuba, nadam se da cu dobiti neki odgovor.
U svakom slucaju, iako sam druga, smatram da sam zahvaljujuci ovom glasanju dobila jako puno i neuporedivo vise od onih koji su na neposten nacin pobedili. Divni ljudi sa ovog sajta su mesec dana na svojoj naslovnoj stranici ostavili poziv za glasanje za moj trailer i zahvaljujuci tome su ljubitelji filmova iz cele bivse SFRJ saznali za moj film i glasali, dobila sam mnogo pohvala i pozive za 2 festivala.
Zato bih htela jos jednom (iako mi je Darije zabranio:)) da vam se od srca zahvalim na ogromnoj podrsci, pomoci i reklami. Stvarno nisam ocekivala tako nesto i mnogo mi to znaci. Iako to nije nista u poredjenju sa onim sto ste vi za mene uradili, potrudicu se da vam u narednom periodu prevedem neke filmove, na plakatu za film sam vas napisala kao internet podrsku, pomenucu u svakoj prilici koju budem imala koliko ste mi pomogli. A nadam se da cu jednog dana biti u prilici da i ja uradim nesto lepo za vas.
Naravno, hvala od srca svim divnim posetiocima ovog sajta koji su u tako velikom broju glasali za moj trailer.
Marija
Objavio: MrDaky78
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2014 u 16:45
Mogu li da postavim tvoj dokumentarac na svoj yt kanal? Moram da pitam zbog autorskih prava.
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2014 u 17:33
Trailer naravno mozes. A ceo film ne sme da bude na netu jos neko vreme, jer je po pravilima vecine festivala to strogo zabranjeno. Ne uzimaju u program filmove koji su vec na internetu ili su bili prikazani na nekoj TV. Cim mi prodju festivali, naravno da nece biti nikakav problem da ga postavis.Pozdrav!
Objavio: bojanadj
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2014 u 18:30
Marija, častitam na osvojenom drugom mestu. S obzirom da su u današnje vreme na svim mogućim takmičenjima prva mesta rezervisana za "politički korektne kandidate", drugo mesto je zapravo ono pravo, zasluženo i realno. Zato budi ponosna na sebe, na priznanja i podršku koje si dobila, a koje su pravi pokazatelj kvaliteta. Želim ti puno uspeha i na ostalim festivalima na koje si pozvana, a ako zatreba, javi da opet učestvujemo
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2014 u 19:20
Filmska prica piše:
Trailer naravno mozes. A ceo film ne sme da bude na netu jos neko vreme, jer je po pravilima vecine festivala to strogo zabranjeno. Ne uzimaju u program filmove koji su vec na internetu ili su bili prikazani na nekoj TV. Cim mi prodju festivali, naravno da nece biti nikakav problem da ga postavis.Pozdrav!
Odlično, samo mi pošalji poruku kada ga mogu postaviti. Čestitam ti na velikom uspjehu!
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2014 u 22:12
Draga Bojana, hvala ti puno na pohvalama i divnim recima. Ti si neka bas fina i dobrocudna vestica.:)Posto onaj gore link za trailer nije u funkciji i ko zna da li ce biti, a ja nisam vesta da ga zamenim novim http://www.youtube.com/watch?v=rWcKHHRdt1c - http://www.youtube.com/watch?v=rWcKHHRdt1c zamolila bih da to uradi neko od tvojih kolega.
Veliki pozdrav i hvala ti mnogo jos jednom!
Datum objave: 17.Travanj/Apr.2014 u 22:14
Odlično, samo mi pošalji poruku kada ga mogu postaviti. Čestitam ti na velikom uspjehu! [/QUOTE]
Hvala puno!:) Postavi ga slobodno kada god zelis.
Datum objave: 18.Travanj/Apr.2014 u 08:34
Filmska prica piše:
Draga Bojana, hvala ti puno na pohvalama i divnim recima. Ti si neka bas fina i dobrocudna vestica.:)Posto onaj gore link za trailer nije u funkciji i ko zna da li ce biti, a ja nisam vesta da ga zamenim novim http://www.youtube.com/watch?v=rWcKHHRdt1c - http://www.youtube.com/watch?v=rWcKHHRdt1c zamolila bih da to uradi neko od tvojih kolega.
Veliki pozdrav i hvala ti mnogo jos jednom!
Zamenila sam link, a što se dobrote tiče- ne dozvoli da ti slatke reči pomute vid
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Datum objave: 18.Travanj/Apr.2014 u 10:35
bojanadj piše:
Marija, častitam na osvojenom drugom mestu. S obzirom da su u današnje vreme na svim mogućim takmičenjima prva mesta rezervisana za "politički korektne kandidate", drugo mesto je zapravo ono pravo, zasluženo i realno. Zato budi ponosna na sebe, na priznanja i podršku koje si dobila, a koje su pravi pokazatelj kvaliteta. Želim ti puno uspeha i na ostalim festivalima na koje si pozvana, a ako zatreba, javi da opet učestvujemo
Šta bre drugo!? Ili prvo ili ništa! Šalu na stranu, iskreno mi je žao što nismo uspeli da budemo prvi, ali ovo nam je tek prvi pokušaj, tako da se spremi da prihvatiš čestitke sledeći put.
-------------
Datum objave: 18.Travanj/Apr.2014 u 11:31
Datum objave: 18.Travanj/Apr.2014 u 18:34
bojanadj piše:
Filmska prica piše:
Zamenila sam link, a što se dobrote tiče- ne dozvoli da ti slatke reči pomute vid
Lako je tebi da zamenis link, ne padas na slatke reci i da ti je nemoguce pomutiti vid, kada vi vestice imate carobne moci. A mi obicna zenska bica smo, na zalost jako slabe ne komplimente, pohvale i slatkorecivost...
Datum objave: 18.Travanj/Apr.2014 u 20:19
Sve su vece žene, a i sve su žene pomalo vece
Objavio: Mandarinan
Datum objave: 18.Travanj/Apr.2014 u 20:36
bojanadj piše:
Sve su vece žene, a i sve su žene pomalo vece
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
Datum objave: 18.Travanj/Apr.2014 u 21:10
darije piše:
bojanadj piše:
Šta bre drugo!? Ili prvo ili ništa! Šalu na stranu, iskreno mi je žao što nismo uspeli da budemo prvi, ali ovo nam je tek prvi pokušaj, tako da se spremi da prihvatiš čestitke sledeći put.
To je zato sto mi nismo shvatili da je to takmicenje za najboljeg hakera,a ne za najbolji trailer. Ali, ne zalim se uopste. Naprotiv, ovako sam dobila toliko toga sto nisam mogla ni da pretpostavim... Mnogo, mnogo vise od njih koji su sedeli u kuci, menjali IP adrese i glasali. A za cestitke cu uvek biti apsolutno spremna, zar sumnjas u mene?
Objavio: skajler
Datum objave: 19.Travanj/Apr.2014 u 01:15
Draga Marija, sve čestitke na uloženom trudu za relaizaciju ovog ostvarenja. Bez obzira što tvoj film neće putovati u Poljsku, verujem da će pronaći svoj put do publike (treba posetiti da i u ovm našem "regionalnom prostoru" postoje dobri festivali, baš kao oni u drugim delovma Evrope). Želim ti od sveg srca da istraješ u svojoj nameri da ovo ostvarenje dosegne one domete koje ti želiš!
Datum objave: 19.Travanj/Apr.2014 u 10:23
Filmska prica piše:
od njih koji su sedeli u kuci, menjali IP adrese i glasali.
Noup, programče/skriptica je to radila umesto njih, ali ko nam je kriv...
Filmska prica piše:
A za cestitke cu uvek biti apsolutno spremna, zar sumnjas u mene?
Ju, naopako, ma di bih ja?
-------------
Datum objave: 21.Travanj/Apr.2014 u 12:28
skajler piše:
Draga Marija, sve čestitke na uloženom trudu za relaizaciju ovog ostvarenja. Bez obzira što tvoj film neće putovati u Poljsku, verujem da će pronaći svoj put do publike (treba posetiti da i u ovm našem "regionalnom prostoru" postoje dobri festivali, baš kao oni u drugim delovma Evrope). Želim ti od sveg srca da istraješ u svojoj nameri da ovo ostvarenje dosegne one domete koje ti želiš!
Hvala puno na cestitkama i tako divnim zeljama.
Festival u Krakovu je bio interesantan jedino zbog toga jer je porodica u filmu poreklom iz Poljske, pa sam pre svega zbog njih zelela da se film tamo prikaze. Ali, ima u Poljskoj jos festivala, tako da to nije problem... Medjutim, zahvaljujuci upravo ovom sajtu, imala sam skoro 19 000 glasava za trailer na krakovskom festivalu, a ko god je svratio da pronadje neki titl u prethodnih mesec dana, saznao je da se pojavio neki dokumentarac o kupovini slona. A medju njima su bili i ljudi koji rade u organizaciji upravo tih festivala u regionu koje pominjes, tako da me je vec sutradan kontaktirao ljubazni organizator festivala koji je u novembru u Osjeku, a kasnije sam pozvana i na festivale u Makedenoji i Podgorici. A meni su ti koji se odrzavaju na ovim nasim prostorima ipak najdrazi i najvazniji.
Datum objave: 21.Travanj/Apr.2014 u 12:31
Datum objave: 21.Travanj/Apr.2014 u 12:39
darije piše:
Filmska prica piše:
[QUOTE=Filmska prica]
A za cestitke cu uvek biti apsolutno spremna, zar sumnjas u mene?
Ju, naopako, ma di bih ja?
Dobro je... Vec sam se bila zabrinula.
Datum objave: 21.Travanj/Apr.2014 u 13:06
Filmska prica piše:
kasnije sam pozvana i na festivale u Makedenoji.
Bravo za ove naše što su se odlučili na ovaj korak.
Nadam se da nam možeš reći o koji se to makedonski festival radi.
Datum objave: 23.Travanj/Apr.2014 u 20:41
NaEdenCovekBratMu piše:
Filmska prica piše:
Nadam se da nam možeš reći o koji se to makedonski festival radi.
Dragi 1100 glasacu
Kontaktirala me je preko privatnih poruka na YouTubu neka gospodja, saradnica Goethe instituta i interesovala se za film, a pre svega za njegov deo koji je na nemackom jeziku. Tamo se na pocetku scene o kupovini slona izmedju tate i devojcice Lore, cuju crkvena zvona. Devojcica kaze kako u crkvi mora da se cuti i polako dolaze do toga da joj tata isprica da je njegova baka bila Nemica i ucila ga da se moli Bogu na nemackom. Lora zeli da to cuje i on joj govori tu kratku molitvu. To je njima bilo interesantno za festivale koje oni finansiraju, a taj konkretno je u Tetovu krajem maja.
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2014 u 00:06
Na nedavno zavrsenom prestiznom medjunarodnom filmskom festivalu "Zlatni Vitez", dobila sam nagradu "Srebrni Vitez" za najbolji debitantski film. Festival je odrzan XXIII put i kako je svake godine u drugom gradu ili drzavi, ovoga puta je bio u Tomsku u Rusiji, od 22 - 31. maja.
Objavio: LjubicaSP
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2014 u 00:10
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2014 u 00:19
LjubicaSP piše:
Hvala puno draga Ljubice...
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2014 u 00:36
Ovo je link gde je intervju povodom premijere filma na beogradskom festivalu dokumentarnih filmova "Beldocs", koja je bila 12. maja.
http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=268&yyyy=2014&mm=05&nav_id=844438 - http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=268&yyyy=2014&mm=05&nav_id=844438 Nisam sigurna, da li je po pravilima dozvoljeno ostavljati linkove?... Ukoliko nije, izvinjavam se administratorima sajta, slobodno ga odmah obrisite.
Objavio: kadetoni
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2014 u 01:15
Čestitam i želim ti i nadalje puno uspeha. Nažalost tek sam sad pročitao o tvom filmu i nisam
učestvovao u glasanju, ako bude trebalo drugi put ću sigurno. Ovih dana kod nas u N.S.
gostuje Corona.
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2014 u 08:12
Čestitam za osvojenu nagradu
Linkovi su u redu sve dok ne vode ka izvorima piraterije ili neprimerenom sadržaju koji je u sukobu s našim pravilima
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2014 u 12:02
kadetoni piše:
Čestitam i želim ti i nadalje puno uspeha. Nažalost tek sam sad pročitao o tvom filmu i nisam
učestvovao u glasanju, ako bude trebalo drugi put ću sigurno. Ovih dana kod nas u N.S.
gostuje Corona.
Hvala ti puno! Procitao si sta se na kraju desilo sa glasanjem, ali bilo pa proslo...
Sto se tice Corone, kod njih sada u programu dominiraju akrobatske, iluzionisticke, tacke sa domacim zivotinjama, klovnovima itd... Jer ubrzo posle snimanja filma je donet zakon po kome divlje zivotinje ne mogu da nastupaju i zive u cirkusu. Tako da ljubitelji tacaka sa zivotinjama sada mogu samo da gledaju dresirane mace, kuce, zeceve, konje i ptice...
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2014 u 12:08
bojanadj piše:
Čestitam za osvojenu nagradu
Linkovi su u redu sve dok ne vode ka izvorima piraterije ili neprimerenom sadržaju koji je u sukobu s našim pravilima
Hvala draga Bojanice!
Za linkove, primljeno k znanju.:)
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2014 u 12:15
Svaka čast i sve čestitke za osvojenu nagradu.. A sad da se lagano spremaš za Kan! Mislim, jer je Oskar pase.
-------------
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2014 u 12:43
[/QUOTE]
Hvala ti puno! Procitao si sta se na kraju desilo sa glasanjem, ali bilo pa proslo...
Sto se tice Corone, kod njih sada u programu dominiraju akrobatske, iluzionisticke, tacke sa domacim zivotinjama, klovnovima itd... Jer ubrzo posle snimanja filma je donet zakon po kome divlje zivotinje ne mogu da nastupaju i zive u cirkusu. Tako da ljubitelji tacaka sa zivotinjama sada mogu samo da gledaju dresirane mace, kuce, zeceve, konje i ptice...
[/QUOTE]
Pročitao sam šta je bilo oko glasanja pa se nadam da ćeš nas obavestiti za sledeći film (onaj
na deponiji ili neki drugi).
Što se tiče zabrane divljih životinja može se gledati na više načina. Ja mislim da bi trebalo i
zoološke vrtove ukinuti, odnosno da tamo drže domaće životinje. Naša deca ne znaju šta su konj,krava itd. Ljudi kad odu tamo uživaju a životinje pate, one trebaju da žive u svojim staništima.
Samo napred crveni tepih te čeka !
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2014 u 14:11
Objavio: Kneginja
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2014 u 14:15
Cestitke za osvojenu nagradu
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2014 u 20:56
Drage kolege i drugari,
Toliko ste me prijatno iznenadili i obradovali da stvarno nemam reci... Kada sam usla na sajt i videla naslovnu stranu, odusevila sam se i bukvalno ostala bez teksta. Divni ste zaista i stvarno ste pravi drugari... Hvala vam puuuuno, puuuuno! Ne mozete ni da zamislite koliko mi znaci vasa paznja i ogromna podrska. Bas ste me dirnili i ucinili mnogo srecnom...
Nikada necu zaboraviti sve sto ste uradili i sto radite za mene.... Velika je sreca i privilegija imati tako divne i nesebicne kolege i drugove....
Marija
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2014 u 21:24
darije piše:
Svaka čast i sve čestitke za osvojenu nagradu.. A sad da se lagano spremaš za Kan! Mislim, jer je Oskar pase.
Dragi Darije, hvala ti od srca na cestitkama i divnim zeljema.
Sto se tice Oskara, slazem se.:)
U Rusiji je dobiti nagradu na "Zlatnom Vitezu'' prestizno isto koliko i dobiti Oskar u Americi. A i meni je ta nagrada jako vazna, jer sam tamo studirala, odnosno ruski sam djak. :)
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2014 u 21:25
NaEdenCovekBratMu piše:
Hvala, hvala, hvala!
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2014 u 21:28
Kneginja piše:
Cestitke za osvojenu nagradu
Hvala ti mnogo draga Kneginja!
Objavio: skajler
Datum objave: 06.Lipanj/Jun.2014 u 01:17
SVE ČESTITKE ZA ZASLUŽENI USPEH!
Datum objave: 10.Lipanj/Jun.2014 u 22:33
skajler piše:
SVE ČESTITKE ZA ZASLUŽENI USPEH!
Dragi Skajler, mnooogo ti hvala! Kao sto kaze Mika Antic u tvom potpisu, cuda se stvarno desavaju. Mnogo ljubavi i truda, pomalo cirkuske carolije i magije, fokus-pokus-preparandus, ciri bu-ciriba i eto Srebrnog Viteza.:)
Datum objave: 10.Lipanj/Jun.2014 u 22:53
kadetoni piše:
[/QUOTE]
Pročitao sam šta je bilo oko glasanja pa se nadam da ćeš nas obavestiti za sledeći film (onaj
na deponiji ili neki drugi).
Što se tiče zabrane divljih životinja može se gledati na više načina. Ja mislim da bi trebalo i
zoološke vrtove ukinuti, odnosno da tamo drže domaće životinje. Naša deca ne znaju šta su konj,krava itd. Ljudi kad odu tamo uživaju a životinje pate, one trebaju da žive u svojim staništima.
Samo napred crveni tepih te čeka !
[/QUOTE]
Moram da do kraja branim svoje junake.:) Zivotinje koje nastupaju u cirkuskim tackama su u 95% slucajeva rodjene i odrasle u cirkusima. Dok su bebe one spavaju kod dresera u prikolici, maze ih i paze kao clanove porodice. Hrane ih u cirkuskoj areni, da bi se tamo osecale komforno i zadovoljno. Za sve sto urade, dobiju da pojedu nesto sto vole. Ljudi iz cirkusa kazu da se ni cirkuske, a ni zivotinje odrasle u zooloskim vrtovima, ne bi snasle u divljini. Ne zelim da tema ode u tom pravcu, samo sam morala da kazem kako to izgleda sa tacke nekoga ko je zavirio iza cirkuskih kulisa.:) Hvala ti puno na podrsci!
Datum objave: 10.Lipanj/Jun.2014 u 23:17
Naravno nisam želeo da se skrene sa teme i nemam ništa protiv tvojih-naših junaka, jer obožavam cirkus i po tom pitanju sam još klinac.
Javi gde i kad ćemo moći pogledati film.
Srećno ubuduće!
Datum objave: 12.Lipanj/Jun.2014 u 13:05
kadetoni piše:
Naravno nisam želeo da se skrene sa teme i nemam ništa protiv tvojih-naših junaka, jer obožavam cirkus i po tom pitanju sam još klinac.
Javi gde i kad ćemo moći pogledati film.
Srećno ubuduće!
Nisam mislila na tebe.:) Nego, je bilo nekih koji su mi dok moj stari trailer nije misteriozno nestao, postavljali pitanja tipa: zasto su zivotinje u kavezima, zbog cega dete od 7 godina mora da radi, posebno onu tacku sa ogromnom zmijom, kako mogu da podrzavam kupovinu slona, da slonovi nisu na prodaju i sl.:) Pa nisam htela da ih prizovem i ovde.
Hvala ti puno na lepim zeljama. I ja tebi zelim puno uspeha u svemu sto radis.
Datum objave: 26.Studeni/Nov.2015 u 19:03
Samo da kazem svim divnim ljudima koji su mi pisali i interesovali se, najzad sam stavila film na YouTube. Ne znam da li smem da ostavim link, ali koga zanima, naci ce ga ako ukuca:
KAD TI TATA KUPI SLONA /
WHEN YOUR DAD BUYS YOU AN ELEPHANT (English subtitles)
Datum objave: 26.Studeni/Nov.2015 u 20:23
Hvala za obaveštenje! Večeras ga gledam.
Datum objave: 26.Studeni/Nov.2015 u 22:33
Hvala.
Datum objave: 27.Studeni/Nov.2015 u 01:27
kadetoni piše:
Hvala za obaveštenje! Večeras ga gledam. [IMG]smileys/smiley20.gif" alt="Thumbs Up" title="Thumbs Up[/ Bice mi drago da cujem utiske. Taman da mogu da se popravim za sledeci film. IMG]
Datum objave: 27.Studeni/Nov.2015 u 01:47
bojanadj piše:
Hvala.
Nema na cemu!
Datum objave: 29.Studeni/Nov.2015 u 19:19
Drage divne kolege, hvala vam puno sto ste ponovo stavili film na pocetnu stranu.
Objavio: cersei
Datum objave: 29.Studeni/Nov.2015 u 21:25
čestitke
Datum objave: 29.Studeni/Nov.2015 u 23:10
cersei piše:
čestitke
Hvala puno!
Objavio: LjubicaSP
Datum objave: 30.Studeni/Nov.2015 u 00:44
Navrati nam češće, ispričaj šta radiš
-------------
Datum objave: 30.Studeni/Nov.2015 u 14:22
LjubicaSP piše:
Navrati nam češće, ispričaj šta radiš
Hocu draga Ljubice! Cim budem imala nesto novo, podrazumeva se da cu prvo doci ovde, na moj najdrazi sajt. Veliki pozdrav!
Datum objave: 30.Studeni/Nov.2015 u 15:54
Mogu li postaviti dokumentarac na svoj jutjub kanal?
Objavio: papiko
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 21:37