Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam predstavljaju - Ex-Yu filmove i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kad ti tata kupi slona aka When Dad buys you an Elephant (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kad ti tata kupi slona aka When Dad buys you an Elephant (2013)

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kad ti tata kupi slona aka When Dad buys you an Elephant (2013)
    Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2014 u 23:01

Kad ti tata kupi slona (2013)

* When Dad buys you an Elephant *

Režija:   Marija Žižović
Scenarij:  Marija Žižović
Žanr: Kratki, Dokumentarni
Jezik: Srpski
Država: Srbija
Trajanje: 60 min

Marijana Sremčević
Valerija Sliva
Milan Sliva
Lora Sliva
Miško Sliva

Ovaj dokumentarac govori o životu u jedinom cirkusu u Srbiji (Corona).

Priča o sedmogodišnjoj djevojčici čiji roditelji su vlasnici jedinog srpskog cirkusa Corona.
Ona pohađa školu i nastupa u cirkusu zarađujući tako novac za sebe i svoje roditelje.
Njezin otac je sedma generacija koja vodi cirkus, te kroz život ove obitelji možemo vidjeti
kako žive srpski cirkuski umjetnici.

Ažurirao bojanadj - 18.Travanj/Apr.2014 u 08:33
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Filmska prica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Filmska prica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2014 u 20:46
Kao prvo, zelela bih da se od srca zahvalim ljudima sa titlovi.com na ogromnoj podrsci i pomoci. Divni ste zaista, nisam ocekivala da cete glasanje za moj film postaviti na naslovnu stranicu! Jako ste me obradovali i to sto ste uradili za mene mi stvarno mnogo, mnogo znaci. 
Takodje, hvala puno i Kneginji na postavljenoj temi, bas me je prijatno iznenadila.
Sve je jako lepo napisala. Jedino bih  zelela da dodam da je montazer i autor muzike Zivko Gavrilovic, odnosno njegov Bootleg blues.

I puno, puno hvala svim divnim posetiocima ovog sajta koji su glasali za trailer mog filma ili ce to tek uraditi.  Zahvaljujuci vama, trenutno sam na drugom mestu po glasovima i imam ih vise od 1100.
                          Najlepse hvala jos jednom na ogromnoj i nesebicnoj podrsci i pomoci!     
                                                                                                      Marija Zizovic

Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2014 u 20:50
Ja sam valjda taj 1100-ti glas. Big smile
Želim ti da doguraš i na prvo mesto. Smile
Srećno! Držim palčeve. Thumbs Up
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Filmska prica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2014 u 23:38
Hvala puno! Iskreno se nadam da cu na kraju imati najvise glasova, jer samo tako film ulazi direktno u takmicarski program. Pozdrav!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2014 u 12:03
Originalno postovano od strane Filmska prica Filmska prica piše:

Kao prvo, zelela bih da se od srca zahvalim ljudima sa titlovi.com na ogromnoj podrsci i pomoci. Divni ste zaista, nisam ocekivala da cete glasanje za moj film postaviti na naslovnu stranicu! Jako ste me obradovali i to sto ste uradili za mene mi stvarno mnogo, mnogo znaci. 
Takodje, hvala puno i Kneginji na postavljenoj temi, bas me je prijatno iznenadila.
Sve je jako lepo napisala. Jedino bih  zelela da dodam da je montazer i autor muzike Zivko Gavrilovic, odnosno njegov Bootleg blues.

I puno, puno hvala svim divnim posetiocima ovog sajta koji su glasali za trailer mog filma ili ce to tek uraditi.  Zahvaljujuci vama, trenutno sam na drugom mestu po glasovima i imam ih vise od 1100.
                          Najlepse hvala jos jednom na ogromnoj i nesebicnoj podrsci i pomoci!     
                                                                                                      Marija Zizovic

U bre Marija, pa šta ti je, nemoj da zahvaljuješ. Bilo bi nam drago da uspeš u celoj ovoj priči predstavljanja filma na Festivalu. Srećno, a mi ćemo pomoći koliko možemo.
Ispraviću to na blog postu.Wink
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Filmska prica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2014 u 16:26
Juce je proglasen pobednicki trailer na filmskom festivalu u Krakovu. Moj trailer je bio drugi sa 18 924 glasa. Imala sam vise od 25 000 pregleda na YouTubu, oko 300 like-ova i mnogo lepih komentara. Prvoplasirani trailer je imao 33 334 glasa i samo 600 YouTube pregleda, sto jasno govori o regularnosti glasanja za njega. Ali, administracija sajta ili nije obratila paznju na nesto tako ocigledno, ili im nije bilo vazno na koji je nacin neko dosao do glasova.
Osim toga, pred objavljivanje rezultata mi je iz nepoznatih razloga i bez bilo kakvog objasnjenja skinut trailer sa YouTuba, a samim tim i sa sajta festivala.  Napisala sam danas mail administraciji YouTuba, nadam se da cu dobiti neki odgovor.
U svakom slucaju, iako sam druga, smatram da sam zahvaljujuci ovom glasanju dobila jako puno i neuporedivo vise od onih koji su na neposten nacin pobedili. Divni ljudi sa ovog sajta su mesec dana na svojoj naslovnoj stranici ostavili poziv za glasanje za moj trailer i zahvaljujuci tome su ljubitelji filmova iz cele bivse SFRJ saznali za moj film i glasali, dobila sam mnogo pohvala i pozive za 2 festivala. 
Zato bih htela jos jednom (iako mi je Darije zabranio:)) da vam se od srca zahvalim na ogromnoj podrsci, pomoci i reklami. Stvarno nisam ocekivala tako nesto i mnogo mi to znaci.  Iako to nije nista u poredjenju sa onim sto ste vi za mene uradili, potrudicu se da vam u narednom periodu prevedem neke filmove, na plakatu za film sam vas napisala kao internet podrsku, pomenucu u svakoj prilici koju budem imala koliko ste mi pomogli. A nadam se da cu jednog dana biti u prilici da i ja uradim nesto lepo za vas.
Naravno, hvala od srca svim divnim posetiocima ovog sajta koji su u tako velikom broju glasali za moj trailer.
                                                 Marija

Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2014 u 16:45
Mogu li da postavim tvoj dokumentarac na svoj yt kanal? Moram da pitam zbog autorskih prava.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Filmska prica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2014 u 17:33
Trailer naravno mozes. A ceo film ne sme da bude na netu jos neko vreme, jer je po pravilima vecine festivala to strogo zabranjeno. Ne uzimaju u program filmove koji su vec na internetu ili su bili prikazani na nekoj TV. Cim  mi prodju festivali, naravno da nece biti nikakav problem da ga postavis.
Pozdrav!
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2014 u 18:30
Marija, častitam na osvojenom drugom mestu. Clap S obzirom da su u današnje vreme na svim mogućim takmičenjima prva mesta rezervisana za "politički korektne kandidate", drugo mesto je zapravo ono pravo, zasluženo i realno. Zato budi ponosna na sebe, na priznanja i podršku koje si dobila, a koje su pravi pokazatelj kvaliteta.
Želim ti puno uspeha i na ostalim festivalima na koje si pozvana, a ako zatreba, javi da opet učestvujemo Wink

Ažurirao bojanadj - 17.Travanj/Apr.2014 u 18:31
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2014 u 19:20

Trailer naravno mozes. A ceo film ne sme da bude na netu jos neko vreme, jer je po pravilima vecine festivala to strogo zabranjeno. Ne uzimaju u program filmove koji su vec na internetu ili su bili prikazani na nekoj TV. Cim  mi prodju festivali, naravno da nece biti nikakav problem da ga postavis.
Pozdrav!

Odlično, samo mi pošalji poruku kada ga mogu postaviti.
Čestitam ti na velikom uspjehu!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Filmska prica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2014 u 22:12
Draga Bojana, hvala ti puno na pohvalama i divnim recima.  Ti si neka bas fina i dobrocudna vestica.:)
Posto onaj gore link za trailer nije u funkciji i ko zna da li ce biti, a ja nisam vesta da ga zamenim novim http://www.youtube.com/watch?v=rWcKHHRdt1c  zamolila bih da to uradi neko od tvojih kolega.
Veliki pozdrav i hvala ti mnogo jos jednom!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Filmska prica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2014 u 22:14

Odlično, samo mi pošalji poruku kada ga mogu postaviti.
Čestitam ti na velikom uspjehu!
[/QUOTE]

Hvala puno!:) Postavi ga slobodno kada god zelis.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2014 u 08:34

Draga Bojana, hvala ti puno na pohvalama i divnim recima.  Ti si neka bas fina i dobrocudna vestica.:)
Posto onaj gore link za trailer nije u funkciji i ko zna da li ce biti, a ja nisam vesta da ga zamenim novim http://www.youtube.com/watch?v=rWcKHHRdt1c  zamolila bih da to uradi neko od tvojih kolega.
Veliki pozdrav i hvala ti mnogo jos jednom!

Zamenila sam linkWink, a što se dobrote tiče- ne dozvoli da ti slatke reči pomute vid LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2014 u 10:35
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Marija, častitam na osvojenom drugom mestu. Clap S obzirom da su u današnje vreme na svim mogućim takmičenjima prva mesta rezervisana za "politički korektne kandidate", drugo mesto je zapravo ono pravo, zasluženo i realno. Zato budi ponosna na sebe, na priznanja i podršku koje si dobila, a koje su pravi pokazatelj kvaliteta.
Želim ti puno uspeha i na ostalim festivalima na koje si pozvana, a ako zatreba, javi da opet učestvujemo Wink

Šta bre drugo!? Ili prvo ili ništa! LOLLOL
Šalu na stranu, iskreno mi je žao što nismo uspeli da budemo prvi, ali ovo nam je tek prvi pokušajLOL, tako da se spremi da prihvatiš čestitke sledeći put. LOL
Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2014 u 11:31
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Filmska prica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2014 u 18:34

Zamenila sam linkWink, a što se dobrote tiče- ne dozvoli da ti slatke reči pomute vid LOL

Lako je tebi da zamenis link, ne padas na slatke reci i da ti je nemoguce pomutiti vid, kada vi vestice imate carobne moci. A mi obicna zenska bica smo, na zalost jako slabe ne komplimente, pohvale i slatkorecivost... Embarrassed
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2014 u 20:19
Sve su vece žene, a i sve su žene pomalo vece LOL

Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2014 u 20:36

Sve su vece žene, a i sve su žene pomalo vece LOL

LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Filmska prica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2014 u 21:10
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Šta bre drugo!? Ili prvo ili ništa! LOLLOL
Šalu na stranu, iskreno mi je žao što nismo uspeli da budemo prvi, ali ovo nam je tek prvi pokušajLOL, tako da se spremi da prihvatiš čestitke sledeći put. LOL

To je zato sto mi nismo shvatili da je to takmicenje za najboljeg hakera,a ne za najbolji trailer.Wink Ali, ne zalim se uopste. Naprotiv, ovako sam dobila toliko toga sto nisam mogla ni da pretpostavim... Mnogo, mnogo vise od njih koji su sedeli u kuci, menjali IP adrese i glasali.
A za cestitke cu uvek biti apsolutno spremna, zar sumnjas u mene?

Na vrh
skajler View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj skajler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2014 u 01:15
 Draga Marija, sve čestitke na uloženom trudu za relaizaciju ovog ostvarenja. Bez obzira što tvoj film neće putovati u Poljsku, verujem da će pronaći svoj put do publike (treba posetiti da i u ovm našem "regionalnom prostoru" postoje dobri festivali, baš kao oni u drugim delovma Evrope). Želim ti od sveg srca da istraješ u svojoj nameri da ovo ostvarenje dosegne one domete koje ti želiš! Thumbs UpWink 

Ažurirao skajler - 19.Travanj/Apr.2014 u 01:15
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.