| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Flight Of The Conchords (2007) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Flight Of The Conchords (2007)Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2013 u 09:44 |
![]() Žanr: Komedija, Glazbeni
Godina: 2007 - Država: SAD Trajanje epizode: 25 minuta Uloge: Jemaine Clement, Bret McKenzie, Rhys Darby IMDb Radnja serije:
HBO predstavlja bezobzirnu, glazbeno-komičnu seriju koju su zajedno s Jamesom Bobinom osmislili i izveli Jemaine Clement i Bret McKenzie, suvremeni folk-komični duo iz Novog Zelanda, čije su scenske izvedbe uživo kao grupe "Flight of the Conchords" stekle svjetski kultni status i zaradile im "One Night Stand" 2005. godine na HBO-u Jemaine i Bret (glumeći naivne, fiktivne verzije sebe samih) sele se na Manhattan gdje izlaze, odlaze na boemske tulume, druže se sa svojom (jedinom) opsesivnom obožavateljicom, bivaju opljačkani, vrijeđaju jedan drugomu osjećaje te pokušavaju ostvariti veze s neuhvatljivim ženama, s polovičnim uspjehom. Kao što vidimo, nevini, nepromišljeni napori ove dvojice da nađu ljubav ili ugovore nastup rijetko kada urode plodom, ali inspiriraju brojne tugaljive pjesme o životu, ljubavi i nastojanjima da snime nedosežni videospot. Trailer:
Prijevod napravili kolege Halo Jones, DextersLab (hvala Ažurirao Gajtana - 12.Kolovoz/Aug.2013 u 09:45 |
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2013 u 14:39 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |