Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (2012)

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (2012)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Sumrak saga: Praskozorje - 2.dio

Godina:

2012

Žanr:

drama, ljubavni, fantazija, avantura

Trajanje:

115 min

Režija:

Bill Condon

Scenarij:

Melissa Rosenberg
, Stephenie Meyer

Glavne uloge:

Peter Facinelli
  >  Dr. Carlisle Cullen
Billy Burke
  >  Charlie Swan
Christopher Heyerdahl
  >  Marcus
Elizabeth Reaser
  >  Esme Cullen
Kristen Stewart
  >  Bella Swan
Chaske Spencer
  >  Sam Uley
Maggie Grace
  >  Irina
Taylor Lautner
  >  Jacob Black
Nikki Reed
  >  Rosalie Hale
Robert Pattinson
  >  Edward Cullen
Kellan Lutz
  >  Emmett Cullen
Jackson Rathbone
  >  Jasper Hale
Ashley Greene
  >  Alice Cullen
Jamie Campbell Bower
  >  Caius
Mackenzie Foy
  >  Renesmee

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (2012)
    Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2012 u 22:40

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (2012)

Žanr: avantura, drama, fantazija

Režija: Bill Condon

Jezik: engleski

Uloge: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Jamie Campbell Bower, Dakota Fanning, Taylor Lautner, Maggie Grace, Ashley Greene

Premijera: 16. novembar 2012. godine

Nakon rođenje Renesme, Kulenovi okupljaju istale vampirske klanove u nameri da zaštite dete od lažnih optužbi, zbog čega će doći u sukob sa Volturima...

Prezeto sa: http://www.filmovanje.com

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1673434/

TITLOVI

Ažurirao icemaher - 25.Veljaca/Feb.2013 u 21:21
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2012 u 22:41
Za ovo već znam ko će da se javi LOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2012 u 07:23
Neverovatno je kako opada kvalitet sa svakim nastavkom. Ermm Prosto me boli dok gledam trejlere. Ouch No, šta da se radi. Prevod će svakako biti napravljen, ali da ću uživati - čisto sumnjam.Smile
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
sanda84 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sanda84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2012 u 22:24
mislis? mozda bude ok
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2012 u 22:57
Naravno da uvek postoji mogućnost da me iznenade,Wink ali ne očekujem previše.Smile Doduše, davno me i napustila euforija čitanja ove sage i oduševljenje prvim delom, tako da ja više nisam kompetentan fan LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2012 u 16:16
Za mene je jedino prvi gledljiv.
Na vrh
heller View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj heller Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2012 u 16:24
Šta joj se desilo sa bradom na plakatu? Neko je usrao motku u photoshopu, ali kakav film... Mada zasmejava me ovih dana prava "saga" između glavnih uloga
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2012 u 08:42
Originalno postovano od strane heller heller piše:

Mada zasmejava me ovih dana prava "saga" između glavnih uloga

Nisam upućena. Može neki trač preko veze?LOL

Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2012 u 09:33

Vecernji.hr

Mislim da je dotični na ovo mislio LOL

Baš sam jučer na kafi ćaskala sa drugaricama o zanimljivom zapletu LOLLOLLOL

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2012 u 07:26
Originalno postovano od strane Rea Rea piše:

Mislim da je dotični na ovo mislio LOL

Paklenka smo svakako zvali, ali "dotični" nikad pre LOL

Što se tiče trača, da potvrdim ono što sam već rekla "da ja više nisam kompetentan fan" - nisam znala ni da su bili zajedno LOLLOLLOL

Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2012 u 23:34

I Bojana ? Utisci ?
Da li se ostvarilo ovo

Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Prevod će svakako biti napravljen, ali da ću uživati - čisto sumnjam.Smile

LOLLOLLOL

Kad sam već tu, hvala na PREVODU Hug

Ja se nešto premišljam da li da gledam ovo, iako sam tako rekla za svaki nastavak LOL

Ažurirao Rea - 19.Studeni/Nov.2012 u 23:35

Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2012 u 23:46
Ja moram da pohvalim Bojanu, njen titl je rađen na sluh, engleski koji postoje na netu su živo #"%$&/($%&  Veze s vezom nemaju... Verujem da će njen titl sad mnogi stranci iskoristiti za google translator LOL Nek nam je Bog u pomoći!
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2012 u 23:47
LOLLOLLOLLOLLOL

Zamisli, sa srpskog na kineski LOLLOLLOL

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2012 u 23:57
svaka cast... kamo srece da jos nisi nagluhaLOLLOL
mada pricekat cu bolju verziju .. a i nisam jos part 1 gledala.. pa cu jednom stisnut zube i pogledat obaLOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2012 u 00:02
Pogotovo što ja sebi baš dajem dosta slobode u prevođenju i mnogo skraćujem. Ima da im bude haos od google prevoda LOL

Što se filma tiče- klasika. u njima niko neće naći nikakav kvalitet... Osim mene.LOL Heb ga, ma kako me nervirali trejleri i sama pomisao na filmove, privrženost knjigama i likovima uvek pobedi i ja na kraju ovek budem srećna što sam odgledala i taj deo. LOL

Ali, eto, mogu iskreno reći i da mi je drago što je sagi konačno došao kraj. Bilo, odgledalo se, prevelo se... Sad konačno mogu da predahnem i po mogućnosti da zaboravim Sumrak sagu.

p.s. U prevodu ima neka greška na koju sam slučajno naletela u jednoj od kontrola, ali posle se nikako nisam mogla setiti šta je, pa je nisam mogla ni pronaći da je isravim. LOL Ako naiđete na nešto potpuno nebulozno verovatno je to to, pa mi javite LOLLOLLOL

Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2012 u 00:09
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Bilo, odgledalo se, prevelo se... Sad konačno mogu da predahnem i po mogućnosti da zaboravim Sumrak sagu.

bup

Nikad neću da zaboravim bup

Kod mene to bude ovako :

Prvi dio, 2008, nešto novo, vampiri, hu-ha
, nije mi se toliko svidjelo, i odlučila sam da neću gledati ostale nastavke. Došao drugi dio, bluray, neću gledati,hoću gledati, neću ...i tako mi je stojao na HDD-u dva mjeseca...i pogledam LOL Dva dana sam se nervirala što sam pogledala i što sam prekršila obećanje dato samoj sebi. Pojavio se treći dio - ovaj part 1, nema teorije da gledam.

... i pogledala LOL

Ovaj zadnji stvarno neću da gledam LOL

Ažurirao Rea - 20.Studeni/Nov.2012 u 00:10

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2012 u 00:13
Originalno postovano od strane Rea Rea piše:

Ovaj zadnji stvarno neću da gledam LOL

Moraš, da mi kažeš gde sam sve pogrešila, pa da ispravim LOL

Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2012 u 00:15
Baš sam htjela da dopišem u onaj post gore, da ću samo malo prešaltati film da pogledam tvoj divni, divni prevod LOL

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2012 u 08:56

Originalno postovano od strane cenobit cenobit piše:

,nije mi padalo na pamet da procitam knjige ali imam osecaj da sam procitao kniige film bi mi bio jos gori.

Knjige su izuzetno lagano štivo koje zaista drži pažnju i ispunjene su sa dosta humora (laganog, vezanog za čitalačevu simpatiju i povezanost sa likovima i pričom, a pravi humor koji nudi određene "kultne" rečenice) kog na žalost u filmovima nema. Moje razočarenje u fimove je upravo to što je karakter likova totalno promenjen. Ovde je Edvard neki vampir paćenik, večito ozbiljan, neispunjen, zabrinut, bla bla. U knjigama on Belu stalno nešto zeza, bocka, proziva, podbada. Emet čim progovori to je izazivanje, zezanje, prozivanje(pogotovo treća knjiga).
Ali, ponavljam, toliko je lagano štivo da podseća na vikend romane... Samo mnoooooogo dugačak vikend roman. LOL

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2012 u 20:49
Ja sam vodio ženu na primijeru

Posle onog sporog i nekako smorenog prvog dela, ovaj je "živ" i zanimljiv. Meni se svideo
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.