Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - animirani
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ronal Barbaren aka Ronal the Barbarian (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ronal Barbaren aka Ronal the Barbarian (2011)

Ronal Barbaren

Ronal Barbaren (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2011

Žanr:

animirani, komedija, fantazija, avantura

Trajanje:

89 min

Režija:

Thorbjørn Christoffersen
, Kresten Vestbjerg Andersen
, Philip Einstein Lipski

Scenarij:

Nikolaj Arcel
, Thorbjørn Christoffersen
, Kresten Vestbjerg Andersen
, Philip Einstein Lipski
, Mel Hagopian

Glavne uloge:

Brigitte Nielsen
  >  Amazon Queen
Peter Aude
  >  Gundar (voice)
Lars Bom
  >  Gorak (voice)
Ole Ernst
  >  Narrator (voice)
Preben Kristensen
  >  Master Florian (voice)
Lars Mikkelsen
  >  Volcazar (voice)
Allan Olsen
  >  Executioner (voice)
Ole Thestrup
  >  The Oracle (voice)
Sven-Ole Thorsen
  >  Generalen (voice)
Lærke Winther
  >  Zandra
Jesper Binzer
  >  Drunk Guy (voice)
Jesper Binzer
  >  Gimp Bird
Brian Lykke
  >  Elric (voice)
Jens Jacob Tychsen
  >  Gu'ra Zul (voice)
Hadi Ka-Koush
  >  Alibert (voice)
Anders Juul
  >  Ronal

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ronal Barbaren aka Ronal the Barbarian (2011)
    Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2012 u 12:01

Ronal the Barbarian (2011) - IMDb

Glumci: Brigitte Nielsen, Sven-Ole Thorsen, Lars Mikkelsen, Lærke Winther Andersen, Preben Kristensen, Lars Bom, Ole Ernst, Anders Juul, Brian Lykke, Peter Aude, Hadi Ka-Koush
Režija: Kresten Vestbjerg Andersen, Thorbjørn Christoffersen, Philip Einstein Lipski
Scenario: Thorbjørn Christoffersen
Žanr: Komedija, Animirani
Jezik: Danski
Zemlja: Danska
Distributer: MCF - MegaCom Film

„Ronal Varvarin“ je urnebesna 3D animirana priča za odrasle koja stiže iz Danske. Humor i heavy metal muzika kao podloga? Uzimam! Ova neobična avantura predstavljena je međunarodnim distributerima na festivalu u Kanu, nakon čega je otkupljena za prikazivanje na 15 teritorija. Danska premijera zakazana je za 22. septembar, dok u bioskope u ostalim zemljama kreće u oktobru.

Ronal je varvarin sa niskim samopouzdanjem. Iako pripadnik surovog plemena Varvara i za razliku od ostalih članova plemena, tanak i slabašan, nosi paž frizuru i ima tanke ruke, te i nije neki hit medju Varvarkama. Medjutim, kada zli lord Volcazor kidnapuje njegovo pleme, Ronal mora da pronadje snage i hrabrosti da ih izbavi. Na tom zadatku mu se priključuju plemenski bard Alibert, prelepa ratnica Zandra, kao i skockani i uglađeni vilenjački vodič Elrik.

Prevod nam je "nauljao" Kampfar ClapClapClap

http://www.megablog.rs

Ažurirao Rea - 10.Veljaca/Feb.2012 u 12:02

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2012 u 14:39
haha... dal' da prebacujemo sve ono pisanije iz "Dnevnika"?

Uglavnom, crtani je odličan al' samo sa Kampfarovim prevodom. Bar je ovo moje mišljenje. Isuviše me podseća na "Your highness", koji me nije nešto preterano oduševio...
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2012 u 14:48
Originalno postovano od strane darije darije piše:

haha... dal' da prebacujemo sve ono pisanije iz "Dnevnika"?

Uglavnom, crtani je odličan al' samo sa Kampfarovim prevodom. Bar je ovo moje mišljenje. Isuviše me podseća na "Your highness", koji me nije nešto preterano oduševio...

Mene je crtać sinoć oduševio,Kampfar bi i najgori film napravio odličnim samo zbog prevoda LOL ali najmešnija scena mi je bila kad je Ronal uzeo onaj losion za nestajanje i nestalo sve osim m*** LOL

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2012 u 14:50
Ako bih birao scene, bez premca mi je ona na kraju uz komentar i "face palm": "I dadoše mu po patetici..."
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.