Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011)

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Sumrak saga: Praskozorje - 1. dio

Godina:

2011

Žanr:

drama, ljubavni, fantazija, avantura

Trajanje:

117 min

Režija:

Bill Condon

Scenarij:

Melissa Rosenberg
, Stephenie Meyer

Glavne uloge:

Peter Facinelli
  >  Dr. Carlisle Cullen
Gil Birmingham
  >  Billy
Billy Burke
  >  Charlie Swan
Ty Olsson
  >  Phil
Elizabeth Reaser
  >  Esme Cullen
Kristen Stewart
  >  Bella Swan
Sarah Clarke
  >  Renee
Taylor Lautner
  >  Jacob Black
Nikki Reed
  >  Rosalie Hale
Robert Pattinson
  >  Edward Cullen
Kellan Lutz
  >  Emmett Cullen
Jackson Rathbone
  >  Jasper Hale
James Pizzinato
  >  Unsavory Man
Ashley Greene
  >  Alice Cullen
Christian Sloan
  >  Unsavory Man

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011)
    Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2011 u 14:35

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011)

Žanr: Avantura, Drama, Fantazija

Režija: Bill Condon

Jezik: Engleski

Uloge: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Jamie Campbell Bower, Dakota Fanning, Taylor Lautner, Ashley Greene, Anna Kendrick

Premijera: 18. novembar

“Srdačno ste pozvani na događaj koji će sve promeniti” stoji u novoj najavi za “The Twilight Saga: Breaking Dawn – part 1″.

Epska ljubavna priča o Belli Swan i Edwardu Cullenu dobija svoju završnicu u prvom od dva dela “Breaking Dawna”, koji će početi da se prikazuje od 18. novembra.

Prezeto sa: http://www.bravo.rs

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1324999/

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2011 u 14:55
Ok, svi znamo ko će sigurno raditi jedan od prevoda...jednom kad film izađe LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2011 u 20:38
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Ok, svi znamo ko će sigurno raditi jedan od prevoda...jednom kad film izađe LOL

Kad si mogla odraditi za ono "remek djelo" The Raven, ne sumnjam da ćeš moći i za ovo LOL
What can change the nature of a man?

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2011 u 21:30
Gledao si Gavrana?!?!?!?!?! Shocked Nisi mogao odoleti nakon moje najave ili...? LOLLOL

Što se ovog tiče, nisam prevela prvi film iz sage, jer se tad nisam zanimala prevodima, ali drugi i treći deo jesam i nameravam do kraja da ispratim sagu kao fan knjiga - i polako ali sigurno - razočaran fan realizacije istih. LOL

Ažurirao bojanadj - 17.Srpanj/Jul.2011 u 21:30
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2011 u 21:49

Gledao si Gavrana?!?!?!?!?! Shocked Nisi mogao odoleti nakon moje najave ili...? LOLLOL

Što se ovog tiče, nisam prevela prvi film iz sage, jer se tad nisam zanimala prevodima, ali drugi i treći deo jesam i nameravam do kraja da ispratim sagu kao fan knjiga - i polako ali sigurno - razočaran fan realizacije istih. LOL

Nisam gledao Gavrana LOL Kako ću ga gledati kad ga je i osoba koja te je zamolila za prevod popljuvala LOLLOLLOL

OT

Pročitala si ove knjige Shocked Duboko si me razočarala, kolegice. Ja sam mislio da ste Vi jedna ozbiljna žena kad ono bojapaprichica
What can change the nature of a man?

Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2011 u 22:38
zar još snimaju ovo.

odustao sam nakon prvog nastavka

Smile

Ažurirao LEMONZOO - 17.Srpanj/Jul.2011 u 22:39
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2011 u 22:53
Originalno postovano od strane Nameless One Nameless One piše:

Pročitala si ove knjige Shocked Duboko si me razočarala, kolegice. Ja sam mislio da ste Vi jedna ozbiljna žena kad ono bojapaprichica

Što se razočarenja tiče - ne mogu ti pomoći LOL
Što se knjiga tiče - meni su bile super i čitala sam ih i na engleskom i na srpskom. Izuzetno su lagane začitanje (što bi rekli "pitke"), pružaju ženama fenomenalnu priču o muškarcu koji je spreman da u potpunosti negira sebe iz ljubavi prema ženi, a meni su legle ko kec na jedanaest u određenom momentu Wink

Ažurirao bojanadj - 17.Srpanj/Jul.2011 u 22:54

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2011 u 23:12

...pružaju ženama fenomenalnu priču o muškarcu koji je spreman da u potpunosti negira sebe iz ljubavi prema ženi...

Majko Isusova, koje bajke. bup

LOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2011 u 00:28
Bože, Gazda, kao što su muškarci zapravo dečaci sa samo skupljim igračkama (umesto plastičnih i onih na daljinski kupujete prave automobile), tako i žene i dalje čitaju bajke i sanjaju da ipak negde tamo postoje prinčevi na belom konju (i molim bez igre reči sa prinčevima i konjima LOL), samo što nisu njih zapali LOL

Ažurirao bojanadj - 18.Srpanj/Jul.2011 u 00:28

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2011 u 12:57

...tako i žene i dalje čitaju bajke i sanjaju da ipak negde tamo postoje prinčevi na belom konju (i molim bez igre reči sa prinčevima i konjima LOL), ...

Ubila si svu zabavu. LOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2011 u 13:06
Izvini LOLLOLLOL

Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2011 u 14:43

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2011 u 01:59

The Twilight Saga: Breaking Dawn (2011)                        

http://www.imdb.com/title/tt1324999/

Žanr: Adventure,Drama,Fantasy

Redatelj:
Bill Condon

Država:
USA

Jezik: Engleski

Izlazak Filma: 18.11.2011

Trajanje Filma: 111 minuta

Glavni Glumci: Kristen Stewart,Robert Pattinson,Taylor Lautner

Sadržaj:
"Robert Pattinson i Kristen Stewart u ulogama besmrtnog vampira i mlade tinejdžerice koji se zaljubljuju i ruše sve granice i predrasude, svojom savršenom glumačkom kemijom osvojili su milijune gledatelja širom svijeta, a film “Sumrak” je postao instant klasik. Ove godine Sumrak saga se nastavlja prvim dijelom posljednjeg poglavlja - filmom “Praskozorje”.
Quileute i Volturi približavaju se Belli i Edwardu koji uskoro trebaju postati roditelji. Dijete koje čekaju predstavlja prijetnju kako za vukodlake tako i za vampire."

Trailer:

Ažurirao marko99119 - 20.Listopad/Oct.2011 u 14:30
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2011 u 12:38

Prevod mozete skinuti ovde:

P R E V O D

Hvala Bojana Clap

Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2011 u 12:41
Dr Dragan, ovaj avatar ti dobro stoji uz ovaj prijevodLOLLOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2011 u 12:47
Originalno postovano od strane Salvador Salvador piše:

Dr Dragan, ovaj avatar ti dobro stoji uz ovaj prijevodLOLLOL

E neš' dobiti akademce zbog ovog boja

LOL

Malo o filmu? Pokušaj da bude kao prvi deo - tj, da se vrate na romantični utisak. Trenutno, nemam ni približan "ukus", ali snimak je loš, ja sam neispavana pa ne mogu ni adekvatno da iskomentarišem. Rećiću samo da mi se svideo sam kraj - Džejkobovo Utiskivanje i njena transformacija Wink

Ažurirao bojanadj - 21.Studeni/Nov.2011 u 12:55

Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2011 u 13:11
Oooooo NNNNeeee sumrak ludilooooo.... 
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2011 u 13:12
Dobro da znam da je njezina transformacija na kraju pa ću onda ovaj dio preskočiti i čekati part 2
LOL
Opet se zezamEvil Smile

Ažurirao Salvador - 21.Studeni/Nov.2011 u 13:17
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2011 u 13:23
Originalno postovano od strane Dee_Monk Dee_Monk piše:

Oooooo NNNNeeee sumrak ludilooooo.... 

LOLLOLLOLLOL

Ja mislim da je tragedija što svi koji ne vole ovaj film ne kontaju da stalnim "ne" komentarima podižu značaj nečega što bi verovatno prošlo neopaženo LOL

Salvadore, ako nisi čitao knjige, odmah da te posavetujem - nemoj očekivati neku akciju ni u drugm delu LOL

Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2011 u 13:35
Vala, i ti, Bojana, nemaš pametnija posla... Neki deo Sumraka, pa još CAM???Dead
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.