Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Manhunt
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Manhunt

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
fLiP View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Manhunt
    Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2004 u 11:30

ajde sad nek mi neko lijepo objasni što znači i kako izvesti ona dva executiona u zatvoru nekom.

znate di treba ono 1______ execution, i onaj drugi neam pojma kako se zovu.

uglavnom nešto gnjusno valjda

hitno,jer neam šta radit

....
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2004 u 14:34

Brutal i Gruesome execution...

Ak znas radit obican execution, onda samo dok su ti one bijele strelice tj trokutici samo dulje drzi stisnutu tipku i nakon nekolko sekundi ce biti zuto (brutal) pa nakon jos nekolko crveno (gruesome)... Ak neznas executione radit onda mi se neda objasnjavat.. Inace, to je sve lijepo na prvoj misiji koja je zapravo tutorial lijepo objasnjeno...

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2004 u 19:17

znam radit executione ali samo s bijelim strelicama,mislim da sam skužio uglavnom.

al pogledaću na prvoj stazi. sve u svemu hvala!

....
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2004 u 02:51

Nema na cemu...

Ma ako znas sa bijelim to je to... Ono kad mu dodjes s ledja i nemoj samo stisnuti tipku da izvrsis execution neg ju drzi neko vrijeme i vidjet ces da ce ti to pozutjeti pa pocrvenjeti.... Inace, ima jebackih executiona... Sa palicom je zestoko na gruesome kad mu glavu otkine... Brijaaa :) Sa srpom brutal kad mu jaja izreze... Ajmeeee :)

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,137 sekundi.