Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Harper's Island (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Harper's Island (2009)

Harper's Island

Harper's Island (2009)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Otok smrti

Godina:

2009

Žanr:

drama, misterij, triler, horor

Trajanje:

40 min

Autor:

Ari Schlossberg

Glavne uloge:

Elaine Cassidy
  >  Abby Mills
Christopher Gorham
  >  Henry Dunn
Matt Barr
  >  Christopher 'Sully' Sullivan
Gina Holden
  >  Shea Allen
Katie Cassidy
  >  Trish Wellington
Cassandra Sawtell
  >  Madison Allen
C.J. Thomason
  >  Jimmy Mance
Jim Beaver
  >  Sheriff Charlie Mills
Adam Campbell
  >  Cal Vandeusen
Cameron Richardson
  >  Chloe Carter
Brandon Jay McLaren
  >  Danny Brooks
Claudette Mink
  >  Katherine Wellington
Dean Chekvala
  >  J.D. Dunn
David Lewis
  >  Richard Allen
Richard Burgi
  >  Thomas Wellington

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Harper's Island (2009)
    Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2010 u 00:45

ZAPLET: Henry i Patricia su odlučili da se venčaju na ostrvu na kome je neki manijak pre nekoliko godina poubijao sedmoro ljudi. Jedna od žrtava bila je i majka Henry-jeve najbolje prijateljice, Abby, koja se, zbog venčanja, po prvi put nakon ubistava, vraća na ostrvo. Brod još nije ni krenuo, a neko je već počeo da satire nove žrtve...

AUTOR serije je Ari Schlossberg kome je ovo prvo autorsko čedo, a njegovu kreaciju (kako piše Wikipedia) dodatno su do-kreirali Jeffrey Bell (radio na X-Files, Alias...) i Jon Turteltaub (najsvežiji je u sećanju svima koji bi ga spalili zbog serijala National Treasure sa Nicholas-om Cage-om) koji je i režirao prvu epizodu.

Mlada je Trish Wellington

Mladozenja je Henry Dunn (Christopher Gorham). Mladic koji je kao dete dolazio na ostvro, gde je upoznao svoju buducu mladu Trish, ali i stekao najbolju prijateljicu Abby.

Abby Mills mladozenjina najbolja prijateljica - cerka lokalnog serifa. Veoma znacajan lik jer se mnogo toga u seriji vrti oko nje, njene porodice i njene proslosti.

Serif Charlie Mills - Abbyn otac. Krije mnoge tajne iz proslosti, koje ce isplivati na povrsinu kad se njegova cerka posle 7 godina vrati na ostvro.
Glumi ga Jim Beaver
.

Glava porodice i otac mlade Trish. Bogati biznismen sa velikom porodicom koju cine dve cerke, zet, unuka i mlada supruga.

Kum. Jedan od nekolicine mladozenjinih prijatelja,veseo momak, kome ce glavna preokupacija biti kako da preotme lepu Chloe od njenog verenika Engleza Cal-a.

Henrijev ujak Marty. Pored J.D.-a, cudnog Henrijevog brata jedini rodjak sa Henrijeve strane. Inace, veseo momak koji se samo trudi da zastiti Henrija i J.D. Glumi ga veteran Harry Hamlin.

Jimmy - lokalni momak, ribar i Abby-in bivsi desko.

Kao i u svakom dobrom hororu - idilu i spokoj malog ostrva, kao i svadbeno veselje prekida malo ubistvo medju prijateljima.

Ko je ubica i ko ce ostati ziv od gostiju - pogledajte u ovoj fantasticnoj seriji.

Ažurirao AcaN - 08.Sijecanj/Jan.2010 u 00:46
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2010 u 00:59
odlična mi je ova bila serija,,pregledao sam je za dva dana...lijep krajolik,lijepe glumice,,radnja solidna,,nema puno nastavaka i prava uživancija...:)
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2010 u 01:02
Originalno postovano od strane outside outside piše:

odlična mi je ova bila serija,,pregledao sam je za dva dana...lijep krajolik,lijepe glumice,,radnja solidna,,nema puno nastavaka i prava uživancija...:)

samo nemoj da spojlerises LOL

Sve u granici normale LOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2010 u 01:08
hehe...a baš sam mislio...nego jesi ti bio pogodio ko je ubojica,..Big smile

Ažurirao outside - 08.Sijecanj/Jan.2010 u 01:09
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2010 u 01:15
LOL  Ma, Acane nije problem ako spojleriše, rekla sam da ću odgledati seriju i to nameravam LOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2010 u 01:15
Originalno postovano od strane outside outside piše:

hehe...a baš sam mislio...nego jesi ti bio pogodio ko je ubojica,..Big smile

nat ivn kloz LOL

- Armin van Buuren

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2010 u 01:17
mi nider AkA ni ja istoLOL

Ažurirao outside - 08.Sijecanj/Jan.2010 u 01:18
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2022 u 21:24
Meni se ova serija nije nimalo svidela, cak me je i iritirala, ali whodonit fazon pa rekoh hajde da pogledam do kraja da vidim ko stoji iza svega.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.