Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=30442 Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 02:16 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Harper's Island (2009)Objavio: AcaNDr
Tema: Harper's Island (2009)
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2010 u 00:45
ZAPLET: Henry i Patricia su odlučili da se venčaju na ostrvu na kome je neki manijak pre nekoliko godina poubijao sedmoro ljudi. Jedna od žrtava bila je i majka Henry-jeve najbolje prijateljice, Abby, koja se, zbog venčanja, po prvi put nakon ubistava, vraća na ostrvo. Brod još nije ni krenuo, a neko je već počeo da satire nove žrtve...
AUTOR serije je Ari
Schlossberg kome je ovo prvo autorsko čedo, a njegovu kreaciju (kako
piše Wikipedia) dodatno su do-kreirali Jeffrey Bell (radio na X-Files, Alias...) i Jon Turteltaub (najsvežiji je u sećanju svima koji bi ga spalili zbog serijala National Treasure sa Nicholas-om Cage-om) koji je i režirao prvu epizodu.
Mlada je Trish Wellington
Mladozenja je Henry Dunn (Christopher Gorham). Mladic koji je kao dete
dolazio na ostvro, gde je upoznao svoju buducu mladu Trish, ali i
stekao najbolju prijateljicu Abby.
Abby Mills mladozenjina najbolja prijateljica - cerka lokalnog serifa. Veoma
znacajan lik jer se mnogo toga u seriji vrti oko nje, njene porodice i
njene proslosti.
Serif Charlie Mills - Abbyn otac. Krije mnoge tajne iz proslosti, koje
ce isplivati na povrsinu kad se njegova cerka posle 7 godina vrati na
ostvro. Glumi ga Jim Beaver
.
Glava porodice i otac mlade Trish. Bogati biznismen sa velikom porodicom koju cine dve cerke, zet, unuka i mlada supruga.
Kum. Jedan od nekolicine mladozenjinih prijatelja,veseo momak, kome ce glavna preokupacija biti kako da preotme lepu Chloe od njenog verenika Engleza Cal-a.
Henrijev ujak Marty. Pored J.D.-a, cudnog Henrijevog brata jedini
rodjak sa Henrijeve strane. Inace, veseo momak koji se samo trudi da
zastiti Henrija i J.D. Glumi ga veteran Harry Hamlin.
Jimmy - lokalni momak, ribar i Abby-in bivsi desko.
Kao i u svakom dobrom hororu - idilu i spokoj malog ostrva, kao i svadbeno veselje prekida malo ubistvo medju prijateljima.
Ko je ubica i ko ce ostati ziv od gostiju - pogledajte u ovoj fantasticnoj seriji.
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Odgovori: Objavio: outside
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2010 u 00:59
odlična mi je ova bila serija,,pregledao sam je za dva dana...lijep krajolik,lijepe glumice,,radnja solidna,,nema puno nastavaka i prava uživancija...:)
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2010 u 01:02
outside piše:
odlična mi je ova bila serija,,pregledao sam je za dva dana...lijep krajolik,lijepe glumice,,radnja solidna,,nema puno nastavaka i prava uživancija...:)
samo nemoj da spojlerises
Sve u granici normale
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Objavio: outside
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2010 u 01:08
hehe...a baš sam mislio...nego jesi ti bio pogodio ko je ubojica,..
Objavio: bojanadj
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2010 u 01:15
Ma, Acane nije problem ako spojleriše, rekla sam da ću odgledati seriju i to nameravam
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2010 u 01:15
outside piše:
hehe...a baš sam mislio...nego jesi ti bio pogodio ko je ubojica,..
nat ivn kloz
- Armin van Buuren
Objavio: outside
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2010 u 01:17
mi nider AkA ni ja isto
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2022 u 21:24
Meni se ova serija nije nimalo svidela, cak me je i iritirala, ali whodonit fazon pa rekoh hajde da pogledam do kraja da vidim ko stoji iza svega.