Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Le Comte de Monte Cristo (1998)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Le Comte de Monte Cristo (1998)

Le Comte de Monte Cristo

Le Comte de Monte Cristo (1998)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

1998

Žanr:

drama, ljubavni, triler, avantura

Trajanje:

400 min

Glavne uloge:

Gérard Depardieu
  >  Abbé Busoni
Gérard Depardieu
  >  Edmond Dantes
Gérard Depardieu
  >  Lord Wilmore
Gérard Depardieu
  >  The Count of Monte Cristo
Ornella Muti
  >  Mercedes
Pierre Arditi
  >  Villefort
Michel Aumont
  >  Baron Danglars
Roland Blanche
  >  Caderousse
Jean-Claude Brialy
  >  Pere Morrel
Florence Darel
  >  Camille De La Richardais
Julie Depardieu
  >  Valentine De Villefort
Constanze Engelbrecht
  >  Hermine Danglars
Stanislas Merhar
  >  Albert De Morcerf
Georges Moustaki
  >  Abbe Faria
Jean Rochefort
  >  Fernand De Morcerf

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
svetlanalane View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj svetlanalane Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Le Comte de Monte Cristo (1998)
    Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2009 u 00:58

Edmond Dantes je pleminit i lep mladi kapetan broda zaljubljen u lepu Mercedes. Nepravedno optužen za izdajstvo, biva zatvoren u zloglasni zatvor, zamak If bez suđenja, doživotno. Bežeći iz zatvora, posle 18 godina, na zabačenom ostrvu pronalazi ogromno blago za koje je saznao od dugogodišnjeg prijatelja iz zatvora, opata Farije (od koga je puno naučio i iz oblasti alhemije) sa kojim je bio u kontaktu preko tunela prokopanog između njihovih ćelija. U Pariz se vraća kao bogati i misteriozni grof Monte Kristo, kako bi isterao pravdu, osvetio se onima koji su mu načinili zlo i sprao ljagu sa svog imena.

Ko nije pročitao jednu od najpoznatijih knjiga Aleksandra Dime?

imdb: http://www.imdb.com/title/tt0167565/

Gérard Depardieu ... Monte Cristo, Abbe Busoni, Lord Vilmore
Ornella Muti ...  Mercedes
Jean Rochefort ...  Fernand De Morcerf
Pierre Arditi ...  Villefort
Sergio Rubini ...  Bertuccio
Florence Darel ...  Camille De La Richardais
Christopher Thompson ...  Maximilien Morrel
Stanislas Merhar ...  Albert De Morcerf
Julie Depardieu ...  Valentine De Villefort
Hélène Vincent ...  Heloise De Villefort
Michel Aumont ...  Baron Danglars
Constanze Engelbrecht ...  Hermine Danglars

Režija... Didier Decoin

Mini serija ima 4 epizode. Prevod prve epizode već možete naći : http://www.divx-titlovi.com/co-yu/divx-subtitles/download/le_comte_de_monte_cristo/91424.aspx 

Ažurirao svetlanalane - 16.Lipanj/Jun.2010 u 22:15
Notre vrai tombeau n'est pas dans la terre, mais dans le coeur des hommes.
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2009 u 00:59
prezvakano 168 puta u 168 raznih obrada...
muka mi od samog spomena...
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2009 u 01:34

Senti, senti.. od viska glava ne boli Wink

I svakako treba vidjeti kako je to sarmantni francuz odradio...

sverlanalane, (ne) strpljivo  ocekujemo i druge delove, hvala unapred Heart

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2009 u 17:43
Ovo je jedna od najboljih ako ne i najbolja ekranizacija. Uživao sam kad sam je gledao na TV-u.
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj svetlanalane Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2009 u 20:48
Meni lično kod francuskih serija, rađenih na osnovu dela francuskih pisaca, smeta što neke bitne delove, koji dosta objašnjavaju postupke junaka, potpuno izostavljaju. Pazite, Edmond Dantes je potpuno nevin proveo 19 godina u zatvoru i skoro cela prva knjiga govori o tome. U seriji (koja traje preko 6 sati) je to prikazano u svega nekoliko minuta. (Valjda francuzi ne vole da govore o svom nekadašnjem kaznenom sistemuWink). Da ne govorim o tome kako su neki delovi pogrešno prikazani. No valjda se to zove umetnička sloboda interpretiranja.
U svakom slučaju, ja ću se truditi i dok budem u inostranstvu, da postavim makar još jednu epozodu.
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj svetlanalane Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2010 u 00:37
Podignut prevod druge epizode: http://titlovi.com/titlovi/le-comte-de-monte-cristo-93476/
Oprostite ako nesto bas i nije OK. Radila sam na nekom krsu od kompa kome nisam mogla da sinhronizujem ton i sliku.
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2010 u 09:52
dobar film, nedavno sam gledao verziju sa Chamberlainom iz 50-ih. ali i ova mi je super
Na vrh
buja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
12.11.1954. - 31.10.2011.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj buja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2010 u 14:05
Kolega, kolega.... LEMONZOO.... hehehehehehehehe....
Richard Chamberlain je bio dr. Kildare polovicom šezdesetih, a njegov Monte Cristo je s početka sedamdesetih... hehehehe... prvi sam ga puta gledao u ljetnom kinu u Rovinju 1976.
Dakle, dakle... vi mladi bi nas sve strpali u pedesete... hehehehehe
buja

Da je život ozbiljna stvar, ne bi bio tako masovna pojava!
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2010 u 17:22
lapsus calamiSmile. to sam bubnuo bezveze da nisam ni provjerio.

moram još i pohvaliti i ulogu Gerarda Depardeuxa u filmu  Cyrano de Bergerac, ove dvije su koliko znam njegove najbolje.
a loše mi je od njega ovaj Asterix i Obelix i gledao sam nedavno  i ovaj Vidocq (2001), isto katastrofa, bar po mom ukusu.
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj svetlanalane Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2010 u 20:49
Notre vrai tombeau n'est pas dans la terre, mais dans le coeur des hommes.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2010 u 21:15
Merci i za treću epizodu.

Samo bih htio podsjetiti da za sve neameričke filmove (pa čak i za neke njihove) obavezno upisujemo i "AKA" tj. internacionalni naziv. U konkretnom slučaju "Le comte de Monte Cristo aka The Count of Monte Cristo".

Ažurirao iromafia111 - 06.Veljaca/Feb.2010 u 21:15
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2010 u 17:07
Kompletirani prevodi za sve 4 epizode. Veliko hvala koleginici svetlanalane za ovo!!!!
http://rs.titlovi.com/prevodi/prevodi.aspx?prevod=le+comte+de+monte+cristo+aka+the+count+of+monte+cristo
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.