Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Merlin (2008)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Merlin (2008)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Merlin (2008)
    Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2009 u 00:23

John Hurt ... The Dragon (17 episodes, 2008-2009)
Colin Morgan ... Merlin (17 episodes, 2008-2009)
Bradley James ... Arthur (17 episodes, 2008-2009)
Anthony Head ... Uther Pendragon (17 episodes, 2008-2009)
Katie McGrath ... Morgana (17 episodes, 2008-2009)
Richard Wilson ... Gaius (17 episodes, 2008-2009)
Angel Coulby ... Gwen (17 episodes, 2008-2009)

http://www.imdb.com/title/tt1199099/

Merlin, je nova serija u izdanju BBC-a, koja nas vodi u doba Kamelota u vreme detinjstva i odrastanja Merlina i Artura, pre nego što su postali legende. Ova serija govori o njihovom upoznavanju, druženju, poverenju potrazi za novim avanturama, ljubavlju i svojoj pravoj sudbini.

prevod radi  angels

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2011 u 00:54

angels najavio i prevodjenje 4. sezone   Clap Smile

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2012 u 11:49
Prvo, veliko hvala kolegi za prevode. ClapOdlični su.

Drugo, mnogo slatka serijica. Opuštajuća, zabavna, simpatični likovi, lepa priča... sve mi je bilo ok od početka do kraja Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2012 u 01:40
Originalno postovano od strane Kneginja Kneginja piše:

angels najavio i prevodjenje 4. sezone   Clap Smile

A i pete sezone Clap

Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2012 u 01:29
Peta sezona je ujedno i zadnja sezona.

Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2012 u 16:49
Šteta, jedna od retkih serija koju gleda moj brat... Nemam više šta da mu uvalim LOL
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2012 u 18:04
Originalno postovano od strane CSInvestigator CSInvestigator piše:

Šteta, jedna od retkih serija koju gleda moj brat...

I još neki LOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2013 u 10:25
Juče smo devojke i ja konačno odgledale poslednju sezonu. Ne znam zašto, ali bila sam ubeđena da će biti još jedna sezona i stalno sam im to ponavljala, tako da smo bile baš tužne kad smo videle kraj. Devojke su bile i razočarane i plakale su (LOL), pa sam narednih pola sata morala da ih smirujem i da im objašnjavam zašto se tako završilo. Iako je kraj onakav kakav je i trebalo da bude, mogli su da ga preskoče i završe malo iskrenuvši istoriju LOL Ja im svakako to ne bih zamerila.

U svakom slučaju, jako lepa serijica ispraćena odličnim angelsovim prevodima. Clap

Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2013 u 10:56
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Juče smo devojke i ja konačno odgledale poslednju sezonu. Ne znam zašto, ali bila sam ubeđena da će biti još jedna sezona i stalno sam im to ponavljala, tako da smo bile baš tužne kad smo videle kraj. Devojke su bile i razočarane i plakale su (LOL), pa sam narednih pola sata morala da ih smirujem i da im objašnjavam zašto se tako završilo. Iako je kraj onakav kakav je i trebalo da bude, mogli su da ga preskoče i završe malo iskrenuvši istoriju LOL Ja im svakako to ne bih zamerila.

U svakom slučaju, jako lepa serijica ispraćena odličnim angelsovim prevodima. Clap

Malo iskrenu historiju? Koliko sam ja mogao vidjeti iz nekoliko epizoda odgledanih na TV-u, nema ovo veze sa legendom o Merlinu i kralju Arthuru, osim imena LOL
What can change the nature of a man?

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2013 u 11:37
Istorijski, nisu postojali ni čarobnjaci, ni veštice, ni magija...LOL
Doduše, imajući u vidu da je prvi zapis o Arturu nastao 300 godina posle njegove smrti, reč "istorijski" je ovde na vrlo klimavim nogama. Jedino što se zna je da je umro u bitci na Kamlanu, da je imao ženu Gvinever, a čak se ne zna ni da li mu je Artur bilo ime ili titula LOL E sad, najčešće se u legendama vrti priča da ga je ubio Mordred (poreklo nejasno i u legnedama podložno spekulacijama LOL), a grob nikad nije sa sigurnošću otkriven, već se vrti priča da je odnet na Avalon, da zaleči rane i da je tamo preminuo... To je nako najpoznatija "verzija" istorije, tj načešće ispričana priča/legenda... Skoro sve je bajka, a ja baš to i volim Wink

Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2013 u 11:37
Merlin je inače poznati, istorijski čarobnjakLOLLOLLOL
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2013 u 12:02
Originalno postovano od strane Mandarinan Mandarinan piše:

Moraš ti biti svakom loncu poklopac pa makar. Il' će na guzicu il' na usta, ali ne možeš zadržati u sebi nikakav zlobni komentar LOL Boja i ja smo mislili na legendu koja ima svoje uporište u historiji Tongue
What can change the nature of a man?

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2013 u 12:38
Originalno postovano od strane Nameless One Nameless One piše:

Originalno postovano od strane Mandarinan Mandarinan piše:

Moraš ti biti svakom loncu poklopac pa makar. Il' će na guzicu il' na usta, ali ne možeš zadržati u sebi nikakav zlobni komentar LOL Boja i ja smo mislili na legendu koja ima svoje uporište u historiji Tongue

Zloban? Ja? Pa ovo je bila nepropustiva prilika da "uletim"LOLLOL

Znaš to i sam, i sada te to izjeda...polako. Ali sigurno...LOLLOLLOLLOLLOLLOL
― George Carlin
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2013 u 12:43
Šta da ti kažem, Bezimeni. Previše kilograma čiste strasti i požude na jednom mestu, pa je morao i on da se ukotrlja  LOL

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2013 u 12:50
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Šta da ti kažem, Bezimeni. Previše kilograma čiste strasti i požude na jednom mestu, pa je morao i on da se ukotrlja  LOL

Požuda=Seks
Seks=Lepo
Lepo=Manda
Manda=Seks=Požuda.

Zapamtite ovu analogijuLOL Zlata vredi!LOLLOLLOLLOLLOL

― George Carlin
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01