Merlin (2008)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=28756
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 06:20 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Merlin (2008)
Objavio: luka0037
Tema: Merlin (2008)
Datum objave: 27.Listopad/Oct.2009 u 00:23
|

John Hurt ... The Dragon (17 episodes, 2008-2009) Colin Morgan ... Merlin (17 episodes, 2008-2009) Bradley James ... Arthur (17 episodes, 2008-2009) Anthony Head ... Uther Pendragon (17 episodes, 2008-2009) Katie McGrath ... Morgana (17 episodes, 2008-2009) Richard Wilson ... Gaius (17 episodes, 2008-2009) Angel Coulby ... Gwen (17 episodes, 2008-2009)
http://www.imdb.com/title/tt1199099/ - http://www.imdb.com/title/tt1199099/
Merlin, je nova serija u izdanju BBC-a, koja nas vodi u doba Kamelota u vreme detinjstva i odrastanja Merlina i Artura, pre nego što su postali legende. Ova serija govori o njihovom upoznavanju, druženju, poverenju potrazi za novim avanturama, ljubavlju i svojoj pravoj sudbini.
prevod radi angels
-------------

|
Odgovori:
Objavio: Kneginja
Datum objave: 20.Rujan/Sep.2011 u 00:54
|
angels najavio i prevodjenje 4. sezone 
-------------
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
Objavio: bojanadj
Datum objave: 15.Kolovoz/Aug.2012 u 11:49
Prvo, veliko hvala kolegi za prevode. Odlični su.
Drugo, mnogo slatka serijica. Opuštajuća, zabavna, simpatični likovi, lepa priča... sve mi je bilo ok od početka do kraja 
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Objavio: Dr Dragan
Datum objave: 07.Rujan/Sep.2012 u 01:40
Kneginja piše:
angels najavio i prevodjenje 4. sezone 
|
A i pete sezone 
-------------
|
Objavio: Gor@n88
Datum objave: 26.Studeni/Nov.2012 u 01:29
|
Peta sezona je ujedno i zadnja sezona.
http://www.cultbox.co.uk/news/headlines/5488-merlin-officially-not-returning-for-series-6 - Izvor
|
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 26.Studeni/Nov.2012 u 16:49
Šteta, jedna od retkih serija koju gleda moj brat... Nemam više šta da mu uvalim
-------------
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
Datum objave: 26.Studeni/Nov.2012 u 18:04
CSInvestigator piše:
Šteta, jedna od retkih serija koju gleda moj brat...
|
I još neki  
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2013 u 10:25
Juče smo devojke i ja konačno odgledale poslednju sezonu. Ne znam zašto, ali bila sam ubeđena da će biti još jedna sezona i stalno sam im to ponavljala, tako da smo bile baš tužne kad smo videle kraj. Devojke su bile i razočarane i plakale su ( ), pa sam narednih pola sata morala da ih smirujem i da im objašnjavam zašto se tako završilo. Iako je kraj onakav kakav je i trebalo da bude, mogli su da ga preskoče i završe malo iskrenuvši istoriju Ja im svakako to ne bih zamerila.
U svakom slučaju, jako lepa serijica ispraćena odličnim angelsovim prevodima. 
|
Objavio: Nameless One
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2013 u 10:56
bojanadj piše:
Juče smo devojke i ja konačno odgledale poslednju sezonu. Ne znam zašto, ali bila sam ubeđena da će biti još jedna sezona i stalno sam im to ponavljala, tako da smo bile baš tužne kad smo videle kraj. Devojke su bile i razočarane i plakale su ( ), pa sam narednih pola sata morala da ih smirujem i da im objašnjavam zašto se tako završilo. Iako je kraj onakav kakav je i trebalo da bude, mogli su da ga preskoče i završe malo iskrenuvši istoriju Ja im svakako to ne bih zamerila.
U svakom slučaju, jako lepa serijica ispraćena odličnim angelsovim prevodima. 
|
Malo iskrenu historiju? Koliko sam ja mogao vidjeti iz nekoliko epizoda odgledanih na TV-u, nema ovo veze sa legendom o Merlinu i kralju Arthuru, osim imena 
------------- What can change the nature of a man?

|
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2013 u 11:37
Istorijski, nisu postojali ni čarobnjaci, ni veštice, ni magija... Doduše, imajući u vidu da je prvi zapis o Arturu nastao 300 godina posle njegove smrti, reč "istorijski" je ovde na vrlo klimavim nogama. Jedino što se zna je da je umro u bitci na Kamlanu, da je imao ženu Gvinever, a čak se ne zna ni da li mu je Artur bilo ime ili titula E sad, najčešće se u legendama vrti priča da ga je ubio Mordred (poreklo nejasno i u legnedama podložno spekulacijama ), a grob nikad nije sa sigurnošću otkriven, već se vrti priča da je odnet na Avalon, da zaleči rane i da je tamo preminuo... To je nako najpoznatija "verzija" istorije, tj načešće ispričana priča/legenda... Skoro sve je bajka, a ja baš to i volim 
|
Objavio: Mandarinan
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2013 u 11:37
Merlin je inače poznati, istorijski čarobnjak  
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
|
Objavio: Nameless One
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2013 u 12:02
Mandarinan piše:
Merlin je inače poznati, istorijski čarobnjak   |
Moraš ti biti svakom loncu poklopac pa makar. Il' će na guzicu il' na usta, ali ne možeš zadržati u sebi nikakav zlobni komentar Boja i ja smo mislili na legendu koja ima svoje uporište u historiji 
------------- What can change the nature of a man?

|
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2013 u 12:38
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2013 u 12:43
Šta da ti kažem, Bezimeni. Previše kilograma čiste strasti i požude na jednom mestu, pa je morao i on da se ukotrlja 
|
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2013 u 12:50
bojanadj piše:
Šta da ti kažem, Bezimeni. Previše kilograma čiste strasti i požude na jednom mestu, pa je morao i on da se ukotrlja  |
Požuda=Seks Seks=Lepo Lepo=Manda Manda=Seks=Požuda.
Zapamtite ovu analogiju Zlata vredi!    
------------- “Fighting for peace is like screwing for virginity.” ― George Carlin
|
|