Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Liga prvaka - Champions league: sezona 2009/10.
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Liga prvaka - Champions league: sezona 2009/10.

Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
Korisnik
Poruka
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Liga prvaka - Champions league: sezona 2009/10.
    Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2009 u 13:07
Liga prvaka - Champions league: sezona 2009/10.
21.07.2009
Dinamo pobijedio Pjunik 3:0, ali igrom nije oduševio
"Rezultat jedina dobra vijest"
Pred sablasno praznim tribinama maksimirskog stadiona Dinamo je pobijedio Pjunik 3:0 i plasirao se u 3. pretkolo Lige prvaka!
-Dinamo odrađuje kaznu igranja "europske utakmice" bez gledatelja nakon nereda koji su njegovi navijači napravili prošle sezone u Udinama.
DINAMO - PJUNIK 3:0 (1:0)
Zagreb: Stadion Maksimir
Gledatelja: utakmica bez gledatelja
Strijelci: Mandžukić 30, Badelj 61, Lovren 66
Žuti kartoni: Sammir 36, Bišćan 83, Etto 86
Glavni sudac: Gomes Pereira (Portugal)
Pomoćnici: Jose Bolinhas Trigo, Joao Santos Ferreira (Portugal)

Dinamo: Butina 6 - Etto 6, Bišćan 6, Lovren 7, Carlos 6 - Morales 7 (Tomečak 77), Vrdoljak 6, Badelj 7, Sammir 7 (Chago 75) - Mandžukić 7, Papadopoulos 6 (Slepička 82)

Trener: Krunoslav Jurčić

Pjunik: Hovanisjan 6 - Hovsepjan 5.5, Minasjan 5, Hačatarjan 5, Mbola 5.5 - Samakjan 5 (Jedjgarjan 67), Mkrtčjan 5 - Jedigrarjan 5 (Juspasjan 72), Marcos 6, Malakjan 6 - Hazarjan 6

Trener: Artur Mkrtčjan

SRIJEDA 29.07.2009
3.pretkolo Lige prvaka
Dinamo se u trećem pretkolu lige prvaka sasataje sa "Red Bullom" iz Salzburga!
-Vlak: Prednost Dinama je u veznom redu
Marijan Vlak predvodio je Dinamo do trijumfa 14. veljače 4:3. Budući da su Modri tada imali vrlo sličan igrački kadar, tadašnji trener prisjeća se te pobjede:

- Bila nam je to generalka za prvenstvo i prvo poluvrijeme smo odigrali vrlo dobro. Rezultat 4:0 to je pokazao. Imali smo čvrstu obranu, a tajna uspjeha je u brzoj transformaciji. Veznjaci su izvrsno izlazili i jako kvalitetno se pridodavali napadačima. Sammir je bio jako dobar, pokazao je sve svoje kvalitete. Budući da ta utakmica dosta spominje, sigurno će u pripremi utjecati na igrače Salzburga i neće ući previše samouvjereno.

Zašto su oni dali tri gola u nastavku?

- Napravili smo popriličan broj zamjena i tako su došli do daha. Bez 5-6 prvotimaca igra nam se raspala.

nogometni-magazin
-JURČIĆ SVE SNIMIO
'Salzburg igra po Stevensovom receptu - drže 'nulu', pa što bude!'
'Teško je kazati jesmo li bolji od njih. Mogu napraviti uvjetu podjelu između momčadi, te konstatirati da smo mi plemenitiji u smislu talenta, dok je Red Bull iskusnija momčad'
-- Red Bull je kvalitetna momčad, pa nas u Salzburgu čeka još jedno pravo europsko iskušenje. Dobro smo snimili igru austrijskog prvaka, pa oni za nas više nisu nepoznanica. Momčad Red Bulla zaista respektiramo, ali utakmicu dočekujemo puni optimizma i uvjereni sam kako u prvom susretu možemo izboriti pozitivan rezultat - kazao je Krunoslav Jurčić te nastavio:
- U njihovoj igri prepoznatljiv je “rukopis” trenera Huuba Stevensa, koji preferira defenzivniji pristup igri. Čini mi se kako je moto njegova Red Bulla što duže držati “nulu” pa što bude. Vrlo su čvrsta i organizirana momčad, koja ipak još nije dostigla pravu formu
-Pedro Morales u tim je dvobojima bio ključni igrač Dinamove momčadi. Hoće li Čileanac danas započeti dvoboj?
- On je zaista odigrao dvije vrlo kvalitetne utakmice, igra u vrlo dobroj formi, a na nama je zadatak da ga u današnjem dvoboju što bolje iskoristimo
-Protiv Istre je debitirao Glavina. Dojmovi?
- On će sigurno početi dvoboj. Iznimno je čvrst i agresivan i oduševio me u defenzivnim zadacima. Prije njegova dolaska mnogo sam razgovarao s trenerima koji su ga trenirali i tvrdili mi kako je posljednjih godina u Ukrajini bio iznimno napadački orijentiran. Glavina me ugodno iznenadio i bit će nam od velike pomoći u nastavku sezone. Nama je na lijevome boku prioritet defenziva i tu smo pogodili dovođenjem Glavine.
-Prije nekoliko dana rekli ste da Morales, Sammir i Badelj ne mogu funkcionirati zajedno u veznom redu...
- Neka ta teza stoji i dalje. Austrijancima ne trebamo otkriti sve karte, jer nas ionako kontinuirano prate. Imaju svoje špijune i redovito čitaju naše medije - poručio je Krunoslav Jurčić, koji se nekoliko minuta kasnije s momčadi zaputio prema Salzburgu.
sportskenovosti.hr
Domaćini odvojili dio tribine za Dinamove navijače
Da Uefa nije kaznila Dinamo zabranom dolaska njegovih navijača na gostujuću utakmicu 3. pretkola Lige prvaka, sasvim je izvjesno da bi u srijedu Salzburg bio obojen plavo. Relativna blizina Mozartova grada potaknula bi “modru invaziju”. Ipak, rampa iz Nyona izmijenila je tradicionalno ispunjen ljetni itinerer Dinamovih navijača i posjet Salzburgu morat će odgoditi za neka bolja vremena. S tom činjenicom pomirili su se u Udruzi navijača Dinama koja nije organizirala put u Austriju, ali to ne znači nužno da Dinamo neće uživati potporu svojih navijača.
-- Vjerujem da se dio navijača, unatoč zabrani, ipak sprema u Salzburg. Ne znam hoće li uspjeti doći na utakmicu. U svakom slučaju, šteta je zbog kazne. Da je nema, svakako bi nas bilo nekoliko tisuća - rekao je Marko Domazet, šef Udruge, koji je dobio informaciju da su organizatori ipak pripremili poseban sektor za Dinamove navijače.
- Čuo jesam, ali ne znam o čemu je riječ. Možda se unaprijed pripremaju ako navijači ipak dođu. Znate, Dinamo ima mnogo pristaša u Austriji i nije isključeno da oni uspiju osigurati ulaznice i dođu na stadion. U svakom slučaju, koristim ovu priliku da pozovem sve koji se u srijedu zateknu u Salzburgu na fer, korektno i gromoglasno navijanje. Svi Dinamovi navijači trebaju biti svjesni da takvim ponašanjem predstavljaju grad Zagreb i Hrvatsku u pravom svjetlu, a samim time na najbolji mogući način pomažu klubu - zaključio je Domazet.
nogometni-magazin
A ništa sa nestrpljenjem očekujem utakmicu,jebga,šteta,godišnji je brzo prošo pa moram u nočnu,od 19-07 ali nema veze,televiziju nosim sa sobom i sa guštom pratim utakmicu uz koju hladnu"Karlovačku"Big smile!!
Neznam,ovo sa "Pjunikom",prvo poluvrijeme je bilo oćajno,užas,gledali smo i smijali se,istina,igrali su zaku...!
Dobro,u drugom pol.su se izvukli i "spasili" su ih ti golovi,ali igra,hm...nevalja!
Danas 29.07.2009
HRT 2
20.25 h
Sport
NOGOMET,LP:SALZBURG RED BULL-DINAMO
AJMO PLAVI ALE...ClapClapClapClapClapClapClapClapClapClap!!!!!!

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2009 u 13:29
Nema Rijeke u Ligi Prvaka (što i nije čudno), ali ove godine nažalost nema mi niti Rome (što je ipak čudno).
Znači, zna se za koga sam: Chelsea i Bordeaux. Thumbs Up

Dinamu želim sreću danas protiv Red Bull-a, mislim da će proći, bolji su od Austrijanaca, ali neće im biti lako. Wink
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2009 u 15:21
Dinamu neče sigurno biti lako,Red Bull Salzburg je dobra momčad i bit će teško,trebat će im dosta sreće...
Nadam se da će Dinamo proć,a dok god bude Dinamo tu u LP naravno da navijam za njih,a kad odpizde iz LP(možda i neče,možda i osvoje LPBig smile),moj favorit(i uvjek će bit) je Liverpool...
Znači ovo su moji :Dinamo Zagreb i Liverpool...Clap
ClapClapClapClap
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2009 u 22:31
dobar rezultat za dinamo,ali mogli su puno bolje proći,al eto,,najveća glupost je mandzukićev crveni,,totalno nepotrebno..sad bi i austrijanci trebali snositi posljedice zbog svojih navijača,,ovo da se dogodilo u hrvatskoj odmah bi utakmica bila prekinuta i registrirana kao 3:0 za goste,,pozdrav
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2009 u 22:45
Partizan - TUGA!Cry

Ali dobro, nadam se da će u Hramu biti potpuno drugačije, uz nekih 30.000-35.000 navijača.
2-0 nije nedostižno.
Sećate se kad je negde 85-86 QPR dobio 6-2 prvu utakmicu kod kuće, a Partizan je u Beogradu dobio 4-0 i prošao dalje. Nadam se nečemu sličnom u sredu.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2009 u 01:43
Jad i beda. Bez komentara!!!!
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2009 u 07:37
1:1 je odličan rezultat za Dinamo,gledo sam utakmicu,ma,imali su prilika i jedni i drugi,a šta sad,da,bez Manđukića u uzvratu u Zagrebu,bude se valjda nešto skrpalo,mada će puno falit za uzvrat!!
A ovo za onu flašicu šta ga je stresla u glavu i odbila se u sudca i razbila sudcu arkadu,da,da su BBB to napravili bio bi prekid utakmice i 3:0 za Red Bull!
Ma dobro sve u svemu ok,bitno da nisu izgubili,nerješeno je super rezultat,bod u gostima,doma dobit i idemo dalje!!!!ClapClapClapClap
Zadovoljan...
Dinamo Zagreb!!ClapClap
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2009 u 13:53
Dvostruki kriteriji za nas i ''Europljane'', stara priča... Angry Uopće ne sumnjam da bi nas izbacili iz Europe zbog tih flaša, dok će austrijska ''gospoda'' proći nekažnjeno.

No, ionako smo mi odavno u zapadnjačkim očima obični bečki konjušari, silovatelji i ''ubojice koje žderu vlastitu djecu'' (izvodi iz talijanskih i austrijskih knjiga i novina sa početka 20 st. kojima su strašili djecu - kad je velika spisateljica Marija Jurić Zagorka upozoravala na takav podcjenjivački odnos prema Balkancima, popljuvama je i ismijana od strane poniznih sluga dvora, odn. tadašnje hrvatske društvene kreme koja se sramila govoriti našim jezikom, i bačena na društvene margine u ponor siromaštva...)

Niti ne sumnjam da će neki sudac opet biti krvnik europskog Dinama (kao i protiv Newcastlea, Werdera, Herenveena, itd...) i da nemamo ni 0.0001% šanse da se uguramo u Ligu Prvaka.

Jedino mi je žao zbog toga što Dinamo ove godine stvarno dobro igra, što su konačno domaći talentirani dečki dobili više prostora. Usprkos seljačini Mamiću i njegovim ''menađerskim ugovorima sa svim igračima'', bezveznom rasipanju novaca, najružnijem stadionu na svijetu i ostalim sranjima, volim Dinamo otkad znam za sebe i žao mi je zbog činjenice da nas Europa gleda kao stoku sitnog zuba. Neću ulazit u detalje zašto je tako, neke od razloga sam već naveo, ali nažalost tako je. 
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 01:07
I ode Dinamo u k...c!!Pa nemogu vjerovat,prvo pol.u banani,igrali su zaku**c,ajde drugo pol.donekle ok,poćeli igrat nešto,stiskat,imali neke šanse i dobili fino gol u nekoj 83 minuti,izgubili 2:1,neznam,lud sam,onaj Carlos,užas,nemam rijeći,prvo gurne Lovena kad je ovaj imo priliku glavom zabit,ovaj skoći na njega i sjebe ga,i onda kad se lopta odbila od stative on gleda ko telac i ovaj zabije gol...dobro i ta lopta se odbila ravno ovom u noge između tri igraća,al ovaj je bio najbliže lopti!!Angry
Iz Austrije su donjeli ok rezultat,al yebiga!!
A ništa,šta sad,sad sam se već ohladio!
Al još uvek mogu nešto pokazat u Europskoj ligi(KUP UEFA)!!
Moraju proć to 4-to pretkolo da bi bili u Kup Uefa,a ja se nadam da hoće...hm,vidit ćemo i to...
Dinamo Zagreb!!ClapClap
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 11:12
Ne volim se citirati, ali
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Ipak, jedna stvar je ostala ista kao i u bivšoj ligi: Dinamo ne može proći prvo kolo niti u jednom europskom kupu.

Razmišljao sam i o ovakvoj situaciji: Zamoliti UEFU da Dinamo igra protiv svoje druge momčadi kvalifikacije za LP, ali i tada bi se pojavio problem. Druga momčad bi izbacila prvu, ali bi nju UEFA izbacila iz daljnjeg natjecanja zbog nereda koje bi napravili navijači prve ekipe. LOL

Jedva čekam kvalifikacije slijedeće godine. Vjerojatno će neki gostujući igrač opaliti iz očaja po golu, lopta će se od prečke odbiti sucu u leđa i proći Dinamovom golmanu kroz noge.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 11:48
Stara priča, sudac nas je hendikepirao u prvoj tekmi sa golom nakon faula Austrijanaca i nepravednim izbacivanjem Manđukića, a na ostalim retardima iz momčadi i papku Jurčiću ostalo je da zaseru stvar do kraja...

Ispizdili me jučer do jaja kukavičkom igrom i zbunjenošćuAngry
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 11:59
Najžalosnije je to da ih ove godine sudac čak nije ni morao pokrasti u drugoj utakmici. Kad sam vidio da im sudi tip iz Luxemburga, lagano sam pretrnuo.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 12:11
Desila se opcija broj 2.Wink

Ako ih sudac ne pokrade, sami zaseru stvar...

Najbolje bi stvarno bilo, ako izgube u 4. pretkolu, ubacit par baklji na teren pa da nas izbace na par godina iz Europe. Možda bi onda Mamić stvarno otišao, a mi bi se više oslonili na razvijanje vlastitih igrača iz juniorske škole koji će na travnjaku ginut za plavu boju.

Slepi, Papak i Gaučosi su mazanje očiju, kao uostalom prošle godine razmontirani i za otpad spremni Balaban, Mara i Šokota. Dobri za 1. HNL, za ostalo ne vrijede pišljiva boba...

Bilo kako bilo, tekst pjesme najbolje govori:

Ažurirao bubba ho-tep - 05.Kolovoz/Aug.2009 u 12:18
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 14:07
Pa sad... ja mislim da je Dinamo odigrao sasvim ok i jučer i u prvoj utakmici, ali nije bilo sreće.
Austrijanci su nezasluženo prošli dalje, Dinamo je bolji od Red Bulla, ali...
Nego, zanima me da li će Dinamo biti nositelj u posljednjem pretkolu Europa Lige ili ne?
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 15:39
Sumnjam
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 17:25
ma cemu trosit rijeci...
a sto se tice mamica, on je najmanje zlo koje trenutno tisti dinamo, da on ode zadesila bi ih gora sudbina nego hajduka
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 17:28
S tim se slažem, Mamić je pozitivna stvar u Dinamu, da je on u Rijeci, Rijeka bi prvenstvo bez problema osvojila, a Anasa bi već odavno prodali za najmanje 10 milijuna eura.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 17:59
Uzmite si ga onda...
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 18:06
Ima Mamić i negativnih strana naravno, i to podosta, ali vjerujem da nije bilo njega da bi za puno manje para uspjeli utopiti Modrića, Čorluku, Eduarda... Wink

Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 18:09
Originalno postovano od strane Buki Buki piše:

Nego, zanima me da li će Dinamo biti nositelj u posljednjem pretkolu Europa Lige ili ne?

Nositelj ili ne, uvijek završava jednako. Misliš da je Mamić dobra strana Dinama? Rekao bih da je Dinamo Mamićev talac i da ga se nećemo tako brzo riješiti jer ga nema tko isplatiti. A što bi to Mamić radio da nije u Dinamu?

Što se Sharbinija tiče, nije sve tu tako kako se prikazuje. I Sharbini i Kalinić su još uvijek samo veliki talenti sa nekoliko beznačajnih nastupa za reprezentaciju i ništa više. Osim toga, misliš da kupci ne znaju za slučaj oko mlade reprezentacije (Sharbini vs. Ladić)? Sve se to gleda, sjeti se Drpića. Nisu ga mogli prodati Turcima radi gole guzice, a nitko se nije sjetio reći "Da gospodo, on je to napravio, ali najveće zvijezda u tom transferu bi bila njegova žena." Da si Sharbini nabavi takvu sponzorušu, za čas više ne bi bio u Rijeci.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.