Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Sport
Opis foruma: Općenito o sportu, njegovim kategorijama, klubovima , pojedincima...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=26805 Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 18:34 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Liga prvaka - Champions league: sezona 2009/10.Objavio: ddavid14
Tema: Liga prvaka - Champions league: sezona 2009/10.
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2009 u 13:07
Liga prvaka - Champions league: sezona 2009/10.
21.07.2009
Dinamo pobijedio Pjunik 3:0, ali igrom nije oduševio
"Rezultat jedina dobra vijest"
Pred sablasno praznim tribinama maksimirskog stadiona Dinamo je pobijedio Pjunik 3:0 i plasirao se u 3. pretkolo Lige prvaka!
-Dinamo odrađuje kaznu igranja "europske utakmice" bez gledatelja nakon nereda koji su njegovi navijači napravili prošle sezone u Udinama.
DINAMO - PJUNIK 3:0 (1:0) Zagreb: Stadion Maksimir
Gledatelja: utakmica bez gledatelja
Strijelci: Mandžukić 30, Badelj 61, Lovren 66
Žuti kartoni: Sammir 36, Bišćan 83, Etto 86
Glavni sudac: Gomes Pereira (Portugal)
Pomoćnici: Jose Bolinhas Trigo, Joao Santos Ferreira (Portugal)
Dinamo se u trećem pretkolu lige prvaka sasataje sa "Red Bullom" iz Salzburga!
-Vlak: Prednost Dinama je u veznom redu
Marijan Vlak predvodio je Dinamo do trijumfa 14. veljače 4:3. Budući da su Modri tada imali vrlo sličan igrački kadar, tadašnji trener prisjeća se te pobjede:
- Bila nam je to generalka za prvenstvo i prvo poluvrijeme smo odigrali vrlo dobro. Rezultat 4:0 to je pokazao. Imali smo čvrstu obranu, a tajna uspjeha je u brzoj transformaciji. Veznjaci su izvrsno izlazili i jako kvalitetno se pridodavali napadačima. Sammir je bio jako dobar, pokazao je sve svoje kvalitete. Budući da ta utakmica dosta spominje, sigurno će u pripremi utjecati na igrače Salzburga i neće ući previše samouvjereno.
Zašto su oni dali tri gola u nastavku?
- Napravili smo popriličan broj zamjena i tako su došli do daha. Bez 5-6 prvotimaca igra nam se raspala. nogometni-magazin
-JURČIĆ SVE SNIMIO
'Salzburg igra po Stevensovom receptu - drže 'nulu', pa što bude!'
'Teško je kazati jesmo li bolji od njih. Mogu napraviti uvjetu podjelu između momčadi, te konstatirati da smo mi plemenitiji u smislu talenta, dok je Red Bull iskusnija momčad'
-- Red Bull je kvalitetna momčad, pa nas u Salzburgu čeka još jedno pravo europsko iskušenje. Dobro smo snimili igru austrijskog prvaka, pa oni za nas više nisu nepoznanica. Momčad Red Bulla zaista respektiramo, ali utakmicu dočekujemo puni optimizma i uvjereni sam kako u prvom susretu možemo izboriti pozitivan rezultat - kazao je Krunoslav Jurčić te nastavio: - U njihovoj igri prepoznatljiv je “rukopis” trenera Huuba Stevensa, koji preferira defenzivniji pristup igri. Čini mi se kako je moto njegova Red Bulla što duže držati “nulu” pa što bude. Vrlo su čvrsta i organizirana momčad, koja ipak još nije dostigla pravu formu
-Pedro Morales u tim je dvobojima bio ključni igrač Dinamove momčadi. Hoće li Čileanac danas započeti dvoboj? - On je zaista odigrao dvije vrlo kvalitetne utakmice, igra u vrlo dobroj formi, a na nama je zadatak da ga u današnjem dvoboju što bolje iskoristimo
-Protiv Istre je debitirao Glavina. Dojmovi? - On će sigurno početi dvoboj. Iznimno je čvrst i agresivan i oduševio me u defenzivnim zadacima. Prije njegova dolaska mnogo sam razgovarao s trenerima koji su ga trenirali i tvrdili mi kako je posljednjih godina u Ukrajini bio iznimno napadački orijentiran. Glavina me ugodno iznenadio i bit će nam od velike pomoći u nastavku sezone. Nama je na lijevome boku prioritet defenziva i tu smo pogodili dovođenjem Glavine.
-Prije nekoliko dana rekli ste da Morales, Sammir i Badelj ne mogu funkcionirati zajedno u veznom redu... - Neka ta teza stoji i dalje. Austrijancima ne trebamo otkriti sve karte, jer nas ionako kontinuirano prate. Imaju svoje špijune i redovito čitaju naše medije - poručio je Krunoslav Jurčić, koji se nekoliko minuta kasnije s momčadi zaputio prema Salzburgu.
sportskenovosti.hr
Domaćini odvojili dio tribine za Dinamove navijače
Da Uefa nije kaznila Dinamo zabranom dolaska njegovih navijača na gostujuću utakmicu 3. pretkola Lige prvaka, sasvim je izvjesno da bi u srijedu Salzburg bio obojen plavo. Relativna blizina Mozartova grada potaknula bi “modru invaziju”. Ipak, rampa iz Nyona izmijenila je tradicionalno ispunjen ljetni itinerer Dinamovih navijača i posjet Salzburgu morat će odgoditi za neka bolja vremena. S tom činjenicom pomirili su se u Udruzi navijača Dinama koja nije organizirala put u Austriju, ali to ne znači nužno da Dinamo neće uživati potporu svojih navijača.
-- Vjerujem da se dio navijača, unatoč zabrani, ipak sprema u Salzburg. Ne znam hoće li uspjeti doći na utakmicu. U svakom slučaju, šteta je zbog kazne. Da je nema, svakako bi nas bilo nekoliko tisuća - rekao je Marko Domazet, šef Udruge, koji je dobio informaciju da su organizatori ipak pripremili poseban sektor za Dinamove navijače. - Čuo jesam, ali ne znam o čemu je riječ. Možda se unaprijed pripremaju ako navijači ipak dođu. Znate, Dinamo ima mnogo pristaša u Austriji i nije isključeno da oni uspiju osigurati ulaznice i dođu na stadion. U svakom slučaju, koristim ovu priliku da pozovem sve koji se u srijedu zateknu u Salzburgu na fer, korektno i gromoglasno navijanje. Svi Dinamovi navijači trebaju biti svjesni da takvim ponašanjem predstavljaju grad Zagreb i Hrvatsku u pravom svjetlu, a samim time na najbolji mogući način pomažu klubu - zaključio je Domazet.
nogometni-magazin
A ništa sa nestrpljenjem očekujem utakmicu,jebga,šteta,godišnji je brzo prošo pa moram u nočnu,od 19-07 ali nema veze,televiziju nosim sa sobom i sa guštom pratim utakmicu uz koju hladnu"Karlovačku"!!
Neznam,ovo sa "Pjunikom",prvo poluvrijeme je bilo oćajno,užas,gledali smo i smijali se,istina,igrali su zaku...!
Dobro,u drugom pol.su se izvukli i "spasili" su ih ti golovi,ali igra,hm...nevalja!
Danas 29.07.2009
HRT 2
20.25 h
Sport
NOGOMET,LP:SALZBURG RED BULL-DINAMO
AJMO PLAVI ALE...!!!!!!
-------------
Odgovori: Objavio: Buki
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2009 u 13:29
Nema Rijeke u Ligi Prvaka (što i nije čudno), ali ove godine nažalost nema mi niti Rome (što je ipak čudno).
Znači, zna se za koga sam: Chelsea i Bordeaux.
Dinamu želim sreću danas protiv Red Bull-a, mislim da će proći, bolji su od Austrijanaca, ali neće im biti lako.
Objavio: ddavid14
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2009 u 15:21
Dinamu neče sigurno biti lako,Red Bull Salzburg je dobra momčad i bit će teško,trebat će im dosta sreće...
Nadam se da će Dinamo proć,a dok god bude Dinamo tu u LP naravno da navijam za njih,a kad odpizde iz LP(možda i neče,možda i osvoje LP),moj favorit(i uvjek će bit) je Liverpool...
Znači ovo su moji :Dinamo Zagreb i Liverpool...
-------------
Objavio: outside
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2009 u 22:31
dobar rezultat za dinamo,ali mogli su puno bolje proći,al eto,,najveća glupost je mandzukićev crveni,,totalno nepotrebno..sad bi i austrijanci trebali snositi posljedice zbog svojih navijača,,ovo da se dogodilo u hrvatskoj odmah bi utakmica bila prekinuta i registrirana kao 3:0 za goste,,pozdrav
Objavio: SuperSerb
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2009 u 22:45
Partizan - TUGA!
Ali dobro, nadam se da će u Hramu biti potpuno drugačije, uz nekih 30.000-35.000 navijača.
2-0 nije nedostižno.
Sećate se kad je negde 85-86 QPR dobio 6-2 prvu utakmicu kod kuće, a Partizan je u Beogradu dobio 4-0 i prošao dalje. Nadam se nečemu sličnom u sredu.
Objavio: darije
Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2009 u 01:43
Jad i beda. Bez komentara!!!!
-------------
Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2009 u 07:37
1:1 je odličan rezultat za Dinamo,gledo sam utakmicu,ma,imali su prilika i jedni i drugi,a šta sad,da,bez Manđukića u uzvratu u Zagrebu,bude se valjda nešto skrpalo,mada će puno falit za uzvrat!!
A ovo za onu flašicu šta ga je stresla u glavu i odbila se u sudca i razbila sudcu arkadu,da,da su BBB to napravili bio bi prekid utakmice i 3:0 za Red Bull!
Ma dobro sve u svemu ok,bitno da nisu izgubili,nerješeno je super rezultat,bod u gostima,doma dobit i idemo dalje!!!!
Zadovoljan...
Dinamo Zagreb!!
-------------
Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2009 u 13:53
Dvostruki kriteriji za nas i ''Europljane'', stara priča... Uopće ne sumnjam da bi nas izbacili iz Europe zbog tih flaša, dok će austrijska ''gospoda'' proći nekažnjeno.
No, ionako smo mi odavno u zapadnjačkim očima obični bečki konjušari, silovatelji i ''ubojice koje žderu vlastitu djecu'' (izvodi iz talijanskih i austrijskih knjiga i novina sa početka 20 st. kojima su strašili djecu - kad je velika spisateljica Marija Jurić Zagorka upozoravala na takav podcjenjivački odnos prema Balkancima, popljuvama je i ismijana od strane poniznih sluga dvora, odn. tadašnje hrvatske društvene kreme koja se sramila govoriti našim jezikom, i bačena na društvene margine u ponor siromaštva...)
Niti ne sumnjam da će neki sudac opet biti krvnik europskog Dinama (kao i protiv Newcastlea, Werdera, Herenveena, itd...) i da nemamo ni 0.0001% šanse da se uguramo u Ligu Prvaka.
Jedino mi je žao zbog toga što Dinamo ove godine stvarno dobro igra, što su konačno domaći talentirani dečki dobili više prostora. Usprkos seljačini Mamiću i njegovim ''menađerskim ugovorima sa svim igračima'', bezveznom rasipanju novaca, najružnijem stadionu na svijetu i ostalim sranjima, volim Dinamo otkad znam za sebe i žao mi je zbog činjenice da nas Europa gleda kao stoku sitnog zuba. Neću ulazit u detalje zašto je tako, neke od razloga sam već naveo, ali nažalost tako je.
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 01:07
I ode Dinamo u k...c!!Pa nemogu vjerovat,prvo pol.u banani,igrali su zaku**c,ajde drugo pol.donekle ok,poćeli igrat nešto,stiskat,imali neke šanse i dobili fino gol u nekoj 83 minuti,izgubili 2:1,neznam,lud sam,onaj Carlos,užas,nemam rijeći,prvo gurne Lovena kad je ovaj imo priliku glavom zabit,ovaj skoći na njega i sjebe ga,i onda kad se lopta odbila od stative on gleda ko telac i ovaj zabije gol...dobro i ta lopta se odbila ravno ovom u noge između tri igraća,al ovaj je bio najbliže lopti!!
Iz Austrije su donjeli ok rezultat,al yebiga!!
A ništa,šta sad,sad sam se već ohladio!
Al još uvek mogu nešto pokazat u Europskoj ligi(KUP UEFA)!!
Moraju proć to 4-to pretkolo da bi bili u Kup Uefa,a ja se nadam da hoće...hm,vidit ćemo i to...
Dinamo Zagreb!!
-------------
Objavio: iromafia111
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 11:12
Ne volim se citirati, ali
iromafia111 piše:
Ipak, jedna
stvar je ostala ista kao i u bivšoj ligi: Dinamo ne može proći prvo
kolo niti u jednom europskom kupu.
Razmišljao sam i o ovakvoj situaciji: Zamoliti UEFU da Dinamo igra protiv svoje druge momčadi kvalifikacije za LP, ali i tada bi se pojavio problem. Druga momčad bi izbacila prvu, ali bi nju UEFA izbacila iz daljnjeg natjecanja zbog nereda koje bi napravili navijači prve ekipe.
Jedva čekam kvalifikacije slijedeće godine. Vjerojatno će neki gostujući igrač opaliti iz očaja po golu, lopta će se od prečke odbiti sucu u leđa i proći Dinamovom golmanu kroz noge.
-------------
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 11:48
Stara priča, sudac nas je hendikepirao u prvoj tekmi sa golom nakon faula Austrijanaca i nepravednim izbacivanjem Manđukića, a na ostalim retardima iz momčadi i papku Jurčiću ostalo je da zaseru stvar do kraja...
Ispizdili me jučer do jaja kukavičkom igrom i zbunjenošću
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 11:59
Najžalosnije je to da ih ove godine sudac čak nije ni morao pokrasti u drugoj utakmici. Kad sam vidio da im sudi tip iz Luxemburga, lagano sam pretrnuo.
-------------
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 12:11
Desila se opcija broj 2.
Ako ih sudac ne pokrade, sami zaseru stvar...
Najbolje bi stvarno bilo, ako izgube u 4. pretkolu, ubacit par baklji na teren pa da nas izbace na par godina iz Europe. Možda bi onda Mamić stvarno otišao, a mi bi se više oslonili na razvijanje vlastitih igrača iz juniorske škole koji će na travnjaku ginut za plavu boju.
Slepi, Papak i Gaučosi su mazanje očiju, kao uostalom prošle godine razmontirani i za otpad spremni Balaban, Mara i Šokota. Dobri za 1. HNL, za ostalo ne vrijede pišljiva boba...
Bilo kako bilo, tekst pjesme najbolje govori:
Objavio: Buki
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 14:07
Pa sad... ja mislim da je Dinamo odigrao sasvim ok i jučer i u prvoj utakmici, ali nije bilo sreće. Austrijanci su nezasluženo prošli dalje, Dinamo je bolji od Red Bulla, ali... Nego, zanima me da li će Dinamo biti nositelj u posljednjem pretkolu Europa Lige ili ne?
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 15:39
Sumnjam
Objavio: Sentinel
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 17:25
ma cemu trosit rijeci... a sto se tice mamica, on je najmanje zlo koje trenutno tisti dinamo, da on ode zadesila bi ih gora sudbina nego hajduka
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 17:28
S tim se slažem, Mamić je pozitivna stvar u Dinamu, da je on u Rijeci, Rijeka bi prvenstvo bez problema osvojila, a Anasa bi već odavno prodali za najmanje 10 milijuna eura.
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 17:59
Uzmite si ga onda...
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 18:06
Ima Mamić i negativnih strana naravno, i to podosta, ali vjerujem da nije bilo njega da bi za puno manje para uspjeli utopiti Modrića, Čorluku, Eduarda...
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 18:09
Buki piše:
Nego, zanima me da li će Dinamo biti nositelj u posljednjem pretkolu Europa Lige ili ne?
Nositelj ili ne, uvijek završava jednako. Misliš da je Mamić dobra strana Dinama? Rekao bih da je Dinamo Mamićev talac i da ga se nećemo tako brzo riješiti jer ga nema tko isplatiti. A što bi to Mamić radio da nije u Dinamu?
Što se Sharbinija tiče, nije sve tu tako kako se prikazuje. I Sharbini i Kalinić su još uvijek samo veliki talenti sa nekoliko beznačajnih nastupa za reprezentaciju i ništa više. Osim toga, misliš da kupci ne znaju za slučaj oko mlade reprezentacije (Sharbini vs. Ladić)? Sve se to gleda, sjeti se Drpića. Nisu ga mogli prodati Turcima radi gole guzice, a nitko se nije sjetio reći "Da gospodo, on je to napravio, ali najveće zvijezda u tom transferu bi bila njegova žena." Da si Sharbini nabavi takvu sponzorušu, za čas više ne bi bio u Rijeci.
-------------
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 19:13
da, slazem se sa svime, samo niko ne spominje mandzukica... tretiraju ga ko spasitelja dinama a covjek ima 2 lijeve noge... trebali su ga davno utopit posto poto samo i dovest prave igrace. a sto se mamica tice, covjek je sirovina, ali je sposoban u picku maternu, govno bi dinamo bio da njega nema, ko i ostali HR klubovi. vidit cete kad on ode, a otic ce sigurno, kako ce se prica razvijat.
------------- Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare" rel="nofollow - OVDJE
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 19:56
Problem je u tome što zarađene novce od transfera tretira kao svoje, a ne klupske, kakvi stvarno jesu. Zato je govno lopovsko...
Samo neka ode, ne bojim se za budućnost
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 20:06
a kad ode pokupit ce i lovu sa sbobom :D nego da se vratimo temi, sta mislite o sutrasnjem danu? moja prognoza, ko i svake godine, ispada i hajduk i rijeka i slaven...
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 20:32
Slavenu još i dajem neke šanse, Rijeka je već out, a Hajduka bi mogla zadesiti Dinamova sudbina (gol protivnika oko 85. minute).
BTW, jučer smo nakon tekme skandirali "Canjuga, vrati se!".
-------------
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2009 u 02:21
Ja sam optimističan, moja prognoza - sva tri naša kluba sutra prolaze!
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2009 u 08:03
Sentinel piše:
a kad ode pokupit ce i lovu sa sbobom :D
Kao da već nije, pa pogledaj input - output odnos. Zaradili u godinu dana 50 mil eura, a u iduću sezonu uložili 2 mil, većinom u staru kramu. Ostalo nestalo.
Predsjednik do jaja, svaka bi ga majka poželjela. Čarobnjak s novcem. Neš ti Davida Copperfielda i trika sa nestajanjem Empire state buildinga kad Mamić u trenutku učini da nestane 48 mil eura, a poslije mu svi plješću i čestitaju, umjesto da ga u pržun strpaju....
Sanjam dan kad ga vidim na čelu Hajduka. Koliko će ga onda hvalit i pravdat i pričat koliko je velik i sposoban menadžer...
iromafia111 piše:
Slavenu još i dajem neke šanse, Rijeka je već out, a Hajduka bi mogla zadesiti Dinamova sudbina (gol protivnika oko 85. minute).
Slažem se u potpunosti.
iromafia111 piše:
BTW, jučer smo nakon tekme skandirali "Canjuga, vrati se!".
Gdje si bio, nisam te vidio na ''malom'' istoku?
btw. Zar ne navijaš za Hajduk?
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2009 u 12:08
Nemojte me krivo shvatiti, ne branim ja Mamića, daleko od toga, ali...
Pa stavlja Mamić i sebi u džep naravno, ne znam baš koliko, ali sigurno ne u toj mjeri, pogledaj kolike godišnje plaće imaju igrači Dinama a kolike igrači ostalih hrvatskih klubova, koliko samo ima ovaj Papadopulos? Oni nekoliko milijuna samo na plaće igrača potroše godišnje, da ne pričam o svemu ostalome u klubu i oko njega. Treba i to platiti. A nemojte zaboraviti da se i Lokomotiva (koja također igra prvu ligu) financira preko Dinama...
btw. Mafy, za koga si ti na kraju?
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2009 u 12:53
Buki, plaće financira Grad zagreb preko Bandića. Dinamo godišnje isiše 70 milijuna kuna od grada.
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2009 u 20:37
bubba ho-tep piše:
Gdje si bio, nisam te vidio na ''malom'' istoku?btw. Zar ne navijaš za Hajduk?
Vidim da nisam bio dovoljno jasan. NEKADA sam navijao za Hajduk, sada navijam za sve naše kada igraju Euro kupove. Lijepo sam rekao da me ova domaća liga podsjeća na Specijalnu Olimpijadu jer je na tribinama samo rodbina onih nesretnih paraplegičara koji naganjaju loptu. S obzirom na to da nemam nikoga od rodbine na terenu, ne navijam ni za koga jer se ne mogu ufurati u taj jad i bijedu.
Što se Dinamove tekme tiče, nisam bio na "malom istoku" nego na poslu.
Što se Mamića tiče, Bukiju mogu poručiti samo ovo: da grad Rijeka tolike novce daje za nogometni klub koliko daje Zagreb, brzo bi se pojavio neki Mamić jer on vrlo malo ulaže u Dinamo, ali zato sva lova od prodaje ide njemu, a ne gradu ili državi. Ista je stvar i sa Bandićem. Ljudi kažu "Lako vama kad imate Bandića." Uzmi si ga kad je toliko dobar! On od naših novaca diže kredite i dijeli poslove svojim frendovima i kumovima. Da je on tolika faca pa da da svoje novce za izgradnju mosta, bolnice ili dvorane, ja bih bio prvi koji bi tražio da takav čovjek bude doživotni gradonačelnik.
-------------
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2009 u 22:57
Još jedna katastrofa hrvatskog nogometa. Nevjerojatno je da su sva tri naša kluba ispala, stvarno žalosno...
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2009 u 23:03
Svaka čast Zvezdi.
Potpuno zasluženo su prošli, odigrali su 10 puta bolje nego Partizan sinoć. (a Partizanovac sam)
Svi su ostavili srce na terenu, svaka im čast.
Lekić me baš iznenadio, ko bi rekao da će posle onakvog početka da postigne het-trik?!
A za protivnike, nemam reči.
Pravi divljaci. Pa gde to ima da neko onako gurne trenera?!
Lik gurno Pižona, nit je dobio opomenu, nit karton.
A šta da neko tako gurne Fergusona u engleskoj ili Gvardiolu u Španiji?
Pa doživotno bi dobio zabranu da igra fudbal!
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2009 u 23:16
iromafia111 piše:
... a Hajduka bi mogla zadesiti Dinamova sudbina (gol protivnika oko 85. minute).
Zajebah se za 10 minuta.
-------------
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2009 u 07:41
Jedan prigodni govor nakon ovakvog ''europskog'' tjedna
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2009 u 12:36
bubba ho-tep piše:
Jedan prigodni govor nakon ovakvog ''europskog'' tjedna
Ma Mamić je seljačina, ali volio bih imati ovakvog predsjednika u mom najdražem klubu, nevjerojatan je. A i o većini stvari u intervjuima, ima pravo. Ako se ne varam bio je u prvim redovima Bad Blue Boysa, a čak mislim da je i jedan od osnivača (ispravite me ako griješim), teško da itko Dinamo voli više od njega, ali ponekad čovjek pretjeruje, yebiga, takakv je kakav je, i dalje mislim da ako on ode da Dinamu može biti samo lošije, nikako bolje. Također, (ponovno me ispravite ako griješim), Boysi su podijeljeni
najviše zbog Mamića, na mulce koji rade sranja posvuda (klub navijača)
i malo ozbiljniju ekipu (udruga navijača) koji podržavaju Mamića. Nije
li tako?
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2009 u 13:37
Ispravak netočnih navoda
1. Mamić voli pare puno više od Dinama, a nema trenutno isplativije ''firme'' od ovog kluba. Istina je da je Boys od mladih dana, samo što se tu gurao kako bi se uguzio na neku funkciju. Vozio se 80-ih autobusima punim navijača u spitkama, odjeven u poslovno odijelo (sako i fine hlače) i ''glumio'' redara, na opću sprdnju ostalih navijača. Bilo je samo pitanje dana kad će ga netko iz tadašnje uprave zamijetiti zbog toga što je iskakao iz mase i ponuditi mu neku nižu funkciju. Koliko se sjećam, stavili su ga na neki administrativni posao. Uz pomoć veza, političke podobnosti i ''poslovne snalažljivost'' (šverc isl za vrijeme 90-ih...) napredak je bio neizbježan.
2. Dinamu će biti puno bolje bez njega, naravno ako ne isprazni klupsku blagajnu na odlasku, jer je općepoznata stvar da mulja sa ugovorima i dovodi sumnjiva pojačanja kako bi puno para spremio u džep. To mu je najbitnije, a ne da sastavi kvalitetnu momčad. Da je to htio, Eduardo, Modrić, Ćorluka, Vukojević i Cesar nikad ne bi otišli, a zauzvrat ne bi dolazili jadni Carlos, Anderson Costa i sl mufljuzi te razmontirani Nowotny, Balaban, Šokota i Marić. Posljednjoj dvojici svaka čast jer su legende, ali više nisu bili upotrebljivi kao igrači i to se znalo. Argument da su Eduardo i ostali trebali otići ne stoji jer blagajna je imala dovoljno para da ih se zadrži još godinu-dve (a i oni su htjeli ostati) i napravi značajan uspjeh u Europi.
3. Postoji više frakcija Boysa od kojih NITI JEDNA NE PODRŽAVA MAMIĆA. S tim da je stara garda ta koja najviše mrzi tog majmuna. O detaljima ne smijem i neću...
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2009 u 13:44
Dinamo - Hearts
Iako je Dinamo bio nositelj, opet nije prošao najbolje, stvarno naši klubovi nemaju sreće, ali vjerujem da se mogu plasirati u skupine.
btw. moj najdraži europski klub Roma (nakon što su s ukupnih 10-2 ispratili Gent, uz 5 golova najboljeg svjetskog igrača Tottija) igrati će protiv slovačkog kluba Košice.
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2009 u 13:45
Buki piše:
Dinamo - Hearts
Iako je Dinamo bio nositelj, opet nije prošao najbolje, stvarno naši klubovi nemaju sreće, ali vjerujem da se mogu plasirati u skupine.
Proći ćemo ih
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2009 u 14:10
ma proc ce pizdu maternu... ko i ovi majmuni od sinoc, sve leti... HR nogomet bi trebalo zakonom zabranit, tako se bar ljudi nece razocarat...
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2009 u 14:40
Sentinel piše:
HR nogomet bi trebalo zakonom zabranit, tako se bar ljudi nece razocarat...
My man! Gimme five!
Buki, idi zapalit negdje svijeću što nemate Mamića ili Bandića. Tek kad njih dvojica odu doći će na naplatu svi njihovi računi pa ćeš onda vidjeti što su zapravo radili. Ljudi su prebrzo zaboravili kako je izgledao Dinamo nakon odlaska Canjuge. Lako je bilo biti predsjednik kluba sa budžetom od 120 mil. maraka kojega su svi morali financirati. Pogledaj samo na što stadion liči skoro 10 godina nakon Canjuge. Čak se ni Bandić ne usudi to dirati. Poslije Mamića bi ostalo manje sranje nego poslije Canjuge i otišle bi sve one pijavice koje su tu bile samo radi love. Svi pričaju da treba ukucati ogromne novce za ulazak u LP, a pogledaj samo Rosenborg. Uz Man. Utd. i još neke velikane, Rosenborg je jedan od klubova koji svake godine igraju LP. Znači da se može u LP i za male novce, ali sve treba biti posloženo kako treba.
-------------
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2009 u 14:44
ma ne treba ogromna lova, trebaju igraci koji ce se ponasat profesionalno i igrat saa srcem za klu, a ne da drago gabric lumpa sa pola ekipe u makarskoj noc prije odlucujuce euro utakmice jer slavi transfer... fuj... dok je takvog pristupa nogometu od strane menadzera a pogotovo igraca, nema tu srece.
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2009 u 14:47
Sentinel piše:
trebaju igraci koji ce se ponasat profesionalno i igrat sa srcem za klub
Samo to se od njih i traži, ništa više od toga, ali izgleda da previše tražimo A onda se žale kada im plaća kasni, trebalo bi ih plaćati isključivo po učinku i zalaganju na terenu, možda bi onda bilo drugačije...
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2009 u 14:53
Buki piše:
Samo to se od njih i traži, ništa više od toga, ali izgleda da previše tražimo.
Ne tražimo previše nego im se daje previše. Nema logike da u ovakvoj jadnoj ligi njihove plaće budu toliko velike da ih boli ona stvar za sve živo.
-------------
Datum objave: 07.Kolovoz/Aug.2009 u 15:07
@Sent: naravno da sam ironizirao situaciju, proc cemo ih samo ako kupimo suca i cijelu protivnicku momcad
A sto se tice jebenih igraca, skresat place svima za 80% i vratit staro dobro pravilo: nema vani do 28.
Zadnjih dana je nas nogomet izgledao JADNO, uostalom kao i inace...
Objavio: Devil Inside
Datum objave: 07.Listopad/Oct.2009 u 15:52
ma liga prvaka, uz 5 europskih liga definitivno najbolji za gledat
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2010 u 12:37
Polufinala:
Prva utakmica-20 April 2010
Inter - Barcelona 20:45
Prva utakmica-21 April 2010
Bayern - Lyon 20:45
Uzvrati:
27 April 2010
Lyon-Bayern 20:45
28 April 2010
Barcelona-Inter 20:45
-------------
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2010 u 17:05
Od ovih klubova koji su ostali, nadam se da će osvojiti Bayern, makar teško. Ostala 3 kluba nikako ne mogu smisliti.
Objavio: Bebinjo
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2010 u 17:07
ma teško će netko zaustavit Barcelonu..možda Olić?
-------------
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2010 u 17:10
Ja bi isto volio da Bayern to osvoji,zbog Olića,al teško,mislim da Barca to osvaja!
-------------
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2010 u 17:41
Bebinjo piše:
ma teško će netko zaustavit Barcelonu..možda Olić?
Znaš i sam za koga navijamo, tako da........... mogu da ga duvaju svi redom
izvinjavam se na izrazu
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2010 u 17:58
Slažem se da će teško netko zaustaviti Barcu, ali ako netko može onda je to Olić.
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2010 u 18:09
Dobro, slažem se u jednoj stvari sa tobom. Olić je ove godine u extra formi, extra igrač i igra najbolji fudbal u svojoj karijeri, ali on sam ne može ništa Barsi da uradi, aman ništa.
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Datum objave: 21.Travanj/Apr.2010 u 15:26
AcaN piše:
Dobro, slažem se u jednoj stvari sa tobom. Olić je ove godine u extra formi, extra igrač i igra najbolji fudbal u svojoj karijeri, ali on sam ne može ništa Barsi da uradi, aman ništa.
Tu si u pravu da,nemože im Olić ništa napravit sam,ali može Inter(kao klub)!
Evo jućer ko je gledao ok ,a ko nije,opet ok...
Inter-Barcelona 3:1
Inter je u prvoj polufinalnoj utakmici na San Siru pobijedio branitelja naslova moćnu Barcu 3-1. Najbolji igrač svijeta Leo Messi se nije niti vidio.
Pobijediti Barcelonu nije lako. Zabiti im gol nije lako, obraniti se protiv njih nije lako. No mi smo u svemu tome uspjeli. Moji igrači bili su briljantni, rekao je Interov trener Jose Mourinho nakon velike, fantastične pobjede 3-1 protiv Barcelone na San Siru. Malo koja momčad uspjela je tako nadigrati Barcelonu, zatvoriti Xavija i Messija i na trenutke učiniti momčad aktualnog europskog prvaka potpuno nemoćnom. - Nismo im dali disati - rekao je Diego Milito, koji je dvaput asistirao i jednom zabio. Barca je povela u 19. minuti iz jedine svoje prave akcije i činilo se da je jednom nogom već u finalu u Madridu. No Mourinhova momčad ni trenutka nije posustajala, Milito je dvaput promašio nemoguće, ali u 30. minuti odlično je asistirao Wesleyu Sneijderu i bilo je 1-1. U nastavku je još jednom proigrao Maicona za 2-1 i onda sam u 61. minuti zabio za konačnih 3-1. Tri gola Barcelona nije primila od 2005. godine i gostovanja kod Chelseaja u Londonu. Žalili su se Španjolci nakon utakmice na suđenje. Smatrali su da Barci nije dosuđen čisti penal na Daniju Alvesu u finišu utakmice, a i treći gol Intera ‘‘smrdio’’ im je na zaleđe. - Slabo ih služi pamćenje, jel da? Brzo su zaboravili prošlogodišnji polufinale s Chelseajem. Večeras nisu imali snage priznati da su izgubili od bolje momčadi - rekao je u svom stilu Mourinho nakon utakmice i dodao: - Ništa još nije gotovo, imamo još puno posla. Madrid je još uvijek jako, jako daleko. 24 sata
Danas je na na rasporedu druga utakmica polufinala:
Bayern - Lyon 20:45 HRT 2
-------------
Objavio: BELI
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2010 u 02:11
Buki piše:
Slažem se da će teško netko zaustaviti Barcu, ali ako netko može onda je to Olić.
Da li se ja varam ili vi u finalnoj utakmici vidite barselonu i bajern?
Nema sanse da barselona prodje preko intera.
Svi kazu da ce barselona biti No1, ali nesto mi se cini da ce
biti ... neko iznenadjenje.
Bajern ili Inter. Radije bih da Bajer dobije, ali... jedno je sto mi je milo
drugo sto ce biti. Ipak se nadam da gresim.
:)
------------- "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer
Objavio: juve eterno amore
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2010 u 21:44
igraci barce i liyona su bilii umorni od puta jer su putovali autobusima zbog onog vulkanskog pepela. vidlo se na obadvije tekme da su umorni i zbog tog su bayern i inter pobijedjili
------------- FORZA LA JUVE ALE ALE!!!!!!!! DRUGHI BIANCONERI.
INTER MERDA!!!!!!!
Objavio: BELI
Datum objave: 23.Travanj/Apr.2010 u 01:10
Videcemo ih na revansu.
------------- "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer
Datum objave: 27.Travanj/Apr.2010 u 22:08
AcaN piše:
Olić je ove godine u extra formi, extra igrač i igra najbolji fudbal u svojoj karijeri.
i večeras ovo potvrđujem. Stvarno prvoklasan igrač
- Armin van Buuren
Datum objave: 27.Travanj/Apr.2010 u 22:41
juve eterno amore piše:
igraci barce i liyona su bilii umorni od puta jer su putovali autobusima zbog onog vulkanskog pepela. vidlo se na obadvije tekme da su umorni i zbog tog su bayern i inter pobijedjili
Priče za malu djecu. Lyon je upravo izgubio 0:3 i odigrao jednu od najlošijih utakmica u bližoj povijesti. Igrači Barcelone su prenoćili na Azurnoj obali u hotelu koji sigurno nema manje od 5 zvijezdica. Nije to školska ekskurzija pa da se spava u jeftinim hostelima. Barca je izgubila jer Interov vezni red i obrana nisu dali disati Xaviju, Messiju i ostalima. Odgledaj utakmicu još jednom. Lijevom rukom broji koliko točnih dodavanja je Xavi imao prema Messiju, a desnom koliko je Messi imao udaraca na gol. Sa ostatkom prstiju možeš uzimati kikiriki.
-------------
Datum objave: 27.Travanj/Apr.2010 u 22:42
AcaN piše:
AcaN piše:
Olić je ove godine u extra formi, extra igrač i igra najbolji fudbal u svojoj karijeri.
i večeras ovo potvrđujem. Stvarno prvoklasan igrač
predobro je odigrao...stvarno svaka mu čast..
Datum objave: 27.Travanj/Apr.2010 u 22:47
7 golova u 9 utakmica, nije zajebancija!
- Armin van Buuren
Datum objave: 27.Travanj/Apr.2010 u 22:48
kako stoji lista strijelaca,jel ola prvi ili?
Objavio: zkarlov
Datum objave: 27.Travanj/Apr.2010 u 22:49
Messi 8 Olić 7
Datum objave: 27.Travanj/Apr.2010 u 22:53
svaka čast za olića,pokazao je da se sa voljom i upornošću sve može,,biti 2 strijelac iza messi je je nevjerojatan uspjeh,,nadam se da će biti prvi..zabije pokoji gol u finalu i to je to..
Datum objave: 27.Travanj/Apr.2010 u 22:56
outside piše:
kako stoji lista strijelaca,jel ola prvi ili?
Messi 8, pa on sa 7, ali utakmicom više
- Armin van Buuren
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2010 u 21:15
o gospe...
ko gromom osinut
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2010 u 21:42
Barca je oštro krenula prema finalu. Prošle godine onaj ćelavi bandit nije sudio 123 penala za Chelsea, a ove godine Motta malim prstom "nokautirao" onog padavičara i zaradio crveni. Bože, gledaš li ovo?
-------------
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2010 u 21:44
ma joooooooooooooj
konjina za ono tapsanje dala zuti, a messi popio samarcinu koja je po toj logici ne crveni vec grimizni, pa konj niti ne sudi...
i sad nek netko nesto kaze... ako ima boga inter ce izdrzat do kraja
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2010 u 22:39
i nema ove godine Inieste da odvede barcelonu u RIIIIIIIIIIIIIIIIIIM (Madrid)
pogledajte 0:25 :D:D:D:D:D
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2010 u 22:40
mamu im je*em žabarsku. Govnima neću da čestitam!!!!!!!!
- Armin van Buuren
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2010 u 22:42
AcaN piše:
nemoj se ljutit al ne seri
em su dobili nezasluzen crveni em je gol iz ofsajda
inter zasluzeno proso
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2010 u 22:42
navijam za Bayern i Olića. Ma da sto srba igraju u tom interi, neću da navijam za GOVNA!!!!!!!!
- Armin van Buuren
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2010 u 22:44
AcaN piše:
navijam za Bayern i Olića.
me too
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2010 u 22:45
Sentinel piše:
AcaN piše:
nemoj se ljutit al ne seri
em su dobili nezasluzen crveni em je gol iz ofsajda
inter zasluzeno proso
Ne ljutim, se i nisam pička da se naljutim i nisam pička da ne mogu da priznam poraz, ali ovaj inter, ne da su šupci nego se ne zna.
Ako ćemo da gledamo, šta jeste, šta nije. Onaj gol što nije priznat zbog ruke, ni R od ruke!
- Armin van Buuren
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2010 u 22:45
ima bravde..bravo inter,bravo mourinho,čovjek je legenda...
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2010 u 22:47
AcaN piše:
Onaj gol što nije priznat zbog ruke, ni R od ruke!
a cuj, dvojbeno...
nisam bas vidio jel bila uz tijelo, al definitivno je promijenila putanju lopte...
opet kazem nisam vidio ponovljenu snimku tako da ne mogu 100% govorit
INTER MERDA!!!!!!!!!!!!
INTER MERDA!!!!!!!
da da ima BRAVDE
sad gasim fone, da mi ne šalju poruke saučešća
- Armin van Buuren
Gazi Inter!
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2010 u 22:48
Sentinel piše:
AcaN piše:
a cuj, dvojbeno...
nisam bas vidio jel bila uz tijelo, al definitivno je promijenila putanju lopte...
opet kazem nisam vidio ponovljenu snimku tako da ne mogu 100% govorit
Stomak, jeste da je jednom bilo samo usporeno, ali je stomak!
- Armin van Buuren
Objavio: delrey
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2010 u 22:50
Mrzim Inter, ali volim što je ispala Barsa.
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2010 u 22:55
delrey piše:
Mrzim Inter, ali volim što je ispala Barsa.
i ja isto
INTER MERDA!!!!!!!
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2010 u 22:59
jel mi se ucinilo ili ste i vi vidjeli da su likovi upalili prskalice na terenu dok su ovi slavili?
Datum objave: 28.Travanj/Apr.2010 u 23:02
da htjeli su ih maknuti sa terena,nisu mogli gledati kako slave
nego zašto je valdes krenuo na moruihna?
Datum objave: 29.Travanj/Apr.2010 u 00:54
a evo i snimke morihno vs valdes
Datum objave: 29.Travanj/Apr.2010 u 01:05
AcaN piše:
navijam za Bayern i Olića.
Tako treba da...
Olinjo i ekipa,stvarno bi htjeo da osvoje sad tu Ligu prvaka,najviše radi Olića i Pranjića!!!!!
Barca i Inter,neznam,nisam navijao za nikoga,neka bolji prođe dalje i to je to,a u ovom slućaju je to bio Inter!
Naravno da bi htjeo da Bayern u finalu pobijedi(radi Olića),lik je u zadnje vrijeme lud i igra ko mutav,pa on je Bayern i odvukao u finale(kad pogledamo sve utakmice do sada(šta se tiće Bayerna u LP),vidit ćete i sami šta je sve Olić napravio za Bayern)!!
Evo malo da se prisjetimo pobjede nad Lyonom i 3 gola Olića u polufinalu...
Šta se tiće ove utakmice(Barca-Inter),neznam da je bilo zaleđe kod ovog gola za Barcu,kamera je snimala(snimka zaleđa)iz ćudnog kuta,ne vidi se toćno dali su bili u liniji ili je bilo zaleđe,ali mislim da nije,isto ko i ruka jel bila ili nije,ruka je bila,ali...(ne namjerna),ali promijenila je smijer lopte i to je to,ok odluka sudca!
-------------
Datum objave: 29.Travanj/Apr.2010 u 12:34
AcaN piše:
AcaNe, nije bilo ni "c" od crvenog kartona, pa ga je ipak Motta dobio. Mislim da niste dobro shvatili što se u ove dvije utakmice dogodilo. Dogodilo se to da je Murinho pokazao Guardioli da je još "zelen" i da mora još puno učiti o nogometu. Primjer: Eto'o zbog jednog igrača manje igra lijevog beka i nije mu ispod časti to raditi dok sa druge strane Ibro prestoji cijelu utakmicu u kojoj treba ganjati rezultat.
-------------
Objavio: chlink
Datum objave: 29.Travanj/Apr.2010 u 12:41
Datum objave: 29.Travanj/Apr.2010 u 13:36
juve eterno amore piše:
INTER MERDA!!!!!!!!!!!!
Moram se osvrnuti i na ovakvu izjavu. Da sam pravnik dao bih si truda i dokazao ti da se ovakva izjava (posebno kad se radi o ovolikoj veličini slova) kosi sa 1. pravilom ovog foruma.
Pošto mi se to neda raditi, shvatit ću da se radi o čisto navijačkoj izjavi, iako "navijač" po definiciji ne mrzi i omalovažava druge nego bodri svoje.
Sad kad smo se dotaknuli fair-playa, svi vi koji cmoljite za Barcom ili samo mrzite Inter, evo vam nečega za razmišljanje:
- Nije li ta Barcelona prošle godine postala Europski prvak, a zapravo nije ni trebala igrati u finalu? Od svih sudaca na ovome svijetu, samo onaj koji je sudio utakmicu u Londonu nije vidio 3, 4, 5 penala za Chelsea.
- Kada je Iniesta zabio gol i utakmica je završila, je li itko od ljudi iz Chelsea tražio da se upale vodene prskalice na terenu dok su igrači Barce slavili ulazak u finale?
- Nije li taj Juventus u čije ime kličeš "Inter Merda" bio izbačen iz 1. lige zbog namještanja utakmica?
Taj Inter je u dvije utakmice pobijedio Barcelonu na način da je maksimalno iskoristio sve Barcine mane. Blokirali su Messija, Xavija, Ibro je izašao van a da se nije ni vidjelo da igra, i uz sve to, Barca je sinoć napravila 20 prekršaja, a Inter sa igračem manje 15.
-------------
Objavio: darije
Datum objave: 29.Travanj/Apr.2010 u 13:40
Ali te prskalice - ZNAČI NE VERUJEM!!!!!
-------------
Datum objave: 30.Travanj/Apr.2010 u 11:19
Glupost godine: Predsjednik Lyona optužio Olića za doping!?
Jean-Michel Aulas nije mogao sportski otrpjeti poraz svoje
momčadi u polufinalu Lige prvaka od Bayerna (3-0), pa je trostrukog
strijelca IvicuOlića, onako usput, okrivio za doping.
- Bravo za Olića, tog nadčovjeka, koji trči brže i više od bilo koga
drugog na planetu. Mora da je poduzeo sve što je mogao da bi odigrao
briljantnu utakmicu i praktički nas sam pobijedio - kazao je Aulas.
Predsjednik sedmerostrukoga francuskog prvaka poznat je kao kontroverzni
čovjek, koji govori puno, ponekad čak i previše.
Francuski su mediji (francuski Goal.com i Sofoot.fr) prenijeli vijest
zaključivši da Aulas zbog poraza nije mogao suspregnuti svoju
zločestoću. Ne naročito dobri bili su i na So Footu napisavši: "Olić je čovjek koji ima čudno tijelo, frizuru iz prošlog stoljeća, ali
statistički drma Ligom prvaka!"
Goal.com.fr podsjeća da je Olić imao sumnjivi dopinški slučaj tijekom
portugalskog Eura 2004. godine. Nije, međutim, navedeno da hrvatski nogometaš, koji je pozitivan na
nedopuštenu supstancu metilpresnisolon ispao tijekom druge utakmice u
skupini protiv Francuske (2-2), uopće nije kažnjen, jer je proglašen
nevinim. Pogriješili su u ondašnjemu liječničkom stožeru reprezentacije
davši mu sredstvo protiv bolova nakon što je zaradio napuknuće rebra u
prijateljskom ogledu s Danskom neposredno pred početak Eura. U njemu se
nalazila sporna supstanca. HNS je tada prošao s novčanom kaznom od 6.600
eura.
jutarnji.hr
-------------
Datum objave: 30.Travanj/Apr.2010 u 13:00
koji idiot..
Datum objave: 30.Travanj/Apr.2010 u 15:03
Ma,haha,KRETENČINA,koje gluposti,IDIOT,ma neka se taj Jean-Michel Aulas malo napuši k.... pa nek bude on pod dopingom,smiješno!!!!KRETEN!
Al dobro ništa me te njegove izjave previše ne ćude,pa Olić ih je uništio,mora malo i gluposti prićat,al mu to baš i ne pomaže previše,izgubio si doma,na domaćem terenu 3:0,Olić te razvalio i šuti sad glupsoneJean-Michel Aulasu !
-------------
Datum objave: 30.Travanj/Apr.2010 u 18:28
Odavno se zna da se Ola dopingira kulenom.
-------------
Datum objave: 30.Travanj/Apr.2010 u 18:38
iromafia111 piše:
Odavno se zna da se Ola dopingira kulenom.
e to sam video juče na tv-u
Ma to je onaj je*eni psiholiški rat, koji može da ispizdi igrača i da baš ne odigra kako bi trebalo, samo se nadam, da ga ovo neće ni dotaći!
- Armin van Buuren
Objavio: Titivillus
Datum objave: 20.Svibanj/May.2010 u 17:11
Engleski sudac Howard Webb vodit će
subotnje finale Lige prvaka između Bayerna i Intera.
38-godišnji Webb, bivši policajac, međunarodni je sudac od 2005., a u karijeri je odsudio 47 utakmica u Uefinim natjecanjima, od toga 19 u Ligi prvaka. U subotu će mu pomagati sunarodnjaci Michael Mullarkey i Darren Cann, dok četvrti sudac, Martin Atkinson također dolazi iz Engleske.
Ove je sezone već sudio i Bayernu i Interu. U rujnu je vodio utakmicu Bayerna i Juventusa koja je završila 0:0, te prvu utakmicu četvrtfinala između Intera i moskovskog CSKA.
Osim što je gotovo siguran za nastup na Svjetskom prvenstvu, Webb je sudio i na Euru 2008. te u tri utakmice kvalifikacija za predstojeću svjetsku smotru.
Englez, a u finalu je mogao suditi Francuz, Španjolac, Nizozemac, Grk, Rus, Šveđanin... Ne kažem da je Webb loš sudac, nisam toliko zaluđen nogometom da pratim i suce, ali u zadnjih pet finala je igrao barem jedan klub iz Engleske.
Bolje da su ga stavili u finale SP-a, tamo ne bih imao ništa protiv njega.
Datum objave: 20.Svibanj/May.2010 u 18:50
meni osobno jedan od najboljih sudaca...čovjek odlično sudi...rijetko kad napravi neku "veću" grešku
Datum objave: 23.Svibanj/May.2010 u 21:14
Nakon osvajanja naslova prvaka Italije i pobjednika Lige prvaka, samo totalnim nepoznavateljima nogometa još nije jasno zašto je Mourinho "The Special One".
Liga prvaka, Finale, 22.05.2010.
Bayern
0:2
Inter
Bayern
0 : 2
Inter
Nogometaši Intera prekinuli su 45-godišnju sušu što se naslova europskog
prvaka tiče! U finalu Lige prvaka odigranom na velebnom Santiago
Bernabeu Nerazzurri su s 2:0 slomili Bayern naših Ivice Olića i
Danijela Pranjića, a apsolutni junak večeri je argentinski napadač Diego
Milito, strijelac obaju golova.
-------------
Datum objave: 24.Svibanj/May.2010 u 22:31
iromafia111 piše:
juve eterno amore piše:
INTER MERDA!!!!!!!!!!!!
Moram se osvrnuti i na ovakvu izjavu. Da sam pravnik dao bih si truda i dokazao ti da se ovakva izjava (posebno kad se radi o ovolikoj veličini slova) kosi sa 1. pravilom ovog foruma.
Pošto mi se to neda raditi, shvatit ću da se radi o čisto navijačkoj izjavi, iako "navijač" po definiciji ne mrzi i omalovažava druge nego bodri svoje.
Sad kad smo se dotaknuli fair-playa, svi vi koji cmoljite za Barcom ili samo mrzite Inter, evo vam nečega za razmišljanje:
- Nije li ta Barcelona prošle godine postala Europski prvak, a zapravo nije ni trebala igrati u finalu? Od svih sudaca na ovome svijetu, samo onaj koji je sudio utakmicu u Londonu nije vidio 3, 4, 5 penala za Chelsea.
- Kada je Iniesta zabio gol i utakmica je završila, je li itko od ljudi iz Chelsea tražio da se upale vodene prskalice na terenu dok su igrači Barce slavili ulazak u finale?
- Nije li taj Juventus u čije ime kličeš "Inter Merda" bio izbačen iz 1. lige zbog namještanja utakmica?
Taj Inter je u dvije utakmice pobijedio Barcelonu na način da je maksimalno iskoristio sve Barcine mane. Blokirali su Messija, Xavija, Ibro je izašao van a da se nije ni vidjelo da igra, i uz sve to, Barca je sinoć napravila 20 prekršaja, a Inter sa igračem manje 15.
ovo nisam prije vidio. pa kakva barcelona ja mrzim inter zbog svega kaj je onaj moratti napravio juveu.............................................
INTER MERDA!!!!!!!
Datum objave: 24.Svibanj/May.2010 u 22:52
juve eterno amore piše:
ovo nisam prije vidio. pa kakva barcelona ja mrzim inter zbog svega kaj je onaj moratti napravio juveu.............................................
Mržnja inače uzrokuje sljepoću.
-------------
Objavio: Bardem
Datum objave: 24.Svibanj/May.2010 u 23:30
Ne,Ne koliko se god trudio ne mogu shvatiti da neko mrzi neki strani klub koji mu nista nije zgresio.Ajde nekako sam prihvatio da ljudi simpatisu neke strane klubove i tu nemam vise sta reci ali mrznja stranog kluba...Sta reci...