| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Liga prvaka - Champions league: sezona 2009/10. |
Odgovori
|
Stranica 123 5> |
| Korisnik | |
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Hrvatska/Klc Status: Offline Points: 1318 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Liga prvaka - Champions league: sezona 2009/10.Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2009 u 13:07 |
|
Liga prvaka - Champions league: sezona 2009/10.
21.07.2009
Dinamo pobijedio Pjunik 3:0, ali igrom nije oduševio
"Rezultat jedina dobra vijest"
Pred sablasno praznim tribinama maksimirskog stadiona Dinamo je pobijedio Pjunik 3:0 i plasirao se u 3. pretkolo Lige prvaka!
-Dinamo odrađuje kaznu igranja "europske utakmice" bez gledatelja nakon nereda koji su njegovi navijači napravili prošle sezone u Udinama.
DINAMO - PJUNIK 3:0 (1:0)
Zagreb: Stadion Maksimir Gledatelja: utakmica bez gledatelja
Strijelci: Mandžukić 30, Badelj 61, Lovren 66
Žuti kartoni: Sammir 36, Bišćan 83, Etto 86
Glavni sudac: Gomes Pereira (Portugal)
Pomoćnici: Jose Bolinhas Trigo, Joao Santos Ferreira (Portugal)
Dinamo: Butina 6 - Etto 6, Bišćan 6, Lovren 7, Carlos 6 - Morales 7 (Tomečak 77), Vrdoljak 6, Badelj 7, Sammir 7 (Chago 75) - Mandžukić 7, Papadopoulos 6 (Slepička 82) Trener: Krunoslav Jurčić Pjunik: Hovanisjan 6 - Hovsepjan 5.5, Minasjan 5, Hačatarjan 5, Mbola 5.5 - Samakjan 5 (Jedjgarjan 67), Mkrtčjan 5 - Jedigrarjan 5 (Juspasjan 72), Marcos 6, Malakjan 6 - Hazarjan 6 Trener: Artur Mkrtčjan
|
|
|
|
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2009 u 13:29 |
|
Nema Rijeke u Ligi Prvaka (što i nije čudno), ali ove godine nažalost nema mi niti Rome (što je ipak čudno).
Znači, zna se za koga sam: Chelsea i Bordeaux. ![]() Dinamu želim sreću danas protiv Red Bull-a, mislim da će proći, bolji su od Austrijanaca, ali neće im biti lako.
|
|
![]() |
|
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Hrvatska/Klc Status: Offline Points: 1318 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2009 u 15:21 |
|
Dinamu neče sigurno biti lako,Red Bull Salzburg je dobra momčad i bit će teško,trebat će im dosta sreće...
Nadam se da će Dinamo proć,a dok god bude Dinamo tu u LP naravno da navijam za njih,a kad odpizde iz LP(možda i neče,možda i osvoje LP
Znači ovo su moji :Dinamo Zagreb i Liverpool...
|
|
|
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2009 u 22:31 |
|
dobar rezultat za dinamo,ali mogli su puno bolje proći,al eto,,najveća glupost je mandzukićev crveni,,totalno nepotrebno..sad bi i austrijanci trebali snositi posljedice zbog svojih navijača,,ovo da se dogodilo u hrvatskoj odmah bi utakmica bila prekinuta i registrirana kao 3:0 za goste,,pozdrav
|
|
![]() |
|
SuperSerb
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 921 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2009 u 22:45 |
|
Partizan - TUGA!
![]() Ali dobro, nadam se da će u Hramu biti potpuno drugačije, uz nekih 30.000-35.000 navijača. 2-0 nije nedostižno. Sećate se kad je negde 85-86 QPR dobio 6-2 prvu utakmicu kod kuće, a Partizan je u Beogradu dobio 4-0 i prošao dalje. Nadam se nečemu sličnom u sredu.
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2009 u 01:43 |
|
Jad i beda. Bez komentara!!!!
|
|
|
|
![]() |
|
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2009 u 07:37 |
|
1:1 je odličan rezultat za Dinamo,gledo sam utakmicu,ma,imali su prilika i jedni i drugi,a šta sad,da,bez Manđukića u uzvratu u Zagrebu,bude se valjda nešto skrpalo,mada će puno falit za uzvrat!!
A ovo za onu flašicu šta ga je stresla u glavu i odbila se u sudca i razbila sudcu arkadu,da,da su BBB to napravili bio bi prekid utakmice i 3:0 za Red Bull!
Ma dobro sve u svemu ok,bitno da nisu izgubili,nerješeno je super rezultat,bod u gostima,doma dobit i idemo dalje!!!!
Zadovoljan...
Dinamo Zagreb!!
|
|
|
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2009 u 13:53 |
|
Dvostruki kriteriji za nas i ''Europljane'', stara priča...
Uopće ne sumnjam da bi nas izbacili iz Europe zbog tih flaša, dok će austrijska ''gospoda'' proći nekažnjeno. No, ionako smo mi odavno u zapadnjačkim očima obični bečki konjušari, silovatelji i ''ubojice koje žderu vlastitu djecu'' (izvodi iz talijanskih i austrijskih knjiga i novina sa početka 20 st. kojima su strašili djecu - kad je velika spisateljica Marija Jurić Zagorka upozoravala na takav podcjenjivački odnos prema Balkancima, popljuvama je i ismijana od strane poniznih sluga dvora, odn. tadašnje hrvatske društvene kreme koja se sramila govoriti našim jezikom, i bačena na društvene margine u ponor siromaštva...) Niti ne sumnjam da će neki sudac opet biti krvnik europskog Dinama (kao i protiv Newcastlea, Werdera, Herenveena, itd...) i da nemamo ni 0.0001% šanse da se uguramo u Ligu Prvaka. Jedino mi je žao zbog toga što Dinamo ove godine stvarno dobro igra, što su konačno domaći talentirani dečki dobili više prostora. Usprkos seljačini Mamiću i njegovim ''menađerskim ugovorima sa svim igračima'', bezveznom rasipanju novaca, najružnijem stadionu na svijetu i ostalim sranjima, volim Dinamo otkad znam za sebe i žao mi je zbog činjenice da nas Europa gleda kao stoku sitnog zuba. Neću ulazit u detalje zašto je tako, neke od razloga sam već naveo, ali nažalost tako je. |
|
![]() |
|
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 01:07 |
|
I ode Dinamo u k...c!!Pa nemogu vjerovat,prvo pol.u banani,igrali su zaku**c,ajde drugo pol.donekle ok,poćeli igrat nešto,stiskat,imali neke šanse i dobili fino gol u nekoj 83 minuti,izgubili 2:1,neznam,lud sam,onaj Carlos,užas,nemam rijeći,prvo gurne Lovena kad je ovaj imo priliku glavom zabit,ovaj skoći na njega i sjebe ga,i onda kad se lopta odbila od stative on gleda ko telac i ovaj zabije gol...dobro i ta lopta se odbila ravno ovom u noge između tri igraća,al ovaj je bio najbliže lopti!!
Iz Austrije su donjeli ok rezultat,al yebiga!!
A ništa,šta sad,sad sam se već ohladio!
Al još uvek mogu nešto pokazat u Europskoj ligi(KUP UEFA)!!
Moraju proć to 4-to pretkolo da bi bili u Kup Uefa,a ja se nadam da hoće...hm,vidit ćemo i to...
Dinamo Zagreb!! |
|
|
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Online Points: 72054 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 11:12 |
|
Ne volim se citirati, ali
Razmišljao sam i o ovakvoj situaciji: Zamoliti UEFU da Dinamo igra protiv svoje druge momčadi kvalifikacije za LP, ali i tada bi se pojavio problem. Druga momčad bi izbacila prvu, ali bi nju UEFA izbacila iz daljnjeg natjecanja zbog nereda koje bi napravili navijači prve ekipe. ![]() Jedva čekam kvalifikacije slijedeće godine. Vjerojatno će neki gostujući igrač opaliti iz očaja po golu, lopta će se od prečke odbiti sucu u leđa i proći Dinamovom golmanu kroz noge. |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 11:48 |
|
Stara priča, sudac nas je hendikepirao u prvoj tekmi sa golom nakon faula Austrijanaca i nepravednim izbacivanjem Manđukića, a na ostalim retardima iz momčadi i papku Jurčiću ostalo je da zaseru stvar do kraja...
Ispizdili me jučer do jaja kukavičkom igrom i zbunjenošću ![]() |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Online Points: 72054 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 11:59 |
|
Najžalosnije je to da ih ove godine sudac čak nije ni morao pokrasti u drugoj utakmici. Kad sam vidio da im sudi tip iz Luxemburga, lagano sam pretrnuo.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 12:11 |
|
Desila se opcija broj 2.
![]() Ako ih sudac ne pokrade, sami zaseru stvar... Najbolje bi stvarno bilo, ako izgube u 4. pretkolu, ubacit par baklji na teren pa da nas izbace na par godina iz Europe. Možda bi onda Mamić stvarno otišao, a mi bi se više oslonili na razvijanje vlastitih igrača iz juniorske škole koji će na travnjaku ginut za plavu boju. Slepi, Papak i Gaučosi su mazanje očiju, kao uostalom prošle godine razmontirani i za otpad spremni Balaban, Mara i Šokota. Dobri za 1. HNL, za ostalo ne vrijede pišljiva boba... Bilo kako bilo, tekst pjesme najbolje govori: Ažurirao bubba ho-tep - 05.Kolovoz/Aug.2009 u 12:18 |
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 14:07 |
|
Pa sad... ja mislim da je Dinamo odigrao sasvim ok i jučer i u prvoj utakmici, ali nije bilo sreće.
Austrijanci su nezasluženo prošli dalje, Dinamo je bolji od Red Bulla, ali... Nego, zanima me da li će Dinamo biti nositelj u posljednjem pretkolu Europa Lige ili ne? |
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 15:39 |
|
Sumnjam
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 17:25 |
|
ma cemu trosit rijeci...
a sto se tice mamica, on je najmanje zlo koje trenutno tisti dinamo, da on ode zadesila bi ih gora sudbina nego hajduka |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 17:28 |
|
S tim se slažem, Mamić je pozitivna stvar u Dinamu, da je on u Rijeci, Rijeka bi prvenstvo bez problema osvojila, a Anasa bi već odavno prodali za najmanje 10 milijuna eura.
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 17:59 |
|
Uzmite si ga onda...
|
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 18:06 |
|
Ima Mamić i negativnih strana naravno, i to podosta, ali vjerujem da nije bilo njega da bi za puno manje para uspjeli utopiti Modrića, Čorluku, Eduarda...
![]() |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2009 u 18:09 |
Nositelj ili ne, uvijek završava jednako. Misliš da je Mamić dobra strana Dinama? Rekao bih da je Dinamo Mamićev talac i da ga se nećemo tako brzo riješiti jer ga nema tko isplatiti. A što bi to Mamić radio da nije u Dinamu? Što se Sharbinija tiče, nije sve tu tako kako se prikazuje. I Sharbini i Kalinić su još uvijek samo veliki talenti sa nekoliko beznačajnih nastupa za reprezentaciju i ništa više. Osim toga, misliš da kupci ne znaju za slučaj oko mlade reprezentacije (Sharbini vs. Ladić)? Sve se to gleda, sjeti se Drpića. Nisu ga mogli prodati Turcima radi gole guzice, a nitko se nije sjetio reći "Da gospodo, on je to napravio, ali najveće zvijezda u tom transferu bi bila njegova žena." Da si Sharbini nabavi takvu sponzorušu, za čas više ne bi bio u Rijeci. |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123 5> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |