Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trebam igricu!!!!!!!!!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Trebam igricu!!!!!!!!!!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
elkaz View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Trebam igricu!!!!!!!!!!!
    Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2004 u 16:49

Jel ima tko igricu FAR CRY??? Izašla je nedavno, samo na DVD-u!!

Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
Zombie View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zombie Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2004 u 17:18
Postoji i verzija na tri cd-a. Ja je nemam, moja krntija od graficke (radeon 9000) to nebi vrtila kako treba. Ali igrao sam je malo i cini se ok.
Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2004 u 18:32
Igrica je na 6 CD-a!!! Otidji na http://www.teodivx.com . Kod tog coveka je imas za kupit ( kao i DivX filmove i ( uskoro DVD-ove )). Bok!
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2004 u 20:42

ne planiram je kupiti,pogotovo ne na 6 cd-a!!!(netreba mi toliko)

ako ima tko ya raymjenu da posjeduje tu igricu neka se javi ,dajem u razmjenu filmove ,igrice i muziku!!!

Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2004 u 10:38
Jel ima ko ovaj novi Neigbours from Hell i Deus Ex 2.To bi baš htio odigrat pa ako ih netko ima neka se javi na pm za razmjenu
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2004 u 16:18

e nejburs from hell on vacation

također,ko ima hollajte me na mail

peace

....
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2004 u 17:35
koja je razlika izmedu verzije  igre FAR CRY koja je na 6 i one koja je na 3 cd-a??????

Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2004 u 17:48

Sve koje zanima imam Neighbours From Hell 2 - On Vacation.

elkaz : Razlika je u tome da ne postoji FAR CRY verzija na 3 CD-a!!!!!!

POZDRAV!

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2004 u 19:01

---Neighbours from hell---

Ima ti član "honda" njega pitaj.Zakon čovjek!

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
leobar021 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leobar021 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2004 u 19:21
imam ti ja na DVD Far Cry .pošalji na PM
Na vrh
Buky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2004 u 00:21
Imam ti ja na 3 CD-a....Ma Far Cry ne postoji na 6 CD-a,jedino ako su ubicili na ona druga 3 CD-a neke trailere ili neke druge gluposti,ali Far Cry ti ide na 3CD-a
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2004 u 17:31
ajd vi koji imate tu igricu Far Cry  dali bi se mogli mjenjati?????!!!!!

Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2004 u 16:49
novi Neigbours from Hell i Deus Ex 2 imam tko je za razmijenu neka se javi na pm
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
Pero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2004 u 23:40

Originalno postovano od strane Buky Buky piše:

Imam ti ja na 3 CD-a....Ma Far Cry ne postoji na 6 CD-a,jedino ako su ubicili na ona druga 3 CD-a neke trailere ili neke druge gluposti,ali Far Cry ti ide na 3CD-a

Far Cry na 3 cda je neka beta verzija imam je ja, a cijela je na 5 cda.

Imam i na DVD-u. Jel ko možda igrao Colina 4 imam ju al još nisam probao?????

www.kamikaza2003.cjb.net
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.