Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - trazim ...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

trazim ...

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
staklenko View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj staklenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: trazim ...
    Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2008 u 00:22
    trazim titl za novi film The Day The Earth Stopped....ima li ga gde???hwala unapred
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2008 u 00:47
nema cekaj ko i svi ostali pa kad se pojavi bice na sajtu , ne moj da si nestrpljiv

Na vrh
NOSTRADAMUSPD View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NOSTRADAMUSPD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2008 u 21:23
Pozdrav svima!
Vec dugo pokusavam naci par prevoda za neke filmove ali nikako mi ne uspijeva! I ono sto nadjem od prevoda ili kasne ili rane, ali nikako da nadjem prave prevode! smile59 Zato, ako slucajno neko ima te prevode, molio bih ga da ih okaci! Unaprijed hvala svima!
Filmovi za koje ne mogu naci prevode su:
-Wolf 1994. Glumci su Jack Nicholson i Michelle Pfeiffer;
-The Thing 1982. Glumci: Kurt Russell, Wilford Brimley;
-Dennis.The.Menace.Trouble.Trouble.Everywhere.2008.DVDRip.XviD-INSECTS (u pitanju je crtani film)

Unaprijed hvala svima i jos jednom veliki pozdrav za sve clanove foruma!!!

Ono sto me ne ubije, to ce me ojacati!
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2008 u 21:28
Originalno postovano od strane NOSTRADAMUSPD NOSTRADAMUSPD piše:

I ono sto nadjem od prevoda ili kasne ili rane, ali nikako da nadjem prave prevode!
Resenje je:
SINHRONIZACIJA PREVODA- Subtitle Workshop
SINHRONIZACIJA PREVODA- Time Adjuster
SINHRONIZACIJA PREVODA- Subtitle Modifier
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NOSTRADAMUSPD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2008 u 23:50
Hvala mnogo druze, ali mislio sam da neko ima vec gotov prevod pa sam zato i postavio ovo pitanjce! :) Mada vrijeme vrrrrrlo rijetko radi za mene (nemam ga skoro nikada), moracu malo da poradim na ovim titlovima i da ih okacim ovdje!
U svakom slucaju hvala svima i veliki pozdrav!
Zivi bili!
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2008 u 00:05
Evo ti samo ih podesi za svoju verziju:
http://www.divx-titlovi.com/en-US/divx-subtitles/download/WOLF/18618.aspx
http://www.divx-titlovi.com/en-US/divx-subtitles/download/WOLF+(1994)/11908.aspx
Imas i za The Thing, pa covece imas i za Dennis

Kao sto sam rekao, podesi za svoju verziju uz ona 3 programa, biraj koji oces.... Ne moze sad za tvoju verziju neko ponovo da prevodi...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NOSTRADAMUSPD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2008 u 20:26
Hehehehehe! Znam da ne moze druze. Nisam to ni trazio! Kao sto sam ti vec rekao, mislio sam da neko vec ima gotov, odgovarajuci prevod za te filmove, ali posto nema, nikom nista!
U svakom slucaju, The wolf je vec odradjen do pola smile64, tako da... :)
Cim ga zavrsim, kacim ga ovdje, tako da ako bi ikome zatrebalo, neka skida. Sad cu da pogledam i za ove ostale filmove, pa cu i njih da uradim cim uhvatim nekog slobodnog vremena!
U svakom slucaju hvala svima i veliki pozdrav za sve clanove, a posebno za tebe icemaher! :)

P.S.
Jedino ne mogu naci prevod za crtani film: Dennis.The.Menace.Trouble.Trouble.Everywhere.2008.DVDRip.XviD-INSECTS
Napisao sam doslovno kako mi se zove fascikla da se zna o cemu se tacno radi, posto je skidano sa torrenta...
Sve prevode, za ovaj crtani, koje sam nasao ovdje su  za druge filmove. Za ovo moje cudo nema nista. Confused
Mada, nema veze. I ovo sto sam do sada nasao je i previse!
Kraljevi ste! ClapClapClap

Ažurirao NOSTRADAMUSPD - 19.Prosinac/Dec.2008 u 20:40
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2008 u 21:56

Kao sto sam ti vec rekao, mislio sam da neko vec ima gotov, odgovarajuci prevod za te filmove, ali posto nema, nikom nista!
Cim ga zavrsim, kacim ga ovdje, tako da ako bi ikome zatrebalo, neka skida. Sad cu da pogledam i za ove ostale filmove, pa cu i njih da uradim cim uhvatim nekog slobodnog vremena!
Ne razumem zasto se ne potrudis u Subtitle workshop da podesis za svoju verziju titl, pa to traje 1-5min najvise... Cudi me da ti je toliko tesko da podesis, pa si uzeo iz pocetka da prevodis sve...

Ažurirao icemaher - 19.Prosinac/Dec.2008 u 21:56
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2008 u 22:36
U najgorem slučaju imaš još jednu opciju:

Skini onu verziju filma za koji odgovaraju prijevodi sa sajta...    
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NOSTRADAMUSPD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2008 u 23:28
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Kao sto sam ti vec rekao, mislio sam da neko vec ima gotov, odgovarajuci prevod za te filmove, ali posto nema, nikom nista!
Ne razumem zasto se ne potrudis u Subtitle workshop da podesis za svoju verziju titl, pa to traje 1-5min najvise... Cudi me da ti je toliko tesko da podesis, pa si uzeo iz pocetka da prevodis sve...

Pa ne znam to da uradim Cry, a kao sto vec rekoh, vrijeme mi nije jaca strana, tako da... Jbg...
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2008 u 23:34
Pa onda napravi ovo što sam ti ja predložio.
Jer ako nemaš vremena, to ti je rješenje...    
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NOSTRADAMUSPD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2008 u 23:40
Ma uradicu vec nesto! Nesto cu da napravim pa kako tako! :)
Da nije vas ovdje brisao bih cijeli film, ali zahvaljujuci icemaher-u, imacu film! :)
Na vrh
salecaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj salecaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2008 u 14:04
 trazim titlove za seriju REGENESIS treca sezona. Ako ih neko ima neka posalje. Unapred hvalaSmile
Na vrh
abica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj abica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2008 u 18:00
prevod za "surfer dude"aXXo dvd-rip
Na vrh
daredule View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj daredule Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2008 u 18:17
Mozeli mi neko reci da li radi prevod za
The Tudors sezona 2
Ghost Whisperer
CRASH sezona 1

Nemoj da pises u svaku temu isto!

Ažurirao icemaher - 22.Prosinac/Dec.2008 u 18:31
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2008 u 18:26
Lega mislim da imam prevod za:
-The Thing 1982. Glumci: Kurt Russell, Wilford Brimley
samo da ga nadjem medju milion diskova pa cu ga okaciti..
e sada da li ce ti odgovarati za tvoju verziju filma
to ne znam..

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2008 u 20:57
Originalno postovano od strane abica abica piše:

prevod za "surfer dude"aXXo dvd-rip

Samo engleski za sada,strpi se...    
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NOSTRADAMUSPD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2009 u 13:19
Narode moj, veliki pozdrav! :)
Trebaju mi dva prevoda ako neko slucajno ima.
Jedan od njih je prevod za film "Gleaming the cube" a glavna uloga je Christian Slater. Zanr filma je kao neka akcija u kojoj Slater vozi skejtbord.
Drugi film je "Dracula's curse". Ne znam da li se smiju ostavljati linkovi, ali evo ostavicu link za imdb pa ako neko ima taj prevod bio bih mu jako zahvalan da mi ga prebaci.
Unaprijed se izvinjavam moderatorima ako je zabranjeno ostavljati linkove!
Hvala svima i veliki pozdrav!!!
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NOSTRADAMUSPD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2009 u 13:31

Narode moj, veliki pozdrav! :)
Trebaju mi dva prevoda ako neko slucajno ima.
Jedan od njih je prevod za film "Gleaming the cube" a glavna uloga je Christian Slater. Zanr filma je kao neka akcija u kojoj Slater vozi skejtbord.
Drugi film je "Dracula's curse". Ne znam da li se smiju ostavljati linkovi, ali evo ostavicu link za imdb pa ako neko ima taj prevod bio bih mu jako zahvalan da mi ga prebaci.
Unaprijed se izvinjavam moderatorima ako je zabranjeno ostavljati linkove!
Hvala svima i veliki pozdrav!!!

Zaboravih da stavim link. ConfusedEmbarrassed
http://www.imdb.com/title/tt0499464/
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2009 u 13:38
Ako nema, trebas se strpiti dok netko ne prevede...

I ubuduce zahtjeve za titlove podnosi u jednoj od ove dvije teme:

Potrebni titlovi za filmove do 2005.
Potrebni titlovi za filmove nakon 2005.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.