Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Transporter 3 2008
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Transporter 3 2008

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
marjanmilcev View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marjanmilcev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Transporter 3 2008
    Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2008 u 09:19
treba mi tilt za Transporter 3 2008 
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2008 u 10:21
Ozbiljno?
Pa svima treba!!
bice..

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2008 u 11:09
A zašto ti marjane ne čitaš forum!!!???

http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=13719&PN=57

http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=20482
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2008 u 11:15
http://www.divx-titlovi.com/co-YU/divx-subtitles/download/transporter_3/68717.aspx
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2008 u 13:22
a nisam impresioniran ovim titlom...
dalje necu komentirat, ipak cu dovrsit svoj, cim me gripetina pusti
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
dcizmas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dcizmas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2008 u 14:48

Sentinel -čekaćemo tvoj prevod, po pravilu - uvek je najbolji...

Ažurirao dcizmas - 02.Prosinac/Dec.2008 u 17:01
Pozdrav svima...
Na vrh
Minal View Drop Down
Active member
Active member

"izgubljen"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Minal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2008 u 20:25
Originalno postovano od strane dcizmas dcizmas piše:

<FONT>Sentinel -čekaćemo tvoj prevod, po pravilu - uvek je najbolji...

Ofskroz.

POZDRAV

Odavno potpuno izgubljen!
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2008 u 21:40
Tako je Sentinel, čekamo tvoj prijevod!

P.S.Pohvale za prijevod filma Righteous Kill,odlično si to preveo,(i iromafia111), svaka čast...    
Na vrh
Nightwelt View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nightwelt Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2008 u 03:12
ne znam ko je prevodio Righteous Kill,ali ocajni su prevodi bili,kasni prevod 5 minuta,to nisam video do sad
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2008 u 03:26
care, jel ti pricas o ovom titlu:
http://www.divx-titlovi.com/en-us/divx-subtitles/download/righteous_kill/66687.aspx

ako ti kasni 5min, imas program Subtitle Workshop i uputstvo ovde:
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=16063&FID=2&PR=3

mozes da si podesis na svoju verziju filma i to je to!!!
Ne znaci da ako kasni titl, da je ocajan...
Na vrh
Lucky_Mkd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lucky_Mkd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2008 u 03:40
Originalno postovano od strane Nightwelt Nightwelt piše:

ne znam ko je prevodio Righteous Kill,ali ocajni su prevodi bili,kasni prevod 5 minuta,to nisam video do sad

ma ajde sta pricas na ovu sajtu ima samo najdobri titlovi, a dobro ti kaze ice sta da uradis
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2008 u 09:11
Ajd ovako:
kolega Nightwelt prvo ovo je tema za Trasporter III,drugo titlova za Righteous Kill ima i više ne mnogo na sajtu i 99 % njih je povjereno,prijevodi su odlični!!Ne znam ako mi je promaklo ali ti si prvi koji se buni za taj prijevod..ako ti prijevod kasni 5 minuta onda nije loš nego se ne podudara sa tvojom verzijom,što se lako da srediti..imaš 3 različita uputstva,za jedno ti kolega icemaher dao link pa izvoli podesi!!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2008 u 09:33

Jao izvini molim te zbog očajnog prevoda, neće se više ponoviti. Mi se svi stvarno ponizno izvinjavamo vašoj svetosti!

Mislio sam da si porukom na drugoj temi postigao vrhunac bezobrazluka... ipak, demantovao si me. Imaš i drugu opomenu!!!
Na vrh
Nightwelt View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nightwelt Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2008 u 12:56
neko je pomenuo ovde pa sam se zato nadovezao,a ako je vama dobar titl koj na pocetku je super,a tokom filma sve vise i vise kasni,nemam vise pitanja,onu prvu opomenu mogu i da razumem,al ovu zato sto sam reko da titl ne valja,neverovatno

Ažurirao Nightwelt - 03.Prosinac/Dec.2008 u 12:59
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2008 u 13:29
Onda imaš jadnu verziju filma skinutu,skini normalnu verziju i valjat će ti.
Kako su meni titlovi dobri za Righteous Kill?!    
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2008 u 14:42

neko je pomenuo ovde pa sam se zato nadovezao,a ako je vama dobar titl koj na pocetku je super,a tokom filma sve vise i vise kasni,nemam vise pitanja,onu prvu opomenu mogu i da razumem,al ovu zato sto sam reko da titl ne valja,neverovatno

Opet da se nadovezem, TITL JE DOBAR!!!!!!!!!
Svaki titl koji postoji za film je dobar, ono sto ne valja si TI, koji ne posjedujes znanje da nastimas titl za svoju verzju filma (da to se moze!!!)
imas hrpetinu tutorijala, sjedi i CITAJ (gle vraga moras citat) a ne cmolji da dobijes sve na pladnju.
postoji mali milijun rlsova (da, da sve one grupe koje izbacuju filmove imaju razlicite sourceve i razlicite metode kompresije)  i normalno je da ce titl automatski valjat za jednu, najvise 2 ili 3 verzije
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2008 u 22:14
Nemojte ovog coveka banovati, k'o Boga vas molim, nece imati ko da me uveseljava. Stavise, ja bih mu ovaj drugi zuti oprostio (amnestirao) na glupost. Decko je glup za primer... Onaj prvi zuti je sasvim na mestu, za bezobrazluk. Cekaj samo dok Luka sve ovo procita... kukala mu majka...
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,145 sekundi.