| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Medium hdtv Season 3 |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Beli Mag
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 14.Srpanj/Jul.2004 Lokacija: Zimbabwe Status: Offline Points: 44 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Medium hdtv Season 3Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2008 u 15:29 |
|
Postavio sam eng prevod koji se apsolutno uklapa u HDTV rip. Svi drugi na netu, nasi prevodi nisu uklopljeni. Ukoliko ima neki entuzijazist da ih uklapa... ima pice..
ja probao... ubio 2.5 sata i uspeo samo prvih 100tinak linija... nemam snage... nekoliko puta mi je padalo na pamet da ponovo skidam durgi dvd rip ili verziju za koju je radjen prevod... ukoliko neko hoce da uklapa, svaka cast. |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72155 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2008 u 22:42 |
|
Kažeš, teško je i dugo traje?
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Beli Mag
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 14.Srpanj/Jul.2004 Lokacija: Zimbabwe Status: Offline Points: 44 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2008 u 08:35 |
|
uf.. ispalo je bezveze... samo sam pukao dok sam radio sync 2.5 sata i nista nisam uradio. izvinjavam se svima koji svoje vreme i volju trose na prevodjenje. ja sam samo iskreno rekao da nisam uspeo.
probao sam nekoliko kombinacija o kojima je bilo rec... nije nemoguce, samo traje. da ne bude da sam samo potrazivac, danas cu zavrsiti S3 01-02E za HDTV, pa nek ide zivot :) svima hvala na vec uradjenim prevodima .. e.. jos 2-3 epizode fale iz 3. serijala. da li ih neko radi? |
|
![]() |
|
pejafor3
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2008 u 15:37 |
|
BELI MAG....
Opet ti imas problema sa sinhronizacijom. Vec si imao isti problem sa serijom House MD DVD Rip i 24h DVD Rip. DOBIO SI ODGOVOR... sve ti je lepo objasnjeno, u cemu je problem? Ili imas nekih problema u vezi prethodnog objasnjenja (javi se da ti pomognem)li te mrzi to da radis. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |