Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Grizzly Man srp ili hrv
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Grizzly Man srp ili hrv

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Borivoje View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Borivoje Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Grizzly Man srp ili hrv
    Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2008 u 22:06
   Chini mi se da sam josh proshle godine negdje nabasao na srpski titl, a sad ni srpski ni hrvatski ne mogu da ga nadjem ni na jednom sajtu. Ako neko mozda ima, neka javi ...

CHEERS
Na vrh
Borivoje View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Borivoje Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2008 u 00:39
Saznao sam chak da postoji DVD izdanje za Sloveniju i Hrvatsku ... Jeli moguce da niko nema Hrvatski titl ...
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2008 u 01:00
to j e bio za Grizzly park 2008
Grizzly Man jedino eng ili slovenacki
Na vrh
Borivoje View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Borivoje Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2008 u 16:00
Evo za par dana cu da probam da sa jednog privatnog tracker-a skinem DVD za koji fino pishe da je zvanichno izdanje sa Slovenchkim i Hrvatskim titlovima ... A takodje znam da je proshle godine bio i srpski titl ... Shta se deshava sa tim tilovima, gdje nestaju???

CHEERS
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2008 u 16:49
ajde ako te ne mrzi a ti skini titl pa okaci posto evo trazio sam ga i kod ljudi koji ga imaju davno u katalogu ali niko nema prevod tako da verujem da ga nije bilo al najbolje da pitas koksa da li je postojao
Na vrh
Borivoje View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Borivoje Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2008 u 01:21
Evo skinuo sam film i svukao hrvatski titl pomocu SubRip-a, medjutim, daje mi da ga sachuvam samo kao ANSI ili UNICODE, tako da poslije ne mogu da ga otvorim recimo sa Subtitle Workshop-om a naravno, nema yu slova ... Ako neko umije da konvertuje te .srt fajlove u east european ja cu ih postaviti na sajt (i ANSI i UNICODE varijantu). Takodje, ako neko zna da manipulishe sa SUP fajlom i od njega napravi normalan titl sa kvrchicama na nashim slovima, neka mi da adresu da mu poshaljem ...

CHEERS
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2008 u 02:24
Uploudan srpski prevod za Grizzly Man (2005)
Mozda nije bas najbolji pa ako ga neko popravi nek
stavi na sajt, a ovaj obrise.
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.