Grizzly Man srp ili hrv
Web: Titlovi.com
Kategorija: TITLOVI / PREVODI
Ime foruma: Najave, ispravke, obavještenja...
Opis foruma: Razgovori o titlovima, najave, postavljanje, zamjene, ocjene, komentari...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=18341
Datum ispisa: 11.Lipanj/Jun.2026 u 05:02 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Grizzly Man srp ili hrv
Objavio: Borivoje
Tema: Grizzly Man srp ili hrv
Datum objave: 11.Travanj/Apr.2008 u 22:06
Chini mi se da sam josh proshle godine negdje nabasao na srpski titl, a sad ni srpski ni hrvatski ne mogu da ga nadjem ni na jednom sajtu. Ako neko mozda ima, neka javi ...
CHEERS
|
Odgovori:
Datum objave: 19.Travanj/Apr.2008 u 00:39
|
Saznao sam chak da postoji DVD izdanje za Sloveniju i Hrvatsku ... Jeli moguce da niko nema Hrvatski titl ...
|
Objavio: luka0037
Datum objave: 19.Travanj/Apr.2008 u 01:00
to j e bio za Grizzly park 2008
Grizzly Man jedino eng ili slovenacki
|
Datum objave: 19.Travanj/Apr.2008 u 16:00
Evo za par dana cu da probam da sa jednog privatnog tracker-a skinem DVD za koji fino pishe da je zvanichno izdanje sa Slovenchkim i Hrvatskim titlovima ... A takodje znam da je proshle godine bio i srpski titl ... Shta se deshava sa tim tilovima, gdje nestaju???
CHEERS
|
Objavio: luka0037
Datum objave: 19.Travanj/Apr.2008 u 16:49
|
ajde ako te ne mrzi a ti skini titl pa okaci posto evo trazio sam ga i kod ljudi koji ga imaju davno u katalogu ali niko nema prevod tako da verujem da ga nije bilo al najbolje da pitas koksa da li je postojao
|
Datum objave: 26.Travanj/Apr.2008 u 01:21
Evo skinuo sam film i svukao hrvatski titl pomocu SubRip-a, medjutim, daje mi da ga sachuvam samo kao ANSI ili UNICODE, tako da poslije ne mogu da ga otvorim recimo sa Subtitle Workshop-om a naravno, nema yu slova ... Ako neko umije da konvertuje te .srt fajlove u east european ja cu ih postaviti na sajt (i ANSI i UNICODE varijantu). Takodje, ako neko zna da manipulishe sa SUP fajlom i od njega napravi normalan titl sa kvrchicama na nashim slovima, neka mi da adresu da mu poshaljem ...
CHEERS
|
Objavio: Kneginja
Datum objave: 26.Travanj/Apr.2008 u 02:24
Uploudan srpski prevod za Grizzly Man (2005)
Mozda nije bas najbolji pa ako ga neko popravi nek
stavi na sajt, a ovaj obrise.
-------------
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|