Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - neznanje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

neznanje

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
smartbox View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj smartbox Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: neznanje
    Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2007 u 19:28
evo da ja pokusam razjasnit moj problem iako mislim da znam odgovor.
Clap
Lijepo skinem film sa bitlord.Tu nema nikakvih problema.Poslije toga sa vasih stranica jos lijepse skinem prijevod.Otpakiram ga u winraru kopiram u file od filma i sve je u bs pleyeru savrseno.Kopiram ga na cd ili dvd po potrebi stavim u jeb... panasonicov dvd pleyer koji navodno sve podrzava(tako kaze i uputstvo) film krene titla nema.Molim da mi sad ne kazete pa ukljuci na daljinskom titl,NEEEMA GAGAGA.mISLJENJA SAM DA JE TO DO MOG JEBENOG DVD PLEYERA. Sto vi mislite.  HVALACryAngry
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2007 u 19:37
po MILIJARDITI PUT, na dvd player koji cita divxe ime titla i ime filma mora biti isto dakle ako imas recimo film 300.avi onda ti se titl mora zvati 300.srt ili sub ovisno od formata titla, i malo pretrazi forum prije nego sto ponavljas postove. 
Fission Maild
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2007 u 19:38
a da zaljepis titl na film i kopiras na cd ili dvd mislim da bi onda imo prijevod!!Wink
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2007 u 20:48
Na DVD Playerima ti mora biti titl .srt i istog naziva
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2007 u 22:49

Ponekad i sam titl zna biti NEISPRAVAN. Cudno zvuci znam, ali ako se nece prevod otvoriti u Subtitle workshopu, onda nece ni na dvd plejeru.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.