Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomoz Za Counter Strike
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomoz Za Counter Strike

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pomoz Za Counter Strike
    Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2007 u 16:18
Trazio mi brat igru i ja skinula pre neki dan 1.6 full i neki cs16patch_full_V21
e sad kako ubaciti botove? neko mi je rekao bot_add i bot_add_ct bot_add_t ali nijedan komanda ne radi

Zna li neko?

Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2007 u 16:20
pise ti unkown bot add ili tako nekako..jel?to ti je zbog patcha..taj patch je kao dodatak za net..ali kad ga instaliras nece bote ubacit..tako i meni..ako zeli igrat samo s botovima onda neka obrise patch i igru i instalira je ponovo,bez patcha i tad ce mu radit..
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2007 u 16:30
hvala pokusacu, valjda ce da radi ;)

Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2007 u 16:57
bolje nek igra na serveru s drugima, zanimljivije je :)
To sam ja...
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2007 u 19:08
ako imas COUNTER STRIKE v1.6  tzv. NON-STEAM verziju onda mozes zaboravit na botove, bilo sa patchem ili bez. jedino solucija ti je preko googla potrazit mod koji omogucuje botove. npr. POD-BOT je dosta popularan ali ima ih puno.

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2007 u 03:53
skinula sam Counter Strike 1.6 [DigitalZone Release v28] i vec ima ubacene botove
Hvala na pomoci!

jel mogu da se ubace jos neke mape? i odakle skinuti

Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2007 u 00:14
Inače botovi se ubacuju tako da imaš jedan file koji instaliraš a drugi samo kopiraš eto je imam counter strike 1.6 i bez problema bot-ujem
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2007 u 00:24
da kad nemas patch..kad ga jednom instaliras neces moc staviti botove..bez patcha ide...
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2007 u 12:03
jos samo jdno pitanje za CS znalce. Prvi half-life ima CS SOURCE, half-life2 takodjer ima CS SOURCE. a postoji i ovaj samostalni CS v1.6... mene zanima koja je razlika? jer koliko sam ja skuzio to su sve jedno te iste igre, samo ovaj CS v1.6 je na neki nacin kompletan jer ima hrpu mapa.

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2007 u 15:59
e i ako mozete da mi ostavite nekli dobar link gde mogu da se skinu dodatne mape
hvala unapred

Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2007 u 16:14

Evo za counter strike mape:

http://www.isohunt.com/download/14611435/counter+strike+maps

ovo ti je torrent oko 55 MB
Travian
Kliknite
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2007 u 17:19
ja neskidam nista, nego kad igram na serveru ak nemam mapu skine se sama :)
To sam ja...
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2007 u 17:52
drax mislis koja je razlika između CS I CSS??ako na to mislis..CSS ima puno bolju grafiku..makar je igra srot prema CS,na CSS je sve malo cudnije,,,bar meni Confused
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2007 u 11:01
ma evo bas sam jucer usporedjivao.. meni je CSS definitivno bolji. kao prvo graficki engine, teksture i sve ostalo je apsolutno bolje i dorađenije. jedino sto mi je zao sto CSS nema, a CS v1.6 ima jest onaj SHIELD pod EQUIPMENT pa se nadam da cu pronaci neki mod koji to omogucuje i u CSS. a koliko vidimo i mape su jedno te iste u obje igre...

@bebinjo : ne kuzim zast kazes da je CSS srot spram CS-a? fakat nema neke razlike osim grafike kao sto si rekao

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2007 u 13:48
Originalno postovano od strane Dino1111 Dino1111 piše:

<FONT style=": #333333">Evo za counter strike mape:

<FONT style=": #333333">http://www.isohunt.com/download/14611435/counter+strike+maps

ovo ti je torrent oko 55 MB

moze nei http link, ne mogu da skidam s torenta      

Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2007 u 14:57
meni licno je srot..jedino sto valja je grafika..sve nekako cudno bjeze..Confused,sve je isto,osim grafike i malo su mape izmjenjene..ne znam privikao sam se na CS..isprobao sam CSS preko mreze ali..izbrisao ga za 10 min.
Na vrh
marry View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marry Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2007 u 03:44
Da li neko mozda zna sa kog sajta uspeshno mogu da skinem CS 1.6?
Shocked

Hvala!

Ažurirao marry - 13.Travanj/Apr.2007 u 03:45
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2007 u 20:05
trazi na google-u CS od DIGITALZONE-a ... trebao bi ti izbacit direkt link za skidanje

Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2007 u 23:43
Poslao sam ti na pm link za download  
Travian
Kliknite
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.