Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - od cega zavisi dali ce divx plejer procit
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

od cega zavisi dali ce divx plejer procit

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Necton View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Necton Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: od cega zavisi dali ce divx plejer procit
    Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2007 u 15:16
dakle, koristim neki divx/dvd plejer neko vreme i desava se da kod divx filmova neki put procita titl a neki put ne.dal neko zna od cega to zavisi i kako resiti taj problem.
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2007 u 15:22
imenuj titl isto kao film, znači ako se film zove matrix.avi onda neka se titl zove matrix.srt (ili .sub, .txt, ovisi što ti player čita)
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2007 u 17:01
PA pre ce biti da mu neke subtitle formate ne podrzava,imam neke drugove koji su imali takav problem i resili smo ga konvertovanjem subtitle-a u drugi format.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2007 u 17:08
Upravo tako kao sto kazu AcaN i Dngy, ali se neki put desi da je i sam prevod LOS, pokvaren,ali je u najvecem broju slucajeva rec o nepodrzanom formatu ili da film i prevod nisu istog imena.
Vladika
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2007 u 17:20
nece ga ni procitati ako je titl npr u sub formatu a neko ga je samo preimenovao ( ne konvertirao ) u .srt format ili obrnuto. Takodje neki playeri ne citaju titlove ako imaju neki punkcijski znak ( .,-!?) u imenu.

Ažurirao Rodman - 14.Veljaca/Feb.2007 u 17:23
Na vrh
Necton View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Necton Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2007 u 18:12
kako se konvertira titl?
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2007 u 18:52
U Workshopu mozez to da uradis.Otvoris ga i snimis u neki drugi format
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2007 u 23:10
I ja imam isti problem, ali meni uopce ne očita titl
svaki kraj je tek novi pocetak
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2007 u 08:18
Pa vidi u specifikacijama koje formate player čita i onda u workshopu samo snimi u tom formatu titl i samo imenuj isto, jer i ako čita prijevode s različitim imenom nemaš što izgubit...
BTW. koji player imaš?
Na vrh
Necton View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Necton Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2007 u 11:35
imam plejer marke "base". nego jer mogu ja sa ovog sajta da daunloudujem titlove u formatu koji mi odgovara,i kako da znam koji je titl u kom formatu pre nego sto ga daunloudujem?
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2007 u 12:56
ti možeš sve titlove downloadati i onda ih samo učitaj u subtitle vorkshop i odaberi save as i onda odaberi format (najcešće sub 2.0 ili kako se već zove ne znam na pamet)
Na vrh
Necton View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Necton Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2007 u 14:36
joj,nemam subtitle vorkshop.gde mogu da ga nabavim?
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2007 u 15:42
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.