Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - trebaju mi šifre
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

trebaju mi šifre

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
zoky View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: trebaju mi šifre
    Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2007 u 14:44
za Shadow ops red mercury

da imam pun energije i sva oružja

Hvala!
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2007 u 17:00
pa nije fora igrat sa siframa

jesi mozda probao ovdje? link

Ažurirao Roteiro - 09.Veljaca/Feb.2007 u 17:02
To sam ja...
Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2007 u 18:01
a znam da nija, a šta ću kada ne mogu preć jednu misijuCryLOL
Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2007 u 18:02
reteiro nisam ništa našao
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2007 u 18:28
pokusaj ovo.. igru nisam igrao pa ne znam kakav je izbornik, al navodno negdje u opcijama imas CHEATS MENU i tamo trebas upisat:

peterpan - letenje
madminute - beskonačno municije
firstlaw - neranjivost
corpsman - Reincarnate mod
intelsitrep - otključaj sve animacije (filmove)
greenlight - otključaj sve misije

Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2007 u 19:27
hvala!

probat ću pa ti javim
Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2007 u 21:00
nisam uspjeo
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2007 u 23:00
koji dio nisi uspio?

Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2007 u 00:01

7 misija uvjek me ubiju, za to mi treba šifra, a ne znam kako je upisati

Na vrh
Marijan_123 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijan_123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2007 u 15:14
lol,pokušaj na cheatplanet.comLOL
Na mladima krediti ostaju!
Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2007 u 17:28
ma hvala Marijane, prešao sam igricuLOL
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2007 u 18:10
inače, googlaj malo, i naći ćeš šifre prije nego ti netko ovdje odgovori...

pozzz

Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2007 u 19:56
grijeh je igrat sa siframa (barem kad igru igras tek prvi put)

Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2007 u 22:07
ja u većini slučajeva prvo pređem igru bez šifri, a onda probam šifre, tek tolko da vidim šta se sve nudi

trenutno igram CS i živcira me kad se pojavi neki cheater koji nema pojma igrat i onda koristi šifre, al svejedno ga ubijemo
To sam ja...
Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2007 u 22:22
ma evo igru sam prešao bez šifri, igra je zakon bar meni, a jel je tko od vas igrao?
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2007 u 23:08
Originalno postovano od strane Roteiro Roteiro piše:

ja u većini slučajeva prvo pređem igru bez šifri, a onda probam šifre, tek tolko da vidim šta se sve nudi

tak i ja

e roteiro, a koji CS tocno igras i gdje tj. kako? neki lan ili?

@zoky: nisam igrao ali smo se dogovorili da ces mi poslat tu igru kad budemo obavljali trejd, jel tako?

Ažurirao bboy_drax - 14.Veljaca/Feb.2007 u 23:10

Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2007 u 00:02
igram CS 1.6 non steam, naso sam neki server na netu pa na njemu igram(nije sluzbeni)
To sam ja...
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2007 u 00:05
Originalno postovano od strane Roteiro Roteiro piše:

igram CS 1.6 non steam, naso sam neki server na netu pa na njemu igram(nije sluzbeni)

de mi objasni neke stvari. sta znaci to v1.6?

ja imam CS SOURCE i CS CONDITION ZERO. to nema veze sa CS v1.6 pretpostavljam?

Ali onaj prvi HALF-LIFE COUNTER STRIKE? jel to taj, samo verzija 1.6? jer fakat sam izgubljen, ne znam vise sta je sta...

Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2007 u 00:08
nema veze sa prvim, sasvim su odvojeni, ovo je navodno zadnji nastavak, al nemam pojma lega mi dao na CD-u ja instaliram i igram

To sam ja...
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2007 u 00:14

a jel se moze taj CS 1.6 u singleplayeru igrat? ja bi to htio onak napravit neku mapu, stavit malo botova i napucavat se. jer cuo sam da taj STEAM zna zajebavat pa nemos nist...

usput, jel znas gdje bi to mogao na netu skinut ili ako mi ti mozes nekako sredit tu igru?

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,414 sekundi.