Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - children of the corn
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

children of the corn

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: children of the corn
    Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 16:08
Kao sto naslov govori trazim titlove za children of the corn..imam samo titll za   1 film..znaci treba mi titl za 2,3,4,5,6,7,..moze i engleski ako tko ima..hvala
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 17:12
E to ja trazim vec godinama,tesko da ima iko,jedino ako bas neko nece da ga prevodi.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 17:25
Pa, ako imate engleske titlove, posaljite, prevescemo...
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 17:39
kolko sam zadnje cuo nema ni engleskih Cry
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 18:52
Ima na Holandskom,Norveškom,Svedskom i tako tim eskimskim jezicima
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 19:14
Originalno postovano od strane Bebinjo Bebinjo piše:

kolko sam zadnje cuo nema ni engleskih Cry
nema da,nigdje............
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 19:36
razumje tko holandski??Big smile..da prevede...Big smile
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 22:23
POsalji, imam jednu prijateljicu u Amsterdamu, pa cu je zamoliti da mi prevede...
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 22:26
Ti to ozbiljno ili se sprdas zajedno sa nama

- Armin van Buuren

Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 23:29
ako imas ozbiljno..i aok ima volje ja mislim da ce jako puno pomoci svima ovdje jer nisam jedini koji trazi taj titl..ajde acane salji mu title Big smile
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 23:34
ne javlja se covek ne znam gde da mu saljem.

- Armin van Buuren

Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2007 u 00:00
Ma, javio bih se, ali sam popizdeo, ne mogu da posaljem PM... Neki limit... 10 PM-ova na sat... "Ne moze brze, Jurimo 30 na sat..." Ima gore moj mail...
Posaljite titlove, prevesce mi Silvija za desetak dana (mozda i brze, ne mogu da garantujem...)
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2007 u 00:17
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Ti to ozbiljno ili se sprdas zajedno sa nama

ma nesprda se lega,on to samo samnom rusi,sudije i tako to a inace je ozbiljan čovijekLOLLOL
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2007 u 00:21
Ne, ozbiljno, imam jednu prijateljicu u Amsterdamu kojoj sam objavio knjigu poezije, i to dvojezicnu, na holandskom i srpskom. Cale joj je Holandjanin, keva joj je iz Klenka (deky zna gde je to), pa cur agovori i srpski i holandski... A njen ujak je profesor holandske knjizevnosti (nisam ni znao da to postoji...), zivi ovde u Sapcu... Dobicemo prevode, ne brinite...
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2007 u 00:22
E bicu ti zahvalan do kraja zivota i sledi nagrada za trud

- Armin van Buuren

Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2007 u 00:23
Ma, nista, covece, samo mmi pusti katalog da opravimo neku razmenicu...
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2007 u 00:32
E, moram ovde, da ne bih opet dobio zabranu na PM... AcaNe, dobio mail, saljem moj katalog... Cim stignu prevodi, saljem... I dobices ih dzabice, samo zato sto si zvezdas... Da je darije u pitanju, debelo bih naplatio...WinkBig smileBig smileBig smileEvil Smile
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2007 u 00:36
svaka cast...Clap mozda da nisam pokrenuo ovu temu, mozda nikad nebi ni titlove dobili..
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2007 u 00:41
Originalno postovano od strane Bebinjo Bebinjo piše:

svaka cast...Clap mozda da nisam pokrenuo ovu temu, mozda nikad nebi ni titlove dobili..

ma nije to lega,nismo naisli na pravog covjekaClap

jao gdje si darije da vidis ovoLOLLOLLOL
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2007 u 00:42
Ako ne utapa tugu sto nije dobio karte... Cuo sam da su karte za Unikahu pukle za pola sata...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.