| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Global Operation |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NICKIS
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 36 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Global OperationObjavljeno: 11.Studeni/Nov.2006 u 23:18 |
|
Molim za pomoć pri igranju igrice u multiplayer modu. Što treba napraviti da bi mogli igrati? Pokušavam, ali ne mogu uspjeti. Brzo...
|
|
|
e-mail: varganikola63@gmail.com
|
|
![]() |
|
zoky
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2006 u 23:22 |
|
Pa jesi je instalirao
|
|
![]() |
|
bboy_drax
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Survival School Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 531 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2006 u 13:56 |
|
ja imam tu igru i davno je bila moj favorit kad sam igrao preko interneta. danas imas puno boljih. ako volis takav tip onda si obavezno nabavi BATTLEFIELD 2 sa svim dodacima i igrat ces dan-noc da se ne odvajas. sad, sto se tice multiplayera... ako namjeravas igrat u mrezi (LAN) moras znat da ti jedan komp treba bit server. znaci ako zelis igrat u troje, treba ti cetiri kompa! druga opcija ti je da igras preko internet (GAMESPY) servera, tako sto ces u igri izabrati INTERNET opciju i tamo ce ti se izlistat serveri pa izaberes koji zelis. budi siguran da imas najnoviju verziju igru, inace ces tesko pronaci server koji podrazava stare verzije. ako igras preko LAN-a, svi morate imat istu verziju igre (preporucljivo bez modova). |
|
|
|
![]() |
|
NICKIS
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 36 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2006 u 10:19 |
|
sve ja to razumijem ali nikako ne možemo uči u igru skupa unutra.ja sam server znači-192.168.0.1 a drugi je 0.2,ali nije problem u tome nego kako ući oba dvojica u multiplayer ili ti ga u igru,u drugim igrama je obično jedan uđe unutra a drugi ide join,ali kod global operation nije tako jer kad smo u igri jednostavno je uvijek bez servera kao da ga nema tj.ja ne mogu naći njega a niti on mene.Meni treba kako ući u multiplayer mod
|
|
|
e-mail: varganikola63@gmail.com
|
|
![]() |
|
bboy_drax
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Survival School Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 531 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2006 u 23:50 |
|
e fakat si ga zakomplicirao... stvarno vise ne znam,,,jedino da ti nacrtam. obrisi global i nabavi si battlefield 2 i imat ces manje problema sa multijem,a vise uzitka. |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |