Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ANGELIQUE I MARQUISE DES ANGES
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

ANGELIQUE I MARQUISE DES ANGES

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
sipa View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sipa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: ANGELIQUE I MARQUISE DES ANGES
    Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2006 u 21:14
Zahvaljujem se Movie Masteru, najboljem prevodiocu sa srpskoga na kroatišen. Elem, posto sam se mucio i preveo prvu epizodu ove serije, nadam se od doticne osobe da ce prevesti i ostatak serije. Osobno sam zahvalan na trudu i nadam se da ce nastaviti da prevodi sa njemu stranog jezika. Mnogi se bune kad neko stavi titl na ćirilici, e pa ja molim da se neprevode prevedeni titlovi ili neka bar ispravi moje greske u rodu koje sam napravio. Movie master je najbolji prevodilac. Jedva cekam da prevede ostatak serije. Unapred zahvalannnnnn.
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2006 u 21:44
Istina, prevod za Angélique, marquise des anges (1964) je vec odavno na ovom sajtu
pa i na drugima, al pod originalnim naslovom,
sto je verovatno bio previd sa strane moviemastera.
Hvala njemu za upload i za sve nove i stare titlove koje nam salje i koje ce nam jos slati
Usput, Angélique, marquise des anges (1964) je preveden po narudzbi i bez nadoknade
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
sipa View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sipa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2006 u 05:27
Izvinjavam se Movie Masteru, jer nisam znao da je promenjena zastava. Mene je naljutilo to sto je neko prevodio sa jednog jezika na drugi (a oba razumemo) i tako trosio energiju. Kada sam otisao na liniju gde sam nacinio gresku, nadajuci se da je ona prepravljena, iznerviralo me je sto ona nedirnuta. Tek posle ukazanih mojih propusta, video sam da je ustvari Movie Master uplodovao nedirnut prevod, pa mu se/joj ovim putem izvinjavam.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.